virginkiller Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δηλαδή ρε παίδες το όλο νόημα στο DZ είναι boom-boom-loot-extraction? Δεν έχει αποστολές ή κάτι σοβαρό να κάνεις; Ότι κάναμε κάναμε δηλαδή εκτός DZ με τα missions? αυτό ακριβός. βασικά το νόημα είναι να ανέβεις dzrank για να έχεις πρόσβαση σε blueprints. τα extraction ποιο πολύ για mats πάνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 θα γινει καποιο update που λεγανε για αλλαγη στο dz για σημερα; γτ ειμαι συνδεδεμενος στο uplay και δεν εχει κανει καποιο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 "bliapis" στο Uplay, προσθέστε με Level10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 θα γινει καποιο update που λεγανε για αλλαγη στο dz για σημερα; γτ ειμαι συνδεδεμενος στο uplay και δεν εχει κανει καποιο update. Εγινε, χθες το πρωι καποια στιγμη που πηγα να συνδεθω ελεγε maintenance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Βρήκα κάτι άγνωστους και τελικά έγινε ωραίο coop Για όσους αγάπησαν το GTAV για το online κομμάτι και ειδικά τα Heists, παιδιά συνιστώ ανεπιφύλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τελευταιες 2 μέρες έχω κάνει καλή δουλειά... μου εκατσαν τα σετακια του striker και κουμπωσαν τα talents. http://divisiontracker.com/profile/ps/weirdkido 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 dj vassel ποσες μερες/ωρες γυρζεις στο dz? εγω ημουν στα 50.000 dps και το εριξα στα 46 για να ανεβασω health αλλα δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το dps έχει μεγαλύτερη "αξία" στο game σε σχέση με το health, γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι survival. όπως το cover ( cover to cover) dodge , heal. αυτό δνε σημαίνει όμως ότι πρέπει να το αφήσουμε στην μοίρα του γιατί θα φεύγουμε κάτω με μία shotgunια σε challenge mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κυριως DZ παιζω. Κανω τα daily missions και μετα farmαρω. Δεν μπλεκω και πολυ σε μαχες με παικτες γιατι μολις χασεις σου ριχνει πολυ το xp. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Στο DZ εάν μπώ στο L19 ανεβάζω και κανονικό lvl ή μόνο του DZ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μόνο dz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 O vendor στo base ανανεωνει καθολου τα οπλα που εχει η εχει μονιμα τα ιδια? Γιατι θελω να παρω ενα marksman και βλεπω οτι δεν εχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 O vendor στo base ανανεωνει καθολου τα οπλα που εχει η εχει μονιμα τα ιδια? Γιατι θελω να παρω ενα marksman και βλεπω οτι δεν εχει . Το εχω ξαναβαλει εδω, για ξαναριχτε μια ματια. http://darkzoned.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μας επεσε και μια καλη διοπτρα στο Falcon Lost challenging και δεσαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν μου λες DjVassel το combo striker/sentry 3 κομματια απο το καθενα μετραει ή μπα? Λεω να παω για 3 και 3 κομματια και οχι 4αδα σετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα