spanian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 update 1.8...10,57GB δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το παιχνιδι το δοκιμασα και το αγορασα απο τα 15Ε που το δινει η UBI στα 12Ε λογω και των 100 points . Καλο ειναι μεχρι στιγμης και δεν του το ειχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 το αγορασα και εγω στα 12ε. το παιχνιδι εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γραφικα. παιζω solo και μου αρεσει παρα πολυ. παντως οποιος θελει να το δοκιμασει εχει TRIAL MODE για 5 ωρες η μεχρι να φτασεις level 8. υποψιν οτι ειναι περιπου 60gb download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν ελληνικές ομάδες ακόμα ενεργές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το πήρα πριν λίγη ώρα απο instant gaming 15.75 βάζω όμως τον κωδικό στο Uplay και δεν φαίνεται το game στην game list πρέπει να περιμένω λίγη ώρα; Edit: Έκανα λάθος αντί να αγοράσω το κανονικό παιχνίδι πήρα το DLC season pass τώρα πήρα και το κανονικό και κατεβαίνει Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2017 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 την στολη του σαντα βασιλη που την βρισκουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εγώ που το κατέβασα πριν λίγες ημέρες έχει αυτόματα ενσωματωμένο το 1.8 patch η πρέπει να το κατεβάσω ξεχωριστά; είναι απαραίτητα όλα τα προηγούμενα patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 33 minutes ago, zvarthangalos said: Εγώ που το κατέβασα πριν λίγες ημέρες έχει αυτόματα ενσωματωμένο το 1.8 patch η πρέπει να το κατεβάσω ξεχωριστά; είναι απαραίτητα όλα τα προηγούμενα patch; θα μπεις και θα δεις, αν το ανοιξεις το uplay και εχεις για automatic updates τοτε θα κτλβς αν κατεβασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Όχι, είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες, μόλις αγόρασα το game από Kinguin για Uplay και ο πωλητής μου έστειλε κλειδί για PTS version, το οποίο απ' ότι έψαξα είναι Public Test Server?! Και είναι και 44GB αντί για 60. Είναι το κανονικό παιχνίδι, online θα μπορώ να παίξω ή να ανοίξω αμέσως ticket; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mecp2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Όχι δεν είναι το κανονικό. Πόσο το πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, mecp2 είπε Όχι δεν είναι το κανονικό. Πόσο το πήρες? Σίγουρα δεν είναι; Πφφφ! 13,70 το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mecp2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι το έχω και δεν παίζω σε public test. Μήπως σου έχει να επιλέξεις και εσύ επιλέγεις το public test? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από mecp2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, mecp2 είπε Το παιχνίδι το έχω και δεν παίζω σε public test. Αυτό δεν με βοηθάει όμως. Το δικό μου δεν περιλαμβάνει σίγουρα το κανονικό παιχνίδι; Γιατί είμαι έτοιμος να ανοίξω ticket να ζητήσω refund αν υπάρχει η δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mecp2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Αυτό δεν με βοηθάει όμως. Το δικό μου δεν περιλαμβάνει σίγουρα το κανονικό παιχνίδι; Γιατί είμαι έτοιμος να ανοίξω ticket να ζητήσω refund αν υπάρχει η δυνατότητα. Δε μπορώ να ξέρω αν το δικό σου περιλαμβάνει το public test η είναι Μόνο το public test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα