DjVassel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Για 44 level πολυ καλα πατε. Εγω μολις 75αρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Για 44 level πολυ καλα πατε. Εγω μολις 75αρισα. Τα πηγαίναμε* Όπως είπα η φωτο είναι από 31-3. Ωραίος κι εσύ αλλά γιατί lvl 75 μόνο; Δεν πολύ ασχολείσαι ή άλλαξε τίποτα με κανένα πρόσφατο update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια, να σας ρωτησω πως εχετε ανεβει τοσο στο dz. Ειμαι σχεδον 38 τωρα και το μονο xp (καλο) που παιρνω ειναι απο το daily. Αργησα να το αρχησω το dz και τωρα δεν ανεβαινει καθολου,εχετε τιποτα tips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τα πηγαίναμε* Όπως είπα η φωτο είναι από 31-3. Ωραίος κι εσύ αλλά γιατί lvl 75 μόνο; Δεν πολύ ασχολείσαι ή άλλαξε τίποτα με κανένα πρόσφατο update? Οσο αναβαινεις ανεβαινει και ΠΟΛΥ το XP που θελει απο το ενα level στο επομενο. απο το 70 και μετα πχ δεν ανεβαινα καν 1 level ημερησιως. Αμα σου γινοταν και καμια στραβη στο DZ και εχανες... παρτο παλι κατω Καλησπερα παιδια, να σας ρωτησω πως εχετε ανεβει τοσο στο dz. Ειμαι σχεδον 38 τωρα και το μονο xp (καλο) που παιρνω ειναι απο το daily. Αργησα να το αρχησω το dz και τωρα δεν ανεβαινει καθολου,εχετε τιποτα tips. Θελει υπομονη, να farmαρεις σιγα σιγα με missions και σκοτωνοντας αντιπαλους του υπολογιστη. Αν τυχον μπεις σε groupακι να εισαι με καποιους που δεν κανουν την πλακα τους και σκοτωνουν για να γινουν rogues και να εχει ενδιαφερον, γιατι σχεδον σιγουρα θα σας φανε και το xp που χανεις ειναι πολυ περισσοτερο απο αυτο που κερδιζεις απο τα kills Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 iceblazer και DjVassel στα stats των χαρακτήρων σας στο exploration κοιτάξτε να ανεβάσετε όσο μπορείτε "Increased Kill XP" και "Increased Dark Zone XP". Έτσι θα ανεβαίνετε πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ανεβασμενα ειναι αυτα. Αλλα σου λεω, το gap μεταξυ των levels συνεχως αυξανει, καμια σχεση στα 40αρια με τα 70αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οπότε το τσιμπησατε το fw m1a blueprint να υποθέσω.Εγω 66 level δε με βλέπω να προλαβαίνω αυτή τη φορά.Πόσο damage έχει το sniper? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οπότε το τσιμπησατε το fw m1a blueprint να υποθέσω.Εγω 66 level δε με βλέπω να προλαβαίνω αυτή τη φορά.Πόσο damage έχει το sniper? Σε κατι headshots μου πεταει κατι 80αρια απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε κατι headshots μου πεταει κατι 80αρια απο πανω Το socom m1a 184 μου φτάνει 40000 damage στα χαρακτηριστικά.To classic m1a 42-45 ανάλογα αν χρησιμοποιησω το reckless.Η ερώτηση ήταν τι γράφει όταν κάνεις κλικ πάνω στο όπλο στο damage?(¨οχι πόσο μπορεί να φτάσει το damage με headshots κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δε θυμαμαι, θα το δω το βραδυ. DPS γενικο ποσο εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δε θυμαμαι, θα το δω το βραδυ. DPS γενικο ποσο εχεις; Με 4 strike 2 sentry 268 dps, με 1 reckless 3 strike 2 sentry 291 dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Με 4 strike 2 sentry 268 dps, με 1 reckless 3 strike 2 sentry 291 dps Α εισαι δυνατος....! τι level εισαι στο darkzone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 66 level...Το κακό είναι ότι έχω χαμηλο skill, 6500..Stamina έχω στο 82000 και armor στο cap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κριμα που παιζω απο PS4, θα καναμε καλο team κανενα βραδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κριμα που παιζω απο PS4, θα καναμε καλο team κανενα βραδακι Ναι σίγουρα.Και το θέμα είναι ότι παιδιά που γίναμε φίλοι στο division από εδώ εχουν να μπούν κάτι χρόνια..Λογικά ξενέρωσαν με το game .Τώρα παίζω με πολωνούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα