Orgios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οντως δεν προλαβα καποια deals στα 17-18 τελικα το πηρα στα 25. Μπήκα στο παιχνίδι χωρίς expectations λόγω του κραξιματος που πεφτει γενικά, μπορώ να πω (τουλάχιστον στις πρώτες 2-3 ωρες) οτι μου αρέσει ιδιαίτερα, γραφικά ατμόσφαιρα gameplay όλα πολύ ωραια... Τώρα αν μετά το κραξω και γω αργότερα δεν ξέρω αλλά so far so good... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ήρθε η ώρα να αφήσω για λίγο το Destiny, να κάνω ένα διάλειμμα . Λέω λοιπόν να δοκιμάσω αυτό, αλλά δεν έχω καταλάβει αν έχει καλό pve. Προσωπικά, δεν παίζω καθόλου pvp. Στο destiny, αυτό που μου αρέσει είναι τα strike και tower. Το Division, πως πάει σε αυτό τον τομέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Στο Division ένας από τους βασικούς τρόπους να ντυθείς είναι να κάνεις pvp. Έχει μικρά dungeons που ρίχνουν χαμηλή πανοπλία και μετά δύσκολα dungeons για την τοπ πανοπλία (την οποία μπορείς να την πάρεις και στο pvp). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αξιζει να παιξεις το game εαν δεν εχεις το season pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έχω κανα τρίμηνο να παίξω οπότε δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αξιζει να παιξεις το game εαν δεν εχεις το season pass? Ναι! εχω το πας αλλα ολο στο dz ειμαι εσυ που το ξεκινας τωρα εχει ενα σωρο πραγματα να κανεις.Αν δεις οτι σου αρεσει το game, παρακατω χτυπας και το πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν βγάλεις το dz και γενικά το pvp από το game, δεν βρίσκω λόγο κάποιος να μπορέσει να βρει την όρεξη (ή το κουράγιο) να ασχοληθεί και πολύ με το game. Η ιστορία ενώ το concept είναι ενδιαφέρον, είναι λίγο meh imo. Κάποια στιγμή θα σε κουράσει να κάνεις τα ίδια missions που ουσιαστικά ούτε και πολύ χρήμα σου δίνουν ούτε καλο loot έχουν και κοστίζουν πολύ χρόνο. Όλη η φάση είναι να φτιάξεις team και να μπαίνεις dz για farming ώστε να βελτιώσεις όσο καλύτερα γινεται(θελει και τύχη) τον χαρακτηρα σου ή για pvp όσο δεν το καταστρέφει η ubisoft με τις φοβερές ιδέες της.. Εκεί που ελεγες γλιτώσαμε από τα αυτόματα και το μαρκάρισμα των Senrty, φάγανε Nerf και τα smg, τώρα έχει γίνει shotgun/sentry festival με ομάδες με shotgun builds και τώρα αρχίζουν και έχουν και έναν reclaimer μέσα, γιατί δεν φτάνει το τσατσοdamage που βγάζει η καραμπίνα + το marking, κουμπώνουν και εκρηκτικές όλο το team. Πριν βιαστεί κάποιος να με πει γκρινιάρη, έχω και εγώ ένα τέτοιο build επειδή ακριβώς σε αναγκάζει το ίδιο το game (οι παίχτες βασικά) να παίζεις εναντίον τους. Δεν υπάρχει εναλλακτική για την ώρα. Το θετικό είναι ότι από ότι φημολογείται nerf is coming για τα shotguns. Αντε μπας και παίξουμε λίγο ξύλο σαν άνθρωποι και όχι με one - shots kills.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το θετικό είναι ότι από ότι φημολογείται nerf is coming για τα shotguns. Αντε μπας και παίξουμε λίγο ξύλο σαν άνθρωποι και όχι με one - shots kills.. Απ' οτι ειχα διαβασει παλιοτερα ολοι παραπονουνταν οτι στο PVP ηταν ολοι bullet sponges και οι μαχες ηθελαν 100 ωρες, ποτε προλαβε και πηγε στο αλλο ακρο η μαχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ε ναι το παιχνιδι στο dz ειναι(αλλιως noobs και δρομο ) ενταξει για την διασκεδαση ολα θα τα παιξεις,αλλα αυτο που θα σε κρατησει ειναι το pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Απ' οτι ειχα διαβασει παλιοτερα ολοι παραπονουνταν οτι στο PVP ηταν ολοι bullet sponges και οι μαχες ηθελαν 100 ωρες, ποτε προλαβε και πηγε στο αλλο ακρο η μαχη?Από την στιγμή που έκαναν τα shotguns τόσο δυνατά. Η custom m870, και η military m870 βαρανε με 100+dmg εκαστως αμοντάριστες (αν έχουμε πχ γύρω στα 3300+ firearms). Σε συνδυασμό με τα 5 Sentry's, αν φοράς χρυσό Vest με το talent reckless, και bonus shotgun dmg στο γάντι, μπορείς να πετύχεις 120+ dmg με το shotgun. Οπότε καταλαβαίνεις είναι ποιος θα πετύχει πρώτα τον άλλο στο κεφάλι. Τώρα την έχουν βρει και με το reclaimer και τις εκρηκτικές + smart cover και απλά γινεται γλέντι με το εκαστοτε team. Εγώ προτιμούσα το παλιό καλό pvp, smg, assault και ας έπαιρναν ώρα. Ορίστε και το build μου(ps4) για να καταλάβετε τι τραβάμε. Εγώ πιο πολύ striker build προτιμούσα να έχω αλλά δεν αντιμετωπίζονται αλλιώς τα αντίπαλα teams. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε την sasg(αν δεν την εχεις δοκιμασει) δεν εχει τοσο damage,ειναι γρηγορη και γεμιζει με την μια Για damage η καλυτερη ειναι custom M870 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από sotirisxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι είναι full competitive, θέλει πολύ φάρμα εξοπλισμό και δυνατό group για DZ. Εγω έπαιξα ένα δίμηνο περίπου αλλά με κούρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι την custom εννοούσα, όχι την m870 express. Καλό build btw. Tο skill power με χαλάει λίγο που έχεις. Γιατί τόσο πολύ toughness ; Δεν είναι ότι θα την παλέψεις παραπάνω αν σε πετύχει κάποιος με φορτωμένα τα firearms. Για να σε βοηθήσει να ξεφύγεις σίγουρα εξυπηρετεί πάντως. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 skill power μπορω να ριξω λιγο dps στα 250K και να εχω 23.000 στο σεντρυ- 27.000 στο pradator,συνηθως ομως υπαρχει electronics στο group 40.000 skill και μας helarei αυτος Το toug παντα βοηθαει...κατω απο 450κ δεν την παλευεις στο pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 skill power μπορω να ριξω λιγο dps στα 250K και να εχω 23.000 στο σεντρυ- 27.000 στο pradator,συνηθως ομως υπαρχει electronics στο group 40.000 skill και μας helarei αυτος Το toug παντα βοηθαει...κατω απο 450κ δεν την παλευεις στο pvp Κανείς το ίδιο λάθος(imo) που κάνουν και οι περισσότεροι παίχτες. Όταν έρχεται ο άλλος με φορτωμένα firearms και βλέπεις τα health segments να φευγουν σαν να μην είναι τίποτα, το toughness πάει περίπατο. Όλοι οι γνωστοί παίχτες(steamers) που παίζουν κυρίως solo manhunt είναι με 370-380 toughness ώστε να είναι φορτωμένοι με firearms. Είναι βεβαια και πως παίζεις. Οι εποχές του "tanky "build σταμάτησαν με το 1.3 patch. Τώρα στο επόμενο μπορεί να αλλαξει ξανά όλο αυτό. Έγω προσωπικά είμαι ανάμεσα. Δεν θέλω να ρίξω το καθαρό μου health κάτω από 100Κ.Θελω να κάνω ένα καλό (όχι και τέλειο) dmg. Εσυ έχεις επιλέξει να είσαι bullet magnet στην ομάδα σου; Ε τότε θέλεις 500+ toughness και ξεχνάς τα firearms. Bullet magnet/fishing και έτσι. Σίγουρα έχεις κάποιον στην ομάδα που τραβάει ζημιά, δεν γίνεται αλλιώς. Ένας με έναν πάντως με κάποιον με καλό dps, θα έχεις πρόβλημα. Πάντα έχεις. Εγώ τώρα περιμένω ατομο από το team να συμπληρώσει reclaimer γιατί δεν αντιμετωπίζεται αλλιώς η φάση με τα αντίπαλα teams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα