Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανεβασμενα ειναι αυτα. Αλλα σου λεω, το gap μεταξυ των levels συνεχως αυξανει, καμια σχεση στα 40αρια με τα 70αρια

Το ξέρω αυτό. Ανεβασμένα τα έχεις αλλά όταν ρώτησε ο iceblazed δεν του το είπες και αυτό είναι το σημαντικότερο για να ανεβαίνεις lvl στην dz ;)

Ναι σίγουρα.Και το θέμα είναι ότι παιδιά που γίναμε φίλοι στο division από εδώ εχουν να μπούν κάτι χρόνια..Λογικά ξενέρωσαν με το game .Τώρα παίζω με πολωνούς

Μια από τα ίδια, τους λόγους τους έγραψα σε προηγούμενο ποστ. Κρίμα γιατί όσο καιρό το έπαιξα το κατά ευχαριστήθηκα το παιχνίδι. Λέω κάποια στιγμή να επιστρέψω αν καλυτερέψουν τα πράγματα(λέω αν), συν ότι στο xbox θα πάρουμε τα expansion underground και survival ένα μήνα νωρίτερα απ τους υπόλοιπους και δεν ξέρω κατά πόσο θα αντισταθώ στον πειρασμό να τα δοκιμάσω πρώτος. Βέβαια ως τότε βλέπουμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευτυχως εγω στο PS4 δεν εχω τα θεματα του pc με τους cheaters. Μεγαλο ξενερωμα

Cheaters/hackers δεν υπάρχουν σε καμία κονσόλα, μόνο στο pc. Cheaters που χρησιμοποιούν game glitches υπάρχουν παντού.

• Like 2

Όποιος είναι μόλις στα 30lvl και γύρω στα 20-25, ας με κανει add στο ps4 να μπούμε λίγο dz. Το όνομα μου είναι ίδιο με το όνομα μου εδώ.

Στα 20-25 μιλας για dz level?

Τι score rank εχεις;

Ναι ναι. 134. Προχτές 30αρισα, noob είμαι ακόμα :P

*Σκέφτομαι να φτιάξω σαν τον δικό σου χαρακτήρα, τουμπανακι το dps σου.

Ενταξει το παιχνιδι πλεον εγινε απιστευτο..Τρομερο loot που σε κανει να μην θες να βγεις απο την dz..Αλλα στο 200 bracket εγινε τρομερα δυσκολο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...