Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παίδες το όλο νόημα στο DZ είναι boom-boom-loot-extraction? Δεν έχει αποστολές ή κάτι σοβαρό να κάνεις; Ότι κάναμε κάναμε δηλαδή εκτός DZ με τα missions?

αυτό ακριβός. βασικά το νόημα είναι να ανέβεις dzrank για να έχεις πρόσβαση σε blueprints. τα extraction ποιο πολύ για mats πάνε 

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα γινει καποιο update που λεγανε για αλλαγη στο dz για σημερα; γτ ειμαι συνδεδεμενος στο uplay και δεν εχει κανει καποιο update.

Δημοσ.

θα γινει καποιο update που λεγανε για αλλαγη στο dz για σημερα; γτ ειμαι συνδεδεμενος στο uplay και δεν εχει κανει καποιο update.

Εγινε, χθες το πρωι καποια στιγμη που πηγα να συνδεθω ελεγε maintenance

Δημοσ.

Βρήκα κάτι άγνωστους και τελικά έγινε ωραίο coop :)

Για όσους αγάπησαν το GTAV για το online κομμάτι και ειδικά τα Heists, παιδιά συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

dj vassel ποσες μερες/ωρες γυρζεις στο dz? εγω ημουν στα 50.000 dps και το εριξα στα 46 για να ανεβασω health αλλα δεν αξιζει

Δημοσ.

το dps έχει μεγαλύτερη "αξία" στο game σε σχέση με το health, γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι survival. όπως το cover ( cover to cover) dodge , heal. αυτό δνε σημαίνει όμως ότι πρέπει να το αφήσουμε στην μοίρα του γιατί θα φεύγουμε κάτω με μία shotgunια σε challenge mode 

Δημοσ.

Κυριως DZ παιζω. Κανω τα daily missions και μετα farmαρω. Δεν μπλεκω και πολυ σε μαχες με παικτες γιατι μολις χασεις σου ριχνει πολυ το xp.

• Like 1
Δημοσ.

O vendor στo  base  ανανεωνει καθολου τα οπλα που εχει η εχει μονιμα τα ιδια? Γιατι θελω να παρω ενα marksman και βλεπω οτι δεν εχει .

Δημοσ.

O vendor στo  base  ανανεωνει καθολου τα οπλα που εχει η εχει μονιμα τα ιδια? Γιατι θελω να παρω ενα marksman και βλεπω οτι δεν εχει .

Το εχω ξαναβαλει εδω, για ξαναριχτε μια ματια.

http://darkzoned.com/

Δημοσ.

Δεν μου λες DjVassel το combo striker/sentry 3 κομματια απο το καθενα μετραει ή μπα? Λεω να παω για 3 και 3 κομματια και οχι 4αδα σετ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...