Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν δεν ειναι κλασσικη χαζοαμερικανια(που δεν βλεπω πως ακριβως θα αποφεχθε) τοτε παιζει και να γ@@@@@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 θα τον σκοτώσει κινέζος χάκερ στο φινάλε χαχααχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι χάλασαν το sentrys gear set, καθώς πρέπει να έχεις semi automatic όπλο για να κάνεις τα 3 headshot marks.Εγώ θα έλεγα ότι αυτό το έφτιαξαν με το sentry.. Για marksman rifle είχε (υποτίθεται) φτιαχτεί αυτό το set, και βαρουσε ο κάθε πικραμένος με smg και σε έπαιρνε φαλάγγι.. Τώρα που δεν το έχουν, τρωνε τις φάπες τους και δεν τους χάλασε.. Θέλεις τις ωραίες κουκιδες πάνω στο κεφάλι μου; Ρίξε μου τρεις ωραίες head-ες με pistol /shotgun ή marksman rifle και μετά κάνε την εναλλαγή σε smg.. Εκεί να σε δω μάγκα μου.. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 μου εκανε σημερα ενα update των 7gb..ειχε κανει τα 4 και μετα πατησα pause,εφυγα για μιση ωρα απο το σπιτι,ξαναρθα και ηταν λες και ποτε δεν μου εβγαλε για update... παω να μπω στο game και μου βγαζει για delta error.. εκανα verify τα αρχεια και παλι τα ιδια... εγινε τπτ με το update? πειραζει που πατησα pause στα 4gb? μετα ομως εξαφανιστηκε,βγηκα απο το uplay ξαναμπηκα και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με αυτό το έκτρωμα της crapsoft μετά το latest update.. Δεν θα πω πολλά αν και θα έπρεπε, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το τερατούργημα. *Σορρυ για το επιθετικό στυλ παρακάτω, αλλά δεν γίνεται να εκφραστώ αυτή την φορά αλλιώς.. 231+ bracket? Really? Γιατί ήταν πολύ εύκολο το 201+ bracket στο dz ας το κάνουμε απάτητο.. 268 items... Και αυτό λέγεται progression στο game ; Λούζουμε στα φλόκια όλους τους υπάρχοντες παιχτες που τους έχει βγει η πίστη να βρουν τα 240 items και τώρα απλά σε ακυρώνουμε.. Μπράβο ρε ubi.. Κάθε φορά που βγαίνει update και περιμένεις new missions, απλά σου πετάει εκεί ένα, σου βγάζει νέα set τα οποία στα δίνει για πλάκα είτε στα bounty missions είτε σε drop στο dz και τα παλιά set τύπου Sentry ή Striker θα πρέπει να κάνω τάμα στον Άγιο Ιερόθεο για να μου πέσει.. Και τώρα τι; 268.. Λες και τα 240 ήταν πολύ ευκολο να τα βρεις με τα attributes που περίπου θέλεις. Και πες ότι τα βρήκες, σκας άλλο τόσο χρήμα για να τα cap-ρεις όσο μπορείς και σε παίρνει μέσω recalibration και τώρα έρχονται τα άλλα και απλά νιώθεις να σε κατουράει(και πάλι) η noobsoft.. Κατάργησαν το solo playing στο dz. Από την στιγμή που μπήκε το 201+ bracket έγινε απάτητο το dz04(μπορει και το dz03) και άνω. Σε αναγκάζει ντε και καλά με team.. Και πάμε στους νέους παίχτες που είναι πχ από 201-210 gs και το παλεύουν το game ψάχνοντας για drops στο dz.. Εδώ και τόσο καιρό ξέρετε τι συμβαίνει; Όλοι οι 228αρηδες την στήνουν στο checkpoint στο dz01 και σπάνε πλάκα με τους άλλους μη φτιαγμενους παίχτες.. Ωραία φάση ε; Όχι και τόσο αν το υποστείς.. Το ξύλο δεν παίζει πλέον ψηλά στο dz05-dz06 όπως γινόταν παλιότερα καθώς τα mobs ηταν 34 lvl, (και τώρα 35 παρακαλώ..)επομένως δεν σε παίρνει να ψάχνεις μαγκες εκεί καθώς είσαι μονοχιτος, το πολύ δυχιτος.. Όσοι έχετε ακόμα το κουράγιο και παίζετε τα βλεπετε όλα αυτά.. Και πριν αρχίσετε κάποιοι ότι έτσι είναι τα mmo κτλ.. ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι έτσι τα σοβαρά mmo. Δεν γίνεται να ακυρώνεις τον κόπο/χρονο τόσων παιχτών.. Υπάρχει πάντα πιο σωστός τρόπος (και δεν ειναι αυτός που επέλεξαν τα αστέρια της crapsoft) να κάνεις introduction νέα πράγματα στο game μη ακυρώνοντας όλα τα άλλα.. Θελω να πω και αλλα, αλλά αυτά με πείραξαν και είπα να τα βγάλω από μέσα μου.. That's it for me, *uck it and *uck u ubisoft.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ε όχι και δύσκολο να πάρεις 240 gear score. Ξέρεις ότι η 5 και 6 dz σου δίνουν μόνο 240 score. Δεν χρειάζεται να χάνεις τον χρόνο σου σε μη boss bot. Κάνεις 3-4 κύκλους σκοτώνοντας μόνο τα bosses και έχεις εξασφαλίσει καμιά 15-αρια 240 gear score. Το θέμα από ότι κατάλαβα εγώ είναι ότι παίζεις μόνο σου, και περισσότερο χρόνο σπαταλάς και δεν έχεις για βοήθεια κάποιον άλλο. Εγώ πάντα με ομάδα έπαιζα και κάθε φορά με αγνώστους. Επίσης εάν δεν θες να παίζεις με χαμηλό lvl συμπαίκτες τους κάνεις kick και ψάχνεις για άλλους. Ολα τα gear score από την dz τα πήρα μέσω drops από bosses και supply drops. Όταν έχεις ομάδα όλα είναι πολύ εύκολα. Εχεις και τις incursion mission που πλέον είναι πολύ εύκολες και ξέρεις ότι θα έχεις στα σίγουρα 240 gear score. Για να σου πω την αλήθεια το πούλησα γιατί δεν είχα σκοπό να αγοράσω το expansion μιας και η διαφορά σε όσους το έχουν από τους άλλους είναι μεγάλο χάσμα και ειδικά σε rogue κατάσταση φαίνεται πολύ. Με 620 ώρες το είχα βαρεθεί, όλα 240 και πολλές επιλογές σε συνδυασμούς gear score. Σκεφτόμουν να αγοράσω το expansion, αλλά έβαλα για δοκιμή αγγελία και επειδή μέσα σε λίγες ώρες έφυγε, δεν έδωσα συνέχεια στο παιχνίδι. Τώρα μόνο μέσα από βίντεο παρακολουθώ τα νεα του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με αυτό το έκτρωμα της crapsoft μετά το latest update.. Δεν θα πω πολλά αν και θα έπρεπε, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το τερατούργημα. *Σορρυ για το επιθετικό στυλ παρακάτω, αλλά δεν γίνεται να εκφραστώ αυτή την φορά αλλιώς.. 231+ bracket? Really? Γιατί ήταν πολύ εύκολο το 201+ bracket στο dz ας το κάνουμε απάτητο.. 268 items... Και αυτό λέγεται progression στο game ; Λούζουμε στα φλόκια όλους τους υπάρχοντες παιχτες που τους έχει βγει η πίστη να βρουν τα 240 items και τώρα απλά σε ακυρώνουμε.. Μπράβο ρε ubi.. Κάθε φορά που βγαίνει update και περιμένεις new missions, απλά σου πετάει εκεί ένα, σου βγάζει νέα set τα οποία στα δίνει για πλάκα είτε στα bounty missions είτε σε drop στο dz και τα παλιά set τύπου Sentry ή Striker θα πρέπει να κάνω τάμα στον Άγιο Ιερόθεο για να μου πέσει.. Και τώρα τι; 268.. Λες και τα 240 ήταν πολύ ευκολο να τα βρεις με τα attributes που περίπου θέλεις. Και πες ότι τα βρήκες, σκας άλλο τόσο χρήμα για να τα cap-ρεις όσο μπορείς και σε παίρνει μέσω recalibration και τώρα έρχονται τα άλλα και απλά νιώθεις να σε κατουράει(και πάλι) η noobsoft.. Κατάργησαν το solo playing στο dz. Από την στιγμή που μπήκε το 201+ bracket έγινε απάτητο το dz04(μπορει και το dz03) και άνω. Σε αναγκάζει ντε και καλά με team.. Και πάμε στους νέους παίχτες που είναι πχ από 201-210 gs και το παλεύουν το game ψάχνοντας για drops στο dz.. Εδώ και τόσο καιρό ξέρετε τι συμβαίνει; Όλοι οι 228αρηδες την στήνουν στο checkpoint στο dz01 και σπάνε πλάκα με τους άλλους μη φτιαγμενους παίχτες.. Ωραία φάση ε; Όχι και τόσο αν το υποστείς.. Το ξύλο δεν παίζει πλέον ψηλά στο dz05-dz06 όπως γινόταν παλιότερα καθώς τα mobs ηταν 34 lvl, (και τώρα 35 παρακαλώ..)επομένως δεν σε παίρνει να ψάχνεις μαγκες εκεί καθώς είσαι μονοχιτος, το πολύ δυχιτος.. Όσοι έχετε ακόμα το κουράγιο και παίζετε τα βλεπετε όλα αυτά.. Και πριν αρχίσετε κάποιοι ότι έτσι είναι τα mmo κτλ.. ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι έτσι τα σοβαρά mmo. Δεν γίνεται να ακυρώνεις τον κόπο/χρονο τόσων παιχτών.. Υπάρχει πάντα πιο σωστός τρόπος (και δεν ειναι αυτός που επέλεξαν τα αστέρια της crapsoft) να κάνεις introduction νέα πράγματα στο game μη ακυρώνοντας όλα τα άλλα.. Θελω να πω και αλλα, αλλά αυτά με πείραξαν και είπα να τα βγάλω από μέσα μου.. That's it for me, *uck it and *uck u ubisoft.. Αυτά που λές και +1000. Το πάλεψα όσο μπορούσα αλλά το RNG ήταν φόλα και με χάλασε ιδιαίτερα. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το παιχνίδι, αν και σαν concept είναι καλό, στην πράξη είναι ιδιαίτερα grind, κάτι που προσωπικά το μισώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ε όχι και δύσκολο να πάρεις 240 gear score. Ξέρεις ότι η 5 και 6 dz σου δίνουν μόνο 240 score.Έχω συμπληρώσει 240 sets, δεν ειμαι χτεσινός στο game και όχι δεν έπαιζα μόνος μου, απλώς ειπα ότι μου έχει αφαιρέσει τελείως την επιλογή η crapsoft να μπορώ να παίξω μονος μου στο dz. Lone Wolf. Κακό θα ήταν; Πριν το 1.2 και τα 201+bracket γινόταν. Ήθελα να φτιάξω χαρακτήρα για pvp και μόνο, και δεν μπορούσα να βρω με τίποτα 240 sentry's backpack και striker's knee pads με αξιόλογο armor ή έστω με MOD slot που θα βοηθούσε. Όχι, δεν είναι εύκολο να σου πετύχει κάτι που να θέλεις να χρησιμοποιήσεις, και δεν μιλάω για το τέλειο roll. Τα incursions μόνο με πραγματικά καλό team βγαίνουν στο challenging. Και μην λέμε ψέμματα, πολύ λίγα άτομα, ποσοστό 20%(και πολύ λέω) τα καταφέρνουν. Στο hard δεν σου πετάει 240. Πολύ δύσκολο. Επίσης χρονοβόρο και τέρμα βαρετό.. Με τα πολλά, ήμουν τούμπανο και πάλι, 230dps 400 toughness γιατί τον είχα cap-αρει παντού τον χαρακτήρα στα items. 5M από credits και 2M στο Dz. 88lvl. Μπορείς να καταλάβεις τι grinding έχω κάνει.. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι τώρα σε βάζει πάλι να μπεις στην ίδια και πάλι διαδικασία.. Χρονοβόρο, ανούσιο και αναγκαστικό για να μπορείς να ανταγωνιστείς τους άλλους που ήδη από σήμερα έχουν μπει στο κυνηγι για τα 268... Είχαν φτιάξει ένα game αξιόλογο που με μικρές βελτιώσεις και content θα ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό mmo κρυμμένο σε ένα third person shoot em up. Αντί για αυτό μας βομβαρδίζουν με μπούρδες και μετά σου λέει πάρε και το expansion για τα υπόλοιπα φλόκια που προορίζονται για που; Για τα μουτσουνια μας.. Έτσι νοιώθω κάθε φορά που βλέπω να ετοιμάζεται και τελικά να κατεβαίνει και να δοκιμάζεται ένα update από τους "κυρίους".. Τελειωσε το game για μένα, οι λόγοι που ανέφερα ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι. Δεν μπορώ να πω ότι το βαρέθηκα, απλά αυτό που κάνουν στο game με έχει ξενερώσει και δεν είμαι στην φάση να το πιάσω ξανά, να κανω τα ίδια πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Εγω παντως ηδη αρχιζω και τα σπαω πουλαω τα 268αρια,ειμαι full set 530toug 270dps 18000skill..Senry-Straiker δεν με πολυενδιαφερουν παρολα αυτα εχω full set και στα δυο.Ολα τα 268 μονο στο dz. Mε το expansion δεν εχω ασχοληθει ακομα αν και λιγο που επαιξα φαινεται ενδιαφερον Η φιλοσοφια του παιχνιδιου δεν ηταν ποτε για σολο, τουλαχιστον οσο αφορα τα mission και το dz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν παρω το παιχνιδι στα 17-18 ευρω αξιζει? θα μου δωσει 30-35 ωρες καλου gameplay πριν αρχίζω να γκρινιάζω σαν τους υπολοιπους στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εύκολα. Πιστεύω πανω απο 100 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 100 ώρες καλού gameplay ? Χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν παρω το παιχνιδι στα 17-18 ευρω αξιζει? θα μου δωσει 30-35 ωρες καλου gameplay πριν αρχίζω να γκρινιάζω σαν τους υπολοιπους στο ιντερνετ? Ναι για πλάκα. Τόσο μου πήρε μόνο το "single player campaign" που ουσιαστικά είναι το story mode του παιχνιδιού πριν φτάσεις στο endgame. Πιστεύω ένα εξαιρετικά ευχάριστο 50ωρο θα στο δώσει πριν αρχίσεις να βλέπεις τις ατέλειές του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πάντως εγώ το βαρέθηκα/παράτησα στο 15ωρο και δεν τελείωσα καν το "single player campaign". Τζάμπα τα 40 ευρώ, πραγματικά. Με έφαγε το hype των πρώτων ημερών. Όποιος αντέξει 50-100 ώρες είτε είναι ήρωας, είτε δεν πρέπει να έχει κανένα άλλο παιχνίδι να παίξει. Στα 17-18 ευρώ όμως (ή έστω στα 25 που είναι πλέον η πιο συνηθισμένη τιμή) θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο. Συγκριτικά για το Witcher 3 έδωσα λίγα παραπάνω ευρώ (κανα 50άρι μαζί με τα δύο expansions), έχω φτάσει τις 105 ώρες καθαρού gameplay και δεν είμαι ούτε στα μισά (level 20 και κάνω ακόμα quests του level 15). Άλλο είδος παιχνιδιού βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα