sotirisxp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Προσωπικα εχω δοκιμασει τα παντα και ακομα δοκιμαζω(δεν λεω οτι τα ξερω ολα),κατω απο 450 toug μην πω κατω απο 500 δεν την παλευω.Στο οne vs one κατα 90% ειμαι win Firearms/stamina/electronics ειναι απλα πολλαπασιαστες φαναταζομαι το ξερεις αυτο και o likebutter που στην αρχη( οπως ολοι μας) του 1,3 επαιζε με 300 toug πλεον δεν πεφτει κατω απο 450toug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 πιο ισοροποιμενο για τον φιλο αλεξ Παντως το pradator+g36 μου ειναι ανωτερο σαν συνολο, αλλα το εχω βαρεθει.Οργωμα στο dz με sentry+sasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Και εγώ μπορω να φτάσω σε αυτα τα νούμερα απλώς γυρίζοντας ένα item σε stamina. Εγώ παίζω με 3 firearms, 2 stamina και το holster που τα δίνει ούτως ή άλλως όλα. Εσύ από ότι βλέπω είσαι με 2 firearms + holster και τα υπόλοιπα σε stamina. Δηλαδή ρε man one vs one με έναν με 3400+ firearms την παλεύεις; Γιατί οκ προφανώς αντέχεις, αλλά συνεπώς δεν βαρας και τοσο δυνατά συγκριτικά. Έτσι πάει, είχα παρόμοιο build και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ούτε το mob έβγαινε εύκολα, αν δεν είχα help από το υπόλοιπο team. Αλλά ξαναλέω, είναι και πως παίζεις και φυσικά πως παίζει όλο το team. Αν έχεις κάποιον με skill power και sticky, κάποιον (εσύ πχ) fish tank και έτσι, και οι άλλοι δύο κόβουν *ωλους σε dps, είστε πέρα από κομπλέ. Αν και πλέον ο "sticky man" ή ο healer σας καλύτερα θα ήταν να έχει reclaimer, γιατί 7/10 groups πλέον έτσι σε παίζουν. Εμείς συμπληρώσαμε ένα reclaimer set και απαντάμε με τον ίδιο τρόπο στα group που μας έκαναν να χορεύουμε ζεϊμπέκικο με τις explosive bullets.. Να δούμε πως αλλιώς μπορούν να καταστρέψουν το pvp. Τα one or two shot kills δεν τους έφταναν, τώρα με τις εκρηκτικές είναι ακόμα πιο op και γρήγορη όλη η φάση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Αν φτανεις τα νουμερα δεν χρειαζεται να γυρισεις καποιο items,απλα γυρνας τα mod σε stamina η το αντιστροφο, το ιδιο ακριβως αποτελεσμα θα παρεις Aνετα μπορω να εχω οσο firearms θελω 3400 και παραπανω γυρνωντας τα mod χωρις να πειραξω τα items Ωραια να εχεις πολυ firerams αλλα οταν τρως σφαιρες sticky κ.α τετοια δεξια και αριστερα χωρις καλο stamina εκει τι γινεται? πεφτεις με την μια μονοχυτος Yγ μαπα το sentrys+shotgun καλο για farming αλλα στο pvp δεν λεει πολυ Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2016 από sotirisxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 μου εβγαλε update για pst λιγο που εψαξα ειναι για τον νεο μη τεσταρισμενο σερβερ... αλλα πηγα να κανω download και μ παει να κατεβασει 32gb ~ wtf?? παλι το game κατεβαζει; αφου το εχω ηδη εγκατεστημενο και το αναγνωριζει ακυρο : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickMrg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παίζει κανείς σας ακόμα; Αξίζει γενικά για αγορά τώρα, υπάρχει κόσμος στη DZ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εγω το χω παρατησει καιρο...αν κ σκεφτομαι να το παρω απο την αρχη γτ το single το καταευχαριστηθηκα με αλλα 2 φιλαρακια...για το DZ Ποτε δεν ασχοληθηκα πολυ...αλλα λογικα και 100 ατομα να εχεις ολο το παιχνιδι μεσα θα σε βαζει σε σερβερ οποτε θα σου φαινεται σαν να εχει κοσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickMrg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εγω το χω παρατησει καιρο...αν κ σκεφτομαι να το παρω απο την αρχη γτ το single το καταευχαριστηθηκα με αλλα 2 φιλαρακια...για το DZ Ποτε δεν ασχοληθηκα πολυ...αλλα λογικα και 100 ατομα να εχεις ολο το παιχνιδι μεσα θα σε βαζει σε σερβερ οποτε θα σου φαινεται σαν να εχει κοσμο! Μπράβο ψήσου να το πάρεις απ'την αρχή να το αγοράσω κι εγώ να το πάρουμε μαζί απ'την αρχή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μπράβο ψήσου να το πάρεις απ'την αρχή να το αγοράσω κι εγώ να το πάρουμε μαζί απ'την αρχή!! Παίζουμε με ένα φιλαράκι, τώρα το ξεκινήσαμε. Το έχω στο uplay. Εάν θέλετε κάντε με add Uplay & steam id: flyawaygr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Tom Clancy’s The Division will receive official DirectX 12 support next week Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 το λιωνω κ γω αυτο τον καιρο αμα θελετε αdd aouass uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 επειδη μου χακαραν το uplay και το πηρα ευτυχως γρηγορα πισω απο την ubi,μου διεγραψαν οι μακακες ολους τους φιλους... οποτε οποιος θελει ας με ξανακανει αντ Infect3dGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 free για να παιξει οποιος δεν το εχει το παιχνιδι απο 15-18 δεκεμβρη http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-US/news/152-278557-16/free-weekend-on-pc-dec-15th-to-18th 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπήκε dx12 στον live client, τουλάχιστον για AMD GPU μιλάμε για performance gain τάξης 20+ fps (ανάλογα τα settings προφανώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 και εμεις ποτε 8α το εχουμε διαθεσιμο να το τεσταρουμε; ειχαν πει για αυτην την βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα