Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υποθετω οτι το ενεργοποιεις στο uplay?

το pts ειναι αλλο πραμα...public test server η κατι τετοιο που και καλα δοκιμαζουν πραγματα πριν τα βγαλουν στο κανονικο παιχνιδι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δύσκολα όταν βρίσκετε σε πολλών την λίστα με τα worst games of 2016.

ωστοσο ο καθενας εκφραζει την γνωμη του καιοντως μπορει να του αρεσε...

Και εγω το πηρα day one 42 ευρο και περασα 40 ωρες χωρις να εχω αγγιξει το online και τωρα το παω για δευτερη φορα για να ασχοληθω με online,ποιος θα μου πει οτι δεν αξιζει η οτι δεν μ αρεσει?Και ας λενε οτι θελουν...Πιο πολυ σκεφτομαι τα 12 ευρο που δωσα για το NFS και εχω παιξει...1ωρα μεγιστο!

• Like 1

Μια χαρά παιχνίδι είναι αλλά σόλο μονο το καμπαιγν. Ολο το εντ-γκέϊμ στηρίζεται πάνω στα groups, και μαλιστα τύπου guild εάν θέλεις να καταφέρεις κάτι. Απλά αυτό όπως και ολα τα ΜΜΟ, GRIND,. Πολύ GRIND.

Για μενα  ειναι goty,απο αυτα που εχω παιξει-κυκλοφορουν-Ωστοσο εχω ασχοληθει πολυ με το online-pvp-παιζει μεγαλο ρολο για το παιχνιδι αυτο :)

Μακαρι να βγαινουν τετοιες παιχνιδαρες και στο μελλον

Φυσικά αλλα όχι και GOTY...

νταξει δεν ξερεις...μπορει για καποιον να ειναι!να του αρεσουν αυτου του στυλ τα παιχνιδια οπως και το Destiny!

Ολο το εντ-γκέϊμ στηρίζεται πάνω στα groups

Εγω παντως και το campaing ολο το επαιξα με 2 φιλους και ηταν σιγουρα απολαυστικο!

Για να βγει goty κατι δεν αρκει η γνωμη μερικων ατομων αλλα συνολικα , και με βαση αυτο ηταν στην καλυτερη περιπτωση μετριο και στην χειροτερη δεν παιζοταν .

νταξει δεν ξερεις...μπορει για καποιον να ειναι!να του αρεσουν αυτου του στυλ τα παιχνιδια οπως και το Destiny!

Εγω παντως και το campaing ολο το επαιξα με 2 φιλους και ηταν σιγουρα απολαυστικο!

destiny>division πάντως..

τώρα να μπω destiny θα έχει 2πλάσιο κόσμο από το division..

καλό το division,αλλά όχι και goty..Εαν κάναμε τέτοια παιχνίδια goty..το witcher ας πούμε τι έπρεπε να γίνει; best fucking game of the decade ?

• Like 4

destiny>division πάντως..

τώρα να μπω destiny θα έχει 2πλάσιο κόσμο από το division..

καλό το division,αλλά όχι και goty..Εαν κάναμε τέτοια παιχνίδια goty..το witcher ας πούμε τι έπρεπε να γίνει; best fucking game of the decade ?

δεν πέφτεις έξω. Θα την πω την κακία μου αλλά νομίζω οτι μετά το το witcher, την επόμενη παιχνιδαρα θα την λενε cyberpunk.

παιδια σεβαστες ολες οι γνωμες αλλα αφτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια τα τελευταια 16 χρονια που εχουν βγει....half-life 2,doom,fear,crysis kai the division μου εχουν αρεσει τοσο πολυ και μην ξεχναω το gta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...