fox_fox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ok ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εγώ προσωπικά νόμιζα με το last stand .... έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι ..... ps εχω τρελαθει με αυτη την καραμπινα ... http://prntscr.com/emlh77 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ^galane ετυχε και παιξαμε χθες dz μαζι,σε ευχαριστω για την βοηθεια.. απλα εχω να πω οτι σας ακουγα αλλα δεν εχω μικροφονο,και δεν καταλαβα τον λογο που ειπατε οτι θα με διωχνατε πληροφοριακα δεν σκαμπαζω και πολλα οποτε δειξτε κατανοηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickMrg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Κάντε add όποιος είναι σε καλό level και θέλει να παίξουμε NickMrg... υπόψιν εε να έχει mic για να μιλάμε discord! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ^galane ετυχε και παιξαμε χθες dz μαζι,σε ευχαριστω για την βοηθεια.. απλα εχω να πω οτι σας ακουγα αλλα δεν εχω μικροφονο,και δεν καταλαβα τον λογο που ειπατε οτι θα με διωχνατε πληροφοριακα δεν σκαμπαζω και πολλα οποτε δειξτε κατανοηση έλα ρε χαβαλέ έκανε ο άλλος γιατί δεν μίλαγες Χαχαχαχαχ ..... δεν έγραφες ούτε μίλαγες δεν πειράζει ρε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 αα και εγω νομιζα οτι εκανα καμια πατατα αν σου πω οτι εχω δοκιμασει να γραψω γενικα σε chat αλλα παρολο που παταω πχ για το group,αρχιδια μου το αλλαζει σε αλλο section xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 καντε αδδ και απο δω τπτ θα φαει install παλι οταν τελειώσω με Darksiders Warmastered Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 πως γινεται στο dark zone να φθασω το filter lvl 5 ? ετυχε ναμαι με team και μπηκαμε σε απαγορευμενη ζωνη αλλα ηταν lvl 5 το filter ... wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παίζουν πλέον διάφορα events στα υπόγεια του dz ανά τακτά δαστήματα. Εκει το filter σου δεν φτάνει οπότε και πέφτει το health σιγά σιγά. Αν τελειώσει, δεν έχεις down state, πας άκλαυτος στο checkpoint xD. Το καλο είναι ότι εφόσον τα ολοκληρώσεις, το κάθε boss ανά contaminated area σου δίνει πράγματα που τα έχεις πάνω σου και όχι για extraction. Γενικά αν προσέξεις λίγο και νιώθει και τοTeam είναι πολύ εύκολα, ps. Πολλές φορές δεν έχει κάποιο τέτοιο event και σου βγάζει πάλι το μνμα για το filter και σου ρημάζει και πάλι το health . Bugια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 αρα ειναι bugια και οχι καποιος τροπος ωστε να σε δυσκολεψει το παιχνιδι εσκεμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγώ παιδιά το βαρέθηκα λίγο .... έλιωσα έλιωσα έλιωσα για να πάρω 1-2 exotic... και μου την έσπασε .... και τέλος παίζουν ακόμα hacks στο last stand .. κ είπα να κάνω δυαλειμμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickMrg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τις τελευταίες μέρες έχουν εξαφανιστεί οι cheaters, έχουν φάει 34.000 παίχτες permanent ban και γενικά έχει γίνει ξεκαθάρισμα! Αν φτιάξουν και τα broken builds θα είναι λουκούμι! Δεν περιάζει ας μην έχει τρελό κόσμο να γίνεται χαμός παντού, λίγοι και καλοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 σε μενα χθες στο dz01 ημασταν 4 και μας τν επεσαν καμια 10αρια ατομα,παιζει για κανενα 10λεπτο να μας παιζαν ... οσπου εχασα lvl και τς παρατησα! το κακο απτν αλλη ειναι οτι το ξεκινησα με controller και αποτι κτλβ παιζεται με mouse+ keyboard.. εκανα μια αποπειρα αλλα δεν με βομεψε και οσως εκει να χανω στοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Παιδιά pvp που παιζετε; Με το last stand; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 προσωπικα αποφευγω pvp αλλα αν ειμαι με team και αποφασισουν το ξυλο,μονο σε dz... last stand ειναι ουτως συ αλλος pvp το mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα