Locko Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το meta αυτή τη στιγμή (μέχρι να nefrάρουν/αλλάξουν το reckless) είναι 4 κομμάτια Sentry, Reckless chest & Savage gloves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τα nicknames σας στο παιχνιδι ποια ειναι παιδια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Pakmanis13 το δικο μου. Εσενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 weirdkido ειναι, αλλα ξεχασα να πω οτι παιζω απο ps4, δεν υπηρχε αντιστοιχο θεμα εκει και εγραψα εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 AA εγω απο pc ειμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 OH YES!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 θα γίνω σπασίκλας τώρα..Πρέπει να έχεις λογικά χαμηλό armor... Πάντως δε χρησιμοποιείς τετράδα βλέπω και παρόλα αυτά μεγάλο dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πλεον νομιζω 3 striker 3 sentry βγαζεις πιο πολυ dmg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δε το έχω δοκιμάσει να σου πω..Πάντα δοκίμαζα τετράδα sentry ή striker με δυάδα και χτες δοκίμαζα reckless με τετράδα sentry και savage gloves η striker gloves...Αλλά ανέβαζα πολυ το health και το DPS επεφτε στα 220 το οποίο το θεωρώ λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Οπως ειπε και ο φιλος 3αδα striker εχω. Με το καταλληλο calibration εγινε τουμπανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μια αναμνηστική φωτογραφία από dark zone (31-3-16) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μια αναμνηστική φωτογραφία από dark zone (31-3-16) Κατι μου λεει οτι δεν επιβιωσατε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Κατι μου λεει οτι δεν επιβιωσατε ε; Κι όμως, εκείνη την ημέρα καλύτερα να μην μας πετυχαινες στην dz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Κι όμως, εκείνη την ημέρα καλύτερα να μην μας πετυχαινες στην dz Ποσο xp σου δινει επιβιωνοντας ως manhunt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ποσο xp σου δινει επιβιωνοντας ως manhunt? Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έδωσε τότε, αλλά ήταν σίγουρα πριν το update με την falcon lost. Βέβαια, όταν βγήκε η falcon lost το παιχνίδι το παράτησα μετά από λίγες ημέρες καθώς ξενέρωσα από τα bugs και τα glitches. Καταλαβαίνεις τι είναι να βγάζεις την falcon lost απ την επάνω δεξιά γωνία(έχω ποστάρει και την ανάλογη εικόνα) να ανοίγεις το internet, να βλέπεις στα live streaming ακόμα να προσπαθούν και μετά να βγαίνει ένα glitch και να την κάνει ο κάθε ένας χωρίς κανένα κόπο. Θυμάμαι είχαν διορθώσει το glitch αλλά μετά ανακάλυψαν καινούριο και πάει λέγοντας. Για μένα ως εκεί ήταν το division. Τέσπα, για να απαντήσω στο ερώτημά σου αυτές οι 2 φωτογραφίες είναι πριν την φώτο που πόσταρα, είναι απ το ίδιο απόγευμα, δεν έχουν μεγάλη χρονική διαφορά και δεν έχουμε κανένα death στο ενδιάμεσο. Τις βάζω με τη σειρά που τραβήχτηκαν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα