Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τρομερό loot δεν μπορείς να το πεις όταν υπάρχει falcon lost και έχεις σίγουρο πρασινακι. Αντιθέτως στο dz ακόμα και με Scavenging στον Θεό, πάλι random είναι τι θα πέσει και το πόσο καλό θα είναι. Δεν αναφέρομαι στο να σου χρησιμεύει αλλά να είναι καλό. Εχω 225% scavenging και σηκώνω χειρότερα πράγματα τις περισσότερες φορές( και στο dz και έξω) από τους φίλους μου που είναι κάτω του 96%.. Broken παντελώς.. Ελπίζω με το σημερινό patch να έχει στρώσει και αυτό μαζί με άλλες τσατσιες τύπου Sentry (Stalker) με τα smg.. Έχει καταντήσει αηδία στο pvp αυτό, όπως και τα zappers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μαλλον καποιο λαθος κανεις..Ολη μερα σημερα dz και τα πρασινα ηταν πιο πολλα απο τα κιτρινα..Και 240 παρακαλω..Αλλα μιλαω για dz 6 και 5..Τοσο καιρο μαζευα λεφτα να παρω κανα καλο οπλο απο dz και σημερα μου εκατσαν 2 M1A 204 απο boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Η ubisoft με το 1.2 patch σου δίνει πρασινακι για πλάκα πλέον. Δεν ήταν έτσι πριν το patch, μην τρελαθούμε εντελώς.. Πέρα του dz που σου πετάνε πιο εύκολα πλέον τα named elite πράσινο, με τα bounties εύκολα και ωραία φτιάχνεσαι.. Μπήκαμε με δύο φιλαράκια, συλλεξαμε intel, και τι έγινε; Βγάλαμε 5 bosses και στον καθένα 3/5 φορές έπεφτε πράσινο. Ο ένας φίλος με τα shares κτλ απλά έφτιαξε πανεύκολα lone star set.. Απλά και όμορφα και κυρίως εύκολα.. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο καλό θα βγει όλο αυτό στην πορεία, καιέγινε λόγω του new bracket στο dz.. ΥΓ. Το scavenging ήταν και παραμένει broken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τρομερό loot δεν μπορείς να το πεις όταν υπάρχει falcon lost και έχεις σίγουρο πρασινακι. Αντιθέτως στο dz ακόμα και με Scavenging στον Θεό, πάλι random είναι τι θα πέσει και το πόσο καλό θα είναι. Δεν αναφέρομαι στο να σου χρησιμεύει αλλά να είναι καλό. Εχω 225% scavenging και σηκώνω χειρότερα πράγματα τις περισσότερες φορές( και στο dz και έξω) από τους φίλους μου που είναι κάτω του 96%.. Broken παντελώς.. Ελπίζω με το σημερινό patch να έχει στρώσει και αυτό μαζί με άλλες τσατσιες τύπου Sentry (Stalker) με τα smg.. Έχει καταντήσει αηδία στο pvp αυτό, όπως και τα zappers.. Σε παλιοτερο post εχω τονισει οτι το scavenging μετραει ΜΟΝΟ για τα κιτρινα και μωβ των MOBS. Οχι των elites, ουτε των κιτρινων items. Αχρηστο ουσιαστικα το scavenging. Δεν ειναι broken, απλα ετσι το εχουν προγραμματισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Η dark zone στο 200 + άλλη φάση.Βλέπεις 2 squads να προσπαθουν να βγάλουν το boss,να θεραπεύει ο ένας το μέλος του άλλου squad,πράγμα το όποιο πριν δεν έπαιζε...Και έχω την εντύπωση για όσο επαιξα χτες ότι λόγω της δυσκολίας έπαιζαν λιγότεροι rogues..Και ότι όσοι γίνονταν,έπεφταν πιο εύκολα.Δε ξέρω,μήπως αυτό συνέβη επειδή διόρθωσαν το reckless ?Eπίσης δε βλέπω λόγο να παίζω πια falcon lost challenging...Θυμάμαι πριν το patch όταν τύχαινε να κάνω matchmake για darkzone (για να μη παιζω solo και είμαι εύκολος στόχος για rogues) να περναει κανένα λεπτό μέχρι να σχηματιστεί το squad, τώρα στα 5 δεύτερα σχηματίζεται squad..Λογικό με τόση δυσκολία στο dark zone 5-6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σε παλιοτερο post εχω τονισει οτι το scavenging μετραει ΜΟΝΟ για τα κιτρινα και μωβ των MOBS. Οχι των elites, ουτε των κιτρινων items. Αχρηστο ουσιαστικα το scavenging. Δεν ειναι broken, απλα ετσι το εχουν προγραμματισει. Αυτό υπάρχει κάπου επίσημα man; Εγώ το μόνο που θυμάμαι να είχε πει η ubi περί scavenging και τo nomad's set σε ερωτήσεις για το loot, ήταν '' quality over quantity ''.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και το Clear Sky πλεον δεν αξιζει για το loot απο οτι φαινεται..Θα το παιξω απλα για την εμπειρια.Τα νεα sets σας αρεσουν?Μονο το hunter μου αρεσε λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 To lone star φαίνεται καλό αλλά παίζει λίγο να ξεφύγει η φάση (ειδικά στο dz) με το infinite ammo... Εγώ είπα πιο πάνω.. Λιώστε στα bounties με δικό σας γκρουπ(για να έχει και sharing). Bγαίνουν εύκολα, δίνουν phoenix, και πέφτει 3/5 πρασινάκι. Όμορφα και απλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Θα το δοκιμασω..Και στο dz 6 πεφτει πολυ 240 items. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτό υπάρχει κάπου επίσημα man; Εγώ το μόνο που θυμάμαι να είχε πει η ubi περί scavenging και τo nomad's set σε ερωτήσεις για το loot, ήταν '' quality over quantity ''.. Το εχω διαβασει σε πολλα posts. με λιγο google, βρηκα πχ ενδεικτικα αυτο: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4brq8w/confirmed_on_twitter_scavenging_affects_high_end/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ίσως φανώ απαισιόδοξος αλλά το ίδιο σκηνικό έπαιζε και στο πρώτο patch, τότε που τα κίτρινα έπεφταν με το σταγονόμετρο και έκτοτε μόνο κίτρινα έπεφταν, έτσι και με τα πράσινα. Ώσπου να γίνουμε όλοι τούμπανα και ξανά από την αρχή, θα πέφτουν τα μποτς με ένα γεμιστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ίσως φανώ απαισιόδοξος αλλά το ίδιο σκηνικό έπαιζε και στο πρώτο patch, τότε που τα κίτρινα έπεφταν με το σταγονόμετρο και έκτοτε μόνο κίτρινα έπεφταν, έτσι και με τα πράσινα. Ώσπου να γίνουμε όλοι τούμπανα και ξανά από την αρχή, θα πέφτουν τα μποτς με ένα γεμιστήρα. Πηγες dz 6?Ειδες ποσο δυσκολο ειναι στο 201+ bracket?Και με τα νεα sets δεν εχει και τιποτα της προκοπης ωστε να πεφτουν τα mobs ευκολα...Ισως γινει αυτο που λες σε καποιο απο τα dlc γιατι τωρα τα πραγματα ειναι δυσκολα...Βασικα αλλο παιχνιδι..Καλυτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Πηγες dz 6?Ειδες ποσο δυσκολο ειναι στο 201+ bracket?Και με τα νεα sets δεν εχει και τιποτα της προκοπης ωστε να πεφτουν τα mobs ευκολα...Ισως γινει αυτο που λες σε καποιο απο τα dlc γιατι τωρα τα πραγματα ειναι δυσκολα...Βασικα αλλο παιχνιδι..Καλυτερο.. Ναι πήγα, το θέμα δεν είναι τα gear set αλλά το dps. Δεν έχει σημασία εάν έχεις πράσινα ή κίτρινα. Ισα ίσα τα κίτρινα σε συνδυασμό με τα ταλέντα που δίνουν το κάθε ένα ξεχωριστά φτιάχνεις πολύ καλύτερη στολή. Όπως και να έχεις όμως, μετά από λίγες ημέρες η dz6 θα είναι για πλάκα. Οσο για το περιστατικό με τους rogues και τους φίλους των 2 διαφορετικών ομάδων, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Ότι αφήνουν τους παίκτες κάτω μέχρι να πεθάνουν χωρίς να τους θεραπεύσουν για να τους πάρουν τα loot, χωρίς να γίνουν rogue. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι χάλασαν το sentrys gear set, καθώς πρέπει να έχεις semi automatic όπλο για να κάνεις τα 3 headshot marks. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2016 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καραμπινα + sniper = <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το Division μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη όπως φαίνεται. http://www.cineramen.gr/o-jake-gylenhaal-se-tenia-apo-diasimo-videogame/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα