Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 μπήκε ρε συ, είναι live. έκανε update χθες 2.73GB. Options/Video εκεί κάτω κάτω έχει το toggle Dx12 Yes/No. Απλά θέλει να το διαλέξεις, να πατήσεις ok, μετά apply settings και μετά restart το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 οποιος σκεφτεται για το season pass,για 3 μερες ακομα ειναι το μοναδικο που το δινει στα 20 ευρω οποτε πιστευω καλα ειναι για τα λευτα του (αλοιμονο απο εμενα που το πηρα την δευτερα στα 30 ευρω :"( ) https://www.gamersgate.com/DLC-TCTD-SP/tom-clancys-the-division-season-pass?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop&aff=cj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 οριστε το δικο μου αν και ψανχω να ανεβασω λιγο τα dps..αποτι καταλαβα,ολα συνδιαζονται μεταξυ τους για να χεις το καλυτερο δυνατον αποτελεσμα,οχι μονο απο τι φορας αλλα και καθε οπλο θελει τα δικα του items οσον αφορα γαντια,αρμορ κτλπ για να το φτασεις ψηλα...εχει πολυ ψαξιμο..κατι αλλο.στο equipped gear καθε στηλη πρεπει ναναι με το ιδιο συμβολο? τα συμβολα και ολα τα υπολοιπα που εχει,υπαρχει καπου οι εννοιολογιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το ερωτημα ειναι βεβαια για ποιο λογο να δωσει καποιος παραπανω χρηματα(πλεον)για το season pass απο οτι για το base game http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-division-cd-key-compare-prices/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 κοιτα οι απαντησεις σιγουρα δεν ειναι ιδιες..αναλογως πως το βλεπει κανεις..καποιος που δεν θα ασχοληθει σαφως περα απο το dz και τα main missions δεν θα του προσφερει κατι παραπανω. Απο την αλλη για καποιον που εχει ορεξη να αφιερωσει ωρες,να συνεχισει να γευεται τα γραφικα και να ψαχτει πιστευω ειναι μια καλη προταση.. και εγω το ειχα παρατησει οταν το ολοκληρωσα το main missions μαζι με τα sides missions και πριν 2 βδομαδες το ξαναρχισα γιατι εχει ωραια γραφικα..ετσι μου εδωσε το μικροβιο να παω να παρω season pass μιας και ειμαι σιγουρος οτι ακομα θα αργησω να το παρατησω.. σκεψου οτι πριν το season pass ειχα 40ωρες παιχνιδιου και απο τοτε που πηρα το season pass εχω φτασει τις 56 και ακομα το underground το εχω στο 20%,το survival δεν το εχω παιξει,και ειναι να βγει και το τελευταιο expansion αρχες 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Survival παίζει να είναι και το καλύτερο aspect του παιχνιδιού. Αν το έβγαζαν standalone θα είχε πολύ κόσμο το συγκεκριμένο. Όποτε θες πάμε group να το βγάλουμε, οι πρώτες 4-5 φορές είναι δύσκολες, μετά σιγά σιγά το καταφέρνεις. Αυτά σε pve. σε pvp είναι ακόμα καλύτερο. Για build (γενικά στο game, στο survival δεν εχεις lvls/items etc μαζι σου) D3-FNC, ballistic shield και SMG sidearm απο χθές και το απολαμβανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το survival ειναι για την απλη εκδοση ή για season pass? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Το survival ειναι για την απλη εκδοση ή για season pass? expansion ειναι που το αγοραζες είτε ξεχωριστο (10-12ευρω) είτε season pass (17ευρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το uplay και το εχω φτασει 9 level τωρα που ειναι δωρεαν ειδα ομως οτι το εχει και το steam αν το αγορασω απο το steam χανετε το level μου?εχει πιο πολυ κοσμο sτο steam? δεν συνδεονται μαζι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το uplay και το εχω φτασει 9 level τωρα που ειναι δωρεαν ειδα ομως οτι το εχει και το steam αν το αγορασω απο το steam χανετε το level μου?εχει πιο πολυ κοσμο sτο steam? δεν συνδεονται μαζι? απλα θα κανεις log in μεσω steam,ο κοσμος ειναι το ιδιο.απλα αλλαζει ο ''παροχεας'' που κανεις συνδεση...ειτε απο uplay είτε απο steam,παλι στον ιδιο σερβερ του game θα συνδεεσαι και οχι τα lvl δεν τα χανεις Progress made during the free weekend will carry over to the full game. 17 ευρω εχει το κλειδακι τσιμπατο αν τα διαθεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ναι αλλα μου λεει να το κατεβασω παλι στο steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ναι αλλα μου λεει να το κατεβασω παλι στο steam γιατι συνδεεσαι απο το steam για αυτο..αν το κατεβασες μεσω uplay θα συνδεεσαι απο κει...αν το κατεβασες μεσω steam,θα συνδεεσαι απο το steam.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 το κατεβασα απο το uplay αλλα θελω να το αγορασω απο το steam γιατι υπαρχουν καρτες το κατεβασα απο το uplay αλλα θελω να το αγορασω απο τo steam γιατι υπαρχουν καρτες steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα , Αγορασα το παιχνιδι και εχω τρελαθει. εκανα uplay account αλλα δεν μπορω να ανοιξω το γκειμ με τπτ. μου βγαζει πριν το ανοιξω "This product is already claimed by "xxxx" (το username του αδερφου μου τελος παντων που επαιζε free για το ΣΚ) πως μπορω να λογκαρω επιτελους απο το δικο μου account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα