Haris San Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Οι βρωμοκονσολες πανε το gaming πισω...Μια χαρα τρεχουν τα παιχνιδια στις παρουσιασεις οταν τα δειχνουν και οχι δεν εχουν 4χtitan x για να τρεξουν...Απλα τα κατεβαζουν στο pc για να μην εχουν μεγαλη διαφορα με τις κονσολες που δεν μπορουν να τρεξουν τιποτα (βγαλαν και καινουρια αναλυση 900p) και παραπονιουνται οι κονσολακιδες "μα εγω εδωσα 400 ευρω γιατι εχει τοση μεγαλη διαφορα απο το pc?". Ειχε γινει σαλος με το watchdogs στο reddit παλαιοτερα και λεγαν οτι η σονι πληρωσε για το downgrade...Tωρα το καναν κορδονι... Μην με παρεξηγησει κανενας δεν ειμαι console hater, ειχα και γω απειρες κονσολες, αλλα εχω δωσει 1500 ευρω για το pc μου με περιφερειακα κτλ και βλεπω μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας.. Λιγο offtopic αυτο που εγραψα, απλα ηθελα να συμπληρωσω την αποψη μου για τα downgrades γενικοτερα.. 3
Alastor192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 η ubisoft εχει μπει στην blacklist για τα καλα,μονο πειρατεια αξιζει στην συγκεκριμενη εταιρεια 4
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλά, αυτοί παίζουν μπάλα σε άλλο γήπεδο πλέον.Κάνουν downgrade στο downgrade λέμε.Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γιούμπισοφτ! 1
Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Να βγει όπως πρέπει και ας βγει και το 17.. Το downgrade του ήταν σίγουρο όπως και έγινε. Ας ελπίσουμε ότι το game θα είναι αυτό που όλοι περιμένουν. 1
wazzaa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω. Αφού έχει φάει που έχει φάει τόσα Delay τουλάχιστον να βγεί σωστό όποτε πρέπει.Αφού είναι και Online πρέπει να γίνει και σωστό debugging!!!
cpttony Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Eκτος το Delay που θα φαει μην ξεχνατε οτι θα φαει (την μοδα της νεας γενιας! ) ΚΑΙ DOWNGRADE (αν δεν το εχει φαει ηδη στο PC...π.χ σαν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=c2jrVPcIarU)
cpttony Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Για θυμησου λιγο αυτο το τρειλερ του WD... Λες και ηταν απο την PS3 εκδοση... (Βγαινω λιγο off-topic).... Παντως αυτο μου φαινεται οτι δεν θα φαει τοσο downgrade! https://www.youtube.com/watch?v=YZahmJIhE90
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εμενα δεν με νοιάζουν τα graphs όσο το να τρέχει σωστά, ευτυχώς δεν θα έχει αμάξια απλά μετά από τόσο delay έτσι και βγει μούφα σαν port τότε requiescat in pace ubisoft.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εμενα δεν με νοιάζουν τα graphs όσο το να τρέχει σωστά, ευτυχώς δεν θα έχει αμάξια απλά μετά από τόσο delay έτσι και βγει μούφα σαν port τότε requiescat in pace ubisoft. Θα βγάλεις το hidden (έχοντας βγάλει τα λεφτά από μέσα) wallet και θα τους καρφώσεις; 1
cpttony Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εμενα δεν με νοιάζουν τα graphs όσο το να τρέχει σωστά, ευτυχώς δεν θα έχει αμάξια απλά μετά από τόσο delay έτσι και βγει μούφα σαν port τότε requiescat in pace ubisoft. Κατι αναλογο που εγινε με το Arkham Kinght .... Πηρε ενα χρονο καθυστερηση και βγηκε και μουφα (τουλαχιστον το PC).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα