p4n0s86 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, mecp2 είπε Δε μπορώ να ξέρω αν το δικό σου περιλαμβάνει το public test η είναι Μόνο το public test. Υπάρχει και σκέτη PTS version δηλαδή; Κάποιος άλλος γνωρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Από τα ποιό εκνευριστικά του παιχνιδιού είναι που δεν κάνει save ενδιάμεσα στις αποστολές δηλαδή αν δεν τελειώσεις την αποστολή και κάνεις log out απο το παιχνίδι όταν ξαναμπείς σε βγάζει απο την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Κανε fast travel σε ενα safehouse πριν κανεις logout και θα εισαι οκ δεν ειναι τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 On 12/13/2017 at 12:37 PM, seithan said: Υπάρχουν ελληνικές ομάδες ακόμα ενεργές; HDA_Clan και πολύ δυνατή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 μπηκα σημερα να ξεκινησω το περηβοητο GE μιας και τα προηγουμενα δεν ειχα παρει χαμπαρι / δεν ειχα χρονο λογω εργασιας.. και σμρ μιας και ημουν ελευθερος ειπα να ασχοληθω. Πως παει το πραγμα εκει; εννοω για να παρω rewards απο GE τι πιστες πρεπει να παιξω; ειναι διαθεσιμο και στην DZ? δηλαδη μπορει απο καποιον LMB για παραδειγμα να παρω GE reward? Τα φωτα σας παρακαλω, νομιζα πως ηταν σε φαση underground / skirmish που εμπαινες στο δωματιο επελεγες και επαιζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskal1988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά , εγώ με τον φίλο μου ξεκινήσαμε το game ( παίζαμε 3 χρόνια στο ps4 ) και ψάχνουμε κάποιον αν μπορεί να μας μπουσταρι να πάμε 30. οποίος ενδιαφέρετε να χελπαρι ας μ στήλη πμ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Guys οποιος γουστάρει και παίζει ακόμα το game στο PC το όνομα στο steam είναι Alexander21121988. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 οποιος γουσταρει division ας με κανει add KinSlayerGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 καλημερα εχω το παιχνιδι καμια εβδομαδα και μπορω να πω πως το εχω λατρεψει απορω γιατι δεν το ειχα παρει πιο νωρις το εβλεπα καιρο τωρα σε youtube και προσπαθουσα να αποφασισω αν θα μ αρεσει και καταλαβα ποσο λαθος εκανα. πολυ ωραια γραφικα στα max που το παιζω και το concept ειναι πολυ καλο. ειμαι 30 lvl μην σας φανει περιεργο βρηκα τυχαια εναν στο chat και με πηγε σε λιγες ωρες 30lvl και απο εκει ξεκιναει το πραγματικο game. οποιος θελει και ειναι στο ιδιο και καλυτερο lvl γιατι κ εγω δεν ξερω και πολλα ας με κανει add στο steam Virus200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ετσι και εγω το ειχα ξεκινησει πριν κανα χρονο.Στην αρχη ειπα θα βαρεθω αλλα μετα εκαψα 150 ωρες μαζεμενες.Πριν κατι μερες το αρχισα ξανα για να δω το 1.8.1 και το global event.Αποτελεσμα ηταν να κατσω αλλες 60 ωρες μεσα σε 10 μερες.Περισσοτερο το pve μου αρεσει στο παιχνιδι. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από gildo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, gildo είπε Ετσι και εγω το ειχα ξεκινησει πριν κανα χρονο.Στην αρχη ειπα θα βαρεθω αλλα μετα εκαψα 150 ωρες μαζεμενες.Πριν κατι μερες το αρχισα ξανα για να δω το 1.8.1 και το global event.Αποτελεσμα ηταν να κατσω αλλες 60 ωρες μεσα σε 10 μερες.Περισσοτερο το pve μου αρεσει στο παιχνιδι. Περναει η ωρα και δεν το καταλαβαινω καν εχω να παιξω pubg κανα 4αρι μερες εξαιτιας του χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 παιδιά μπήκα σήμερα μετά από καιρό και μου λέει ότι ο σερβερ δεν είναι διαθέσιμος. ξέρει κανένας τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε παιδιά μπήκα σήμερα μετά από καιρό και μου λέει ότι ο σερβερ δεν είναι διαθέσιμος. ξέρει κανένας τι γίνεται? Στο PS4 ξέρω ότι ο server είναι κάτω λόγο προβλήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Apoll είπε Στο PS4 ξέρω ότι ο server είναι κάτω λόγο προβλήματος Λάθος δικό μου έτρεχα τη δοκιμαστική έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 παιδιά επειδή δεν το έχω πολύ (17 lvl) παίξει και μπαίνω τώρα. έχει λίγες αποστολές στο μαπ και έχει μερικές side missions και ο μίσος χάρτης είναι dark zone και δεν κατάλαβα και τι είναι αυτό το πράγμα και τι κάνει το export που περιμένουν. έχει και κάτι dlc needed. τα φώτα σας γιατί θέλω να κάνω αποστολές γιατί μου αρέσει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα