Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα ειμαι στο δικο μου account. απλα απο οτι καταλαβα το game εχει lockarei στο uplay account του αδερφου μου....τι βλακεια ειναι αυτη? πρωτη φορα το συνανταω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το Game εγινε download χθες. πρωτος επαιξε το αδερφος μου αφου εφτιαξε το Account του. οποτε μαλλον εχει γινει η "ενεργοποιηση" εκει...σημερα εγω το αγορασω απο το steam και οταν παω να λογκαρω μου βγαζει αυτο που ειπα πανω. δεν γινεται να αλλαξει αυτο καπως?

εκανες ενεργοποιηση του παιχνιδιου? αν ναι σε ποιο acc? αν δεν τα καταφερεις μπες στην ubi και επελεξε region usa για να μιλησεις απευθειαε live chat με το support και να σε βοηθησουν

Ειναι πολυ ωραιο αν εχεις παρεουλα οταν ειχε βγει σε 3-4 μερες παιξαμε ενα 30ωρο με 2 φιλους και ηταν πολυ ωραια φαση το ολο σκηνικο με τα γραφικα και τις συνομιλιες μας εκει που χρειαζοταν μετα επειδη δεν ειχε βγει τπτ το παρατησαμε και με το DZ δεν ασχοληθηκαμε...τωρα το ξαναπιασα απο την αρχη και σκεφτομαι και για το season pass,για  αυτα που περιεχει τα αξιζει τα λεφτα του?δινουν δηλαδη καμια 20αρια ωρες gameplay?

με 24% μονο στο expansion του underground,εχω +16 ωρες gameplay

για μενα αξιζε να αγοραστει πριν λιγο μερες που ηταν στα 17-20 ευρω,τωρα εχει ξανανεβει η τιμη στα 28..παντως κατι ακουστηκε για season pass 2 year :D

με 24% μονο στο expansion του underground,εχω +16 ωρες gameplay

για μενα αξιζε να αγοραστει πριν λιγο μερες που ηταν στα 17-20 ευρω,τωρα εχει ξανανεβει η τιμη στα 28..παντως κατι ακουστηκε για season pass 2 year :D

16€ το πηρα,ενταξει θα τα βγαλει

• Like 1

που το βρηκατε τοσα λιγα λεφτα?να περιμενω κανα sale δλδ εε...εγω το παιχνιδι το χω κουτατο στο uplay αν βγει για το season pass κανα sale μεσω steam δεν θα εχω προβλημα ετσι??

• Like 1

Παιδιά το παιχνίδι είναι με συνδρομή? Το έχει στο steam 25 ευρώ και σκέφτομαι να το αγοράσω αν δεν είναι 25 για ένα μικρο χρονικό διάστημα. Το είχα παίξει στο open beta και φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά αν είναι με συνδρομή δεν θα με ενδιέφερε να το πάρω. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; 

Παιδιά το παιχνίδι είναι με συνδρομή? Το έχει στο steam 25 ευρώ και σκέφτομαι να το αγοράσω αν δεν είναι 25 για ένα μικρο χρονικό διάστημα. Το είχα παίξει στο open beta και φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά αν είναι με συνδρομή δεν θα με ενδιέφερε να το πάρω. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό;

Όχι δεν είναι με συνδρομή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...