BabyRage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν είναι με συνδρομή Άρα αυτό http://store.steampowered.com/app/365590/ είναι 25 ευρώ για πάντα, εκτός βέβαια από downloadable content και in-game microtransactions που ως ubisoft αναμένουμε να είναι άπειρα έτσι; Γενικά αυτό το 25 ευρώ bundle αξίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Άρα αυτό http://store.steampowered.com/app/365590/ είναι 25 ευρώ για πάντα, εκτός βέβαια από downloadable content και in-game microtransactions που ως ubisoft αναμένουμε να είναι άπειρα έτσι; Γενικά αυτό το 25 ευρώ bundle αξίζει; Για μένα ναι αξίζει. Μη φανταστείς, τα microtransactions δεν αξίζουν εκτός αν είσαι καμμένος. Κάτι outfits κτλ...αν θες δεν πληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 που το βρηκατε τοσα λιγα λεφτα?να περιμενω κανα sale δλδ εε...εγω το παιχνιδι το χω κουτατο στο uplay αν βγει για το season pass κανα sale μεσω steam δεν θα εχω προβλημα ετσι?? 16.20 ευρω,φυσικα και αξιζει απο κει το ειχα τσιμπησει οταν πρωτοβγηκε http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-division-cd-key-compare-prices/ @BabyRage και γιατι να δωσεις 9 ευρω παραπανω μονο και μονο για να το παιζεις απο το steam? μπες στο πιο πανω λινκ και τσιμπα το στα 16 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 To season pass αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ηθελα να ρωτησω τι ειναι το pts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πρεπει να είναι Server που βαζουν τα καινουργια patch για δοκιμες πριν τα βαλουν στον Official. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 αν ολοκληρωσεις το game και ακομα σαρεσει ναι αξιζει... το pts ειναι ο.beta server που οποιος θελει μπαινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 @Tzini_Gr εγω εννοουσα το Season pass το παιχνιδι το χω κουτατο απο day one.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ^ αν σου αρεσε τοτε ναι αλλα οχι αυτην την χρονικη περιοδο γιατι ενω πριν λιγες μερες ειχε πεσει και αυτο στα 19 ευρω απο προχθες παλι ανεβηκε στα 24,οποτε αν εχεις υπομονη περιμενε να πεσει κανενα 20αρικο,αλλιως χτυπα το.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 για να παρω το season pass πρεπει να ειμαι σε συγκεκριμενο level?εχω τερματισει το main story και ειμαι 28 level 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 οχι δεν χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 το season pass δηλαδη εχει καινουργιες πιστες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 το season pass δηλαδη εχει καινουργιες πιστες? μα δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις το google βρε αδερφέ http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-US/season-pass/index.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john3154 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Patates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 αγορασα το season pass τωρα πρεπει να το κατεβασω? πως το κατεβαζω? απο το pts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα