xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 .συμφερει αρκετα δινει πολλα στο παιχνιδι! βασικά,δίνει όλο το παιχνίδι..εκεί είναι όλο το ζουμί.. με το vanilla δεν έχεις τίποτα να κάνεις πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 λεει τπτ με το νεο expansion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 λεει τπτ με το νεο expansion? εγώ δεν ξέρω,το έκανα unistall το παιχνίδι γιατί πάλι το βαρέθηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 και εγω ρε γμτ το χω παρατησει,δν με τραβαει παρολο που εχει ωραια ατμοσφαιρα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Λέει τιπτ το expansion ? Το αγόρασα σήμερα ... παίζει κάνεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εχουν βάλει ενα νεο incursion το lost signal.Μπαίνω και κανω τα dailies περισσότερο αλλα αν θες στείλε να σε κανω add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έχω 2 παιδιά παίζουμε μαζί .. κάναμε αν θες galanos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 επαιξα το τελευταιο dlc-last stand.. δεν μου αρεσε καθολου το game mode... tdm,capture the flag η φαση λες και παιζω 3d person cod.. απογοητευτικο και κριμα + οτι υπαρχουν λαγκαρισματα στο συγκεκριμενο game mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 εμενα παλι μου αρεσε αρκετα... γενικα το να βαλουν και αλλο pvp στο game .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ^ ισως γτ δεν μπορω να κανω gear που να εχω πολλα dps...γενικα ειμαι λιγο noob παρολο που εχω τελειωσει story κτλπ... και σε pvp πεφτω σαν φετα... -.- επαιξα λιγο και σε 3 hit περιπου με εριξε κατω ο αλλος... + οπως ειπα οτι εχει λαγκαρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Lagarismata εμένα δεν έχει ποτέ κ πουθενά ... γενιά θέλω να βάλω dps full .. έβαλα τώρα ένα striker σετ ... κάτι κάνει αλλά πάλι με γαμάνε στο pvp haha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 δεν ξερω τοτε τι να πω... ενημερωτικα παντως, ολα τα dlc που θα βγαλει για φετος ανακοινωσας πως θαναι free για ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανενας για το stuttering στο παιχνιδι απο το καινουργιο 1.6? γιατι εχω αρκετο απο οταν εβαλαν το καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Lagarismata εμένα δεν έχει ποτέ κ πουθενά ... γενιά θέλω να βάλω dps full .. έβαλα τώρα ένα striker σετ ... κάτι κάνει αλλά πάλι με γαμάνε στο pvp haha Το striker καλο ειναι για shotgun μαζι με δυο sentry για accurate. Για assault η smg το καλυτερο(για μενα) ειναι bunshee+ savage+burret. Η high end με γαντι sculls mc φυσικα. Aκολουθουν pradator κ alpha Πολυ καλο το deadeye για sniper με svd Ουτε εγω εχω λαγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανενας για το stuttering στο παιχνιδι απο το καινουργιο 1.6? γιατι εχω αρκετο απο οταν εβαλαν το καινουργιο στο επισημο φορουμ της ubi αναφερουν πολλα ατομα περι shuttering..εγω αντιθετως δεν ειδα καποια διαφορα,δοκιμασε αν θες με directx 12 Το striker καλο ειναι για shotgun μαζι με δυο sentry για accurate. Για assault η smg το καλυτερο(για μενα) ειναι bunshee+ savage+burret. Η high end με γαντι sculls mc φυσικα. Aκολουθουν pradator κ alpha Πολυ καλο το deadeye για sniper με svd Ουτε εγω εχω λαγκ. περιεργο μπορει να ετυχε τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα