Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ,νομιζω με τους cheaters υπερβαλετε. εγω εχω φτασει lvl 40 και δεν ειχα προβλημα,μονο μια φορα συναντησα. Το λεω γιατι καποιος μπορει να θελει να αγορασει το game και να νομιζει οτι γινεται της κακομοιρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια ,νομιζω με τους cheaters υπερβαλετε. εγω εχω φτασει lvl 40 και δεν ειχα προβλημα,μονο μια φορα συναντησα. Το λεω γιατι καποιος μπορει να θελει να αγορασει το game και να νομιζει οτι γινεται της κακομοιρας.

Τωρα δεν υπαρχουν πια cheaters, πρωτη φορα που εβγαλα ενα ολοκληρο διωρο χωρις να συναντησω καποιον.

Πριν απο 1 εβδομαδα να εβλεπες τι γινοταν, οντως γινοταν της κακομοιρας :)

Τωρα ειναι σχετικα μια χαρα. 

Το μονο αρνητικο ειναι τα νεα loots, θες πολυ χρονο και farming για να βελτιωσεις το gear σου απο ενα σημειο και μετα

Πριν λίγες ώρες έπαιζα με μια τυχαία ομάδα. Mια αντίπαλη ομάδα που είχαν γίνει rogue την έφαγε ολόκληρη ένας δικός μας παίχτης. Με τα πολλά θα τον έκαναν αναφορά για cheating, εν το μεταξύ αυτός ο παίχτης είχε 400dps για αρχή και 4 strikes. Η άλλη ομάδα συνέχιζε να μας απειλεί οτι θα μας κάνει αναφορά και οτι η ubisoft θα μας κάνει ban. Τους είχε φάει 2-3 φορές. Μετά από λίγη ώρα ένας άλλος από την ομάδα εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην πίστα και στο κενό και δεν μπορούσε να βγει. Του λέει μια, χρησιμοποίησε το smart cover. Το έκανε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και βγήκε επί τόπου offline για να το διορθώσει, από τότε δεν τον ξαναείδαμε. Εν τέλη χωρίς να το παραδεχτεί, ο καλός παίχτης εμείς οι υπόλοιποι συμπεράναμε ότι ήταν της ubisoft και έκανε την καθιερωμένη του γύρα.

επιασα 30lvl,μπηκα στο dz01 και βρηκα ενα παλικαρι,καναμε λιγο φαρμινγ βρηκαμε ωραια πραγματακια (τουλαχιστον ανωτερα απου αυτα που ειχα) με τα πολλα πολλα τρωμε εδαφος για να παρουμε το extraction και εκει που ειμαι εγω με το παλικαρι και 2 ξεμπαρκοι,την ωρα που παταμε για extraction πεφτει κτ μαλλον σαν πυραυλος και μας φαγανε 5 μαλακες :/ τι φαση;

απο που πεταχτηκαν; ηταν rogue...

επιασα 30lvl,μπηκα στο dz01 και βρηκα ενα παλικαρι,καναμε λιγο φαρμινγ βρηκαμε ωραια πραγματακια (τουλαχιστον ανωτερα απου αυτα που ειχα) με τα πολλα πολλα τρωμε εδαφος για να παρουμε το extraction και εκει που ειμαι εγω με το παλικαρι και 2 ξεμπαρκοι,την ωρα που παταμε για extraction πεφτει κτ μαλλον σαν πυραυλος και μας φαγανε 5 μαλακες :/ τι φαση;

Μολις εζησες μια πολυ συνηθισμενη μερα των rogues.. Πανε οπου γινονται extraction και περιμενουν να πατε να δωσετε τα loots και τοτε κανουν ντου να τα κλεψουν :)

Μολις εζησες μια πολυ συνηθισμενη μερα των rogues.. Πανε οπου γινονται extraction και περιμενουν να πατε να δωσετε τα loots και τοτε κανουν ντου να τα κλεψουν :)

και πως σκατα δεν τους ειδα; και για να το αποφυγω αυτο τι μπορω να κανω;

υγ: ειμαι noob μιας και 1η φορα μπηκα dz να δω τι παιζει και εκτος αυτου δεν ειμαι ατομο που βγαζω item για να παιξω την συγκεκριμενη πιστα,και βαζω αλλα item για να παιξω μια αλλη...(γτ το ακουσα και αυτο οτι αναλογα την πιστα αλλαζουν items,εγω ομως δεν ειμαι τοσο πολυ φαν των αλλαγων)

Δεν μπορεις να κανεις και πολλα, απλα πας με τετραδα στο dz και ειστε προσεκτικοι στο extraction. Ησουν και ατυχος, εγω εχω κανει αρκετα extraction 3-4 μονο φορες μας κανανε επιθεση.

Εγω να ρωτησω κατι αλλο αν κανουμε το falcon lost  δευτερη φορα θα πεσει κανενα καλο item η πρεπει να περιμενουμε μια εβδομαδα?

• Like 1

Εάν το περιστατικό που περιγράφεις έγινε το πρωί και εάν εννοείς τα sticky bombs τότε πολυ πιθανών να ήμουν εγώ ο ένας. Σε κάποια φάση είχα μπει με τέρμα skills για να δω τι δύναμη έχουν.

οχι,μετα τις 12.30 μπηκα dz,ισως γυρω στην 1,παντως εκανα τωρα 2 extraction στο ιδιο σημειο και ολα κομπλε ευτυχως χΔ παντως εχει πολυ πραμα το game.

ερωτηση στα skills εχω βαλει το ειναι για heal και το αλλο ενα μικρο κανονακι.... ειδα καποιους σε dz που βαζανε κατι εριχνε ρουκετα και τα γαμαγε ολα...ποιο ειναι αυτο; sticky bomb?για dz τι να βαλω σε skills?

οχι,μετα τις 12.30 μπηκα dz,ισως γυρω στην 1,παντως εκανα τωρα 2 extraction στο ιδιο σημειο και ολα κομπλε ευτυχως χΔ παντως εχει πολυ πραμα το game.

ερωτηση στα skills εχω βαλει το ειναι για heal και το αλλο ενα μικρο κανονακι.... ειδα καποιους σε dz που βαζανε κατι εριχνε ρουκετα και τα γαμαγε ολα...ποιο ειναι αυτο; sticky bomb?για dz τι να βαλω σε skills?

Κοίτα εάν δεν επενδύεις στα skills τότε δεν έχουν και δύναμη οπότε δεν προκαλούν καμία ζημιά. Αλλά ναι οι sticky bombs είναι οι ρουκέτες. Και απο το λίγο που έπαιξα είναι ότι καλύτερο για anti rogues κατάσταση.

• Like 1

Παιδια στην dz πεφτουν item  lvl 191 και πανω?

Παρα πολυ σπανια.

2 φορες μου επεσαν πανω απο 191. 2 πρασινα. Μεχρι εκει. Και να φανταστεις οτι παιζω εδω και κανα μηνα στο DZ.

Γι'αυτο σχεδον το παρατησα, δε αξιζει τοσο grinding για τιποτα απο τη στιγμη που εχω full gear..

Δηλαδή ρε παίδες το όλο νόημα στο DZ είναι boom-boom-loot-extraction? Δεν έχει αποστολές ή κάτι σοβαρό να κάνεις; Ότι κάναμε κάναμε δηλαδή εκτός DZ με τα missions?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...