Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλαξα έβαλα sentry με ένα καλό smg ... deadly brutal και το άλλο τ καλό ... ναι όντως Γαμαει το deadeye για sniper ... αλλά δεν ξέρω θέλω το κάτι παραπάνω ... κ να σ πω την αλήθεια είναι το μόνο που με χαλάει στο game ... δεν μ αρέσει ο τρόπος που ντύνεσαι με τα armor δεν ξέρεις τι να βάλεις ... πχ θέλω να δοκιμάσω να βάλω μόνο exotic ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άλλαξα έβαλα sentry με ένα καλό smg ... deadly brutal και το άλλο τ καλό ... ναι όντως Γαμαει το deadeye για sniper ... αλλά δεν ξέρω θέλω το κάτι παραπάνω ... κ να σ πω την αλήθεια είναι το μόνο που με χαλάει στο game ... δεν μ αρέσει ο τρόπος που ντύνεσαι με τα armor δεν ξέρεις τι να βάλεις ... πχ θέλω να δοκιμάσω να βάλω μόνο exotic ....

Περα απο το gear που θα βαζεις...Το toughness πρεπει να ειναι στα 380k+(αν εχεις burrett vest ακομα καλυτερα) το firearms στα 6000+

Τα καλυτερα talent για smg/assault brutal-responsive-unforgiving

Σε ολα τα gear items να εχουν health, εκτος την μασκα να εχει critical chance

Έχω smg responsive/ deadly / brutal / βγάζω firearms κάπου 8500 4 sentry 2 striker . Μάσκα gloves critical / και τα αλλά ναι προσπαθώ health .. λέω να μαζέψω και ένα predator να δοκιμάσω ...

Δοκιμασε και το banshee πολυ καλο ειδικα για DZ....Το deadly δεν λεει και πολυ καλυτερο unforgiving

Nαι στο γαντι critical chance/critical damage/και το weapon damage του ολπου σου

To firearms σου ειναι μπολικο δεν ειναι κακο ομως,πολοι παιζουν full firearms(αρκει να εχεις βρει το balance και να μην πεφτεις ευκολα στην μαχη)   :)

Υγ μην κολας με το dps διοτι πολλα damage,κ.α, που ειναι με προυποθεσεις-πχ 10 damage out cover-δεν τα καταγραφει στο default dps

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα σήμερα το season pass του The Division και ενώ μου λέει owned στο Uplay, δεν υπάρχει πουθενά να κάνω κάποιο update ή κάτι. Και τα δύο (παιχνίδι και season pass) είναι αγορασμένα από το Uplay. Το παιχνίδι είναι έτοιμο για εκκίνηση, το season pass εμφανίζεται ως owned αλλά update επιλογή πουθενά. Τι φάση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

^

1ον θα μπορουσες να ρωταγες στο ηδη αντιστοιχο θεμα του division

2ον,δεν κανει καποιο update,απλα μπαινεις στο game,και στο hq κατεβαινεις κατω λεγεται the terminal,εκει θα βρεις και τα αλλα 2 expansions..να ξερεις οτι στην ουσια ειναι game modes

Τα sentry τα εχουν ρημάξει σαν set. Τα strikers λόγω του buff (αν είσαι εύστοχος) ήταν ανέκαθεν καλό build. To Banshee με το shield και με Smg κάνει καλή ζημιά και αν είσαι σβέλτος ρίχνεις πολλά άτομα. Είναι build που τα κουμπώνεις όλα στα firearms+mods.

Aυτό το udpate σου επιτρέπει να παίξεις με οτι set γουστάρεις και να καταφέρεις ότι θέλεις, αρκεί φυσικά να το έχεις μελετήσει.

Είναι και τι θέλεις να κάνεις. Pve build ή pvp.

Εγώ παίζω με συνδυασμούς(εχω ήδη 4 με 5 σετ) πχ Strikers με specialized backpack και savage, reckless, Vigourus ή nimble Holster που μετράει πολύ επίσης.

Πάντα αναλόγως την περίσταση.

Από εκεί και πέρα δεν σε περιορίζει να χρησιμοποιείς μόνο χρυσά ή να πας για exotic set με combinations επίσης.

αυτο που λες ... με χαλαει εμενα :PPP θα ηθελα να μην αλλαζω συνεχεια σετ ;/ τωρα βρηκα ενα ωραιο build  https://www.youtube.com/watch?v=VnubzqWLwqs&feature=youtu.be

και παιζω για τωρα striker pve  predator gia last stand pvp :D και τωρα ψινω το nomad για χαχαχαχ

1,μπορει καποιος να μ εξηγησει το τι ειναι το καθενα;

2.ειναι αναγκαιο να ειναι ολα ιδια κατηγορια;

3.που σκατα μπορω να βρω εναν αναλυτικο οδηγο; :P

4.εγω ας πουμε θελω να εχω dmg και να μην πεφτω σχετικα σαν σκατο,τι ακριβως θα βαλω;

mJxUvYK.png

Ολα τα σετ εχουν καποια bonus αναλογα με ποσα κομματια φορας απο το ιδιο σετ(αν διαβασεις οποιοδηποτε items απο αυτα που ποσταρες γραφει τι κανει συνολικα)

Λιγο ποιο πανω εχω γαραψει εν συντομια καποια πραγματα για τα gear set,το toughness και το firearms που πρεπει να εχεις.

Οσο περισσοτερο firearms αυξανεις το damage σου(χονδρικα).Οσο περισσοτερο toughness αντεχεις στην μαχη

Πρεπει να βρεις την ισοροποια αναμεσα στα δυο αναλογα με το τροπο που παιζεις και με το gear set που φορας

Μαζι με τα set μπορεις να βαζεις και 2 high end κομματια πχ γαντια savage,vest burrett,κ.α.Γιατι αυτα απο μονα τους σου δινουν εξτρα talents ανεξαρτητα απο το gear set (4+2)

https://www.youtube.com/watch?v=yWupEcOgKOE

μαλιστα λιγο πολυ κτλβ τι παιζει...απλα ειχα παρατησει τ παιχνιδι πριν μπουν τα gears set και ειχα χασει τν μπαλα :P

αποτι καταλαβα (αν) για μενα που θελω ισσοροπια dmg+ health ειναι καλο το señtry set που ειναι και το πιο recommended με health...

Εκανα μια προσπαθεια και αποτι βλεπω εχει αποτελεσμα...βεβαια θελω farming διοτι τα περισοτερα τα κατεστρεφα :P

κοιτω αποκεο κ περα ποσα firearms και electricity (δν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) ωστε να ενεργοποιησω τα bonus αν και σε ενα οπλο το εχω ενεργοποιησει τo bonus του οπλου

Παιδια αξιζει να παρω το game ? εχει κοσμο η μπα? δεν θελω να περιμενω matchmaking 10 ωρες γιαυτο ρωταω. 

ειχα κατεβασει πριν κατι μηνες κ τα σπαει το παιχνιδι! 

:) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...