galanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ??? και ποιος ευθύνεται για τα γραφικά ο γείτονας? ρε τι διαβάζομαι εδώ μέσα ..κάθε φορά..ΡΕ αγόρι... Ηρέμησε να πούμε.... Εννοεί το παιδί ότι το παιχνίδι έχει πολύ καλά. Γραφικά... Κάτι έχει κάνει στα setting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 είπα κάτι διαφορετικό ? το σύστημα είναι αδύναμο για το "βάρη" division και τα 10αδες φίλτρα του και για αυτό πρέπει να προσαρμόσει τα γραφικά σύμφωνα με την δυνατότητα του υπολογιστή του και πάει ο άλλος από κάτω και γράφει..."Το σύστημα σου ΔΕΝ φταίει" και μετά ξανά γράφει για προσαρμογή γραφικών.. τι θες να απαντήσω? διαβάστε τι γράφει ο άλλος από πάνω μην ξανά γράφουμε τα ίδια και τα ίδια άπλα για να έχουμε κάνα 2 ποστ παραπάνω ωστε τα θέματα να εχουν 2-3 σελίδες οχι 20 μπας και βρούμε και εμεις αυτο που ψάχνουμε στο αντίστοιχο νήμα .άπλα πράματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 βαλτο στα medium η στα high και αστο οχι μονος σου μια μια ρυθμιση απο το γενικο που εχει πανω πανω στα graphics options..Aν δεν το σηκωνει βαλτο στο low (που δεν νομιζω) ακομα και εκει ειναι αξιοπρεπες αλλα οκ medium η high ειναι οτι πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grif0s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Να σας ρωτήσω. Μιας που το steam το έχει σε προσφορά σκέφτομαι να πάρω το game. Αξίζει Έχει κόσμο ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Έχει κόσμο ακόμα; Το game έχει χάσει 98% του player base με 2000+ players σήμερα. http://www.githyp.com/tom-clancys-the-division-113338/player-count 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δυο φορές μπήκα από τότε που το επανεγκατέστησα, δεν βρήκα ούτε γάτα και μου φαίνεται θα το ξηλώσω δίχως επιστροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 τετοια παιχνιδια δεν παιζονται 1μιση χρονο μετα...ειδικα οταν δεν υποστηριζεται απο τους dev... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αλλο παιχνιδι βαζετε...Τιγκα ειναι ειτε matchmaking απλο για dz βαλεις ειτε free mission, ειτε incursion, βρισκεις στο δευτερολεπτο.Εχει και πολλους ελληνες ερχεται και το 1,7 σε λιγο https://www.youtube.com/watch?v=gNJer4dSTZI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλήμερα μια ερώτηση τα γραφικά είναι χάλια η μήπως φταίει? το σύστημα μου και αργούν να φορτώσουν http://5000frames.com/the-division/ αυτος ειναι καλος οδηγος για medium και low συστηματα .λογικα και μονο τα in game settings που προτεινει θα ειναι αρκετα. ακομα και σε 660 το division παει ανετα στα 1080p ,ποσο μαλλον σε 960 το παιχνιδι δεν ειναι dead 3000 ατομα τωρα μονο απο το steam http://steamcharts.com/app/365590και το uplay σιγουρα πολλαπλασιοι απλα περα απο τα hub/ safehouses αν καποιος δεν ειναι σε party , μπαινει σε solo instance. και μιας και τρεχει steam sale και θα το παρει κοσμος, imo το base game ειναι πολυ καλο και ειναι πολυ solo friendly, αν και το ιδανικο ειναι 2 ατομα. το season pass πεταμενα λεφτα για pve. μετανιωσα που αγορασα τη gold. οποιος θελει pvp καλυτερα να βαλει ενα 10αρικο πανω απ τα 16 ευρα του season pass και να παρει pubg Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2017 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grif0s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Το game έχει χάσει 98% του player base με 2000+ players σήμερα. http://www.githyp.com/tom-clancys-the-division-113338/player-count Ευχαριστώ. Ωραίο site αυτό δεν το ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 αυτοι ειναι μονο απο steam οπως και στο site που λινκαρα εγω απο πανω, οποτε θα λεγα μια 10αρια χιλιαδες στο pc πρεπει να τα πιανει Our player count numbers, however, are limited to Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 οκ παιδια εγω δεν το ηξερα απλα ειδα τον φιλο απο πανω και το υπεθεσα...η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να μπω στο παιχνιδι!αν και το σκεφτομαι το καλοκαιρακι να τσιμπησω και το season pass και να παιξω ολα τα modes που δεν εχω παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω τσιμπησα το base game στα 14 ευρω, λογικα καποια στιγμη θα παρω και season pass. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2017 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 αυτοι ειναι μονο απο steam οπως και στο site που λινκαρα εγω απο πανω, οποτε θα λεγα μια 10αρια χιλιαδες στο pc πρεπει να τα πιανει Our player count numbers, however, are limited to Steam. Mονο για DZ, αν κοιταξεις στο themed η weekly εχει πανω απο 60.000.Εγω εχω 120 περιπου στο friend list μου μονο ενας το παιζει απο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Mονο για DZ, αν κοιταξεις στο themed η weekly εχει πανω απο 60.000.Εγω εχω 120 περιπου στο friend list μου μονο ενας το παιζει απο steam εννοω ανα πασα στιγμη, το ελαχιστο οχι το peak. και μια φορα τη βδομαδα μπορει να μπαινουν και 200000. εγω πχ μονο το reset παρακολουθω και μπαινω μονο αν αξιζει τπτ και μιας και ποσταρα αυτα τ στο σημερινο reset ειναι καλουτσικα Enhanced PP-19 at Wolves Den. 65% damage roll with Responsive, Dominant, Hurried. I'd re-roll Dominant for Destructive in PvE or if you want to use it on PvP, Competent would be a great choice for both activities. ACR at The Grindhouse. 84% damage roll with Responsive, Prepared, Destructive. I'd re-roll Prepared for Ferocious, Competent or Unforgiving. Purple Mods Firearms Mod with 3% DTE at The Ward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα