Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει γινει αναφορα σε πολλα site γι αυτο το θεμα. Αρκετοι λενε οτι το παιχνιδι δεν ειναι FPS οποτε δεν ισχυουν αυτα που λεει, αλλοι λενε οτι ενας τεχνικος της sony δεν μπορει να μιλαει οταν το psn ειναι τοσο χαλια.... Ελπιζω να μην ισχυει οτι λεει και να βγει ακρη...

δεν είναι fps. αλλά αφού είναι point n shoot έχει αρκετά κοινά με fps όσο αναφορά την επικοινωνία με τον server. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ισχυει, το εχω αναφερει 2 σελιδες πριν με link. 

Πρακτικα δε διορθωνεται. Γι'αυτο και σταματησω να παιζω, καθως δε θα παρω ουτε τα DLC.

Για bonus, το ιδιο προβλημα ειχε και το far cry 3 και ΑΚΟΜΑ να διορθωθουν. Δεν διορθωθηκε ποτε για την ακριβεια. Το far cry 3 δημιουργηθηκε απο την ιδια εταιρεια που δημιουργησε και το Tom clancy's the division.

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4gsjtr/farcry_3_apparently_suffered_from_similar/

ΕΙμαστε 100% σιγουροι οτι ειναι το ιδιο προβλημα ομως? Ο ανθρωπος αυτος μιλησε εμπειρικα οτι αν ειναι αυτο κτλ κτλ κτλ....Λογικα σαν εταιρεια δεν θα πρεπει να βγαλει καμια ανακοινωση γιατι γινεται ενας χαμος με αυτο το πραγμα σε ολα τα site!

παιδια καλησπερα.. θελω ενα παιχνιδακι να το παιξω κανα μηνα τωρα που βαριεμαι!

αξιζει να παρω αυτο στα 30usd ή το just cause 3 στα 24?

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

Το ένα είναι online, ενώ το άλλο single player. Διαλέγεις και παίρνεις

παιδια καλησπερα.. θελω ενα παιχνιδακι να το παιξω κανα μηνα τωρα που βαριεμαι!

αξιζει να παρω αυτο στα 30usd ή το just cause 3 στα 24?

Το division ειναι πολυ κολλητικο παιχνιδι, ειδικα αν εχεις κανενα φιλο να μπαινεται και να  farmαρεται παρεα.

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-248717-16&ct=tcm:148-76770-32

Η Massive τωρα στηνει anti-hack system και ερχεται ενα τεραστιο κυμα τιμωριας στους cheaters.

Τωρα μενει να δουμε ποσο αποτελεσματικη θα ειναι η κινηση ή θα εχουμε μια απο τα ιδια.

• Like 1

Ειμαι απο το πρωι dz και ολα ειναι τοσο ησυχα και ομορφα πλεον..φαρμαρισμα ολη μερα ανετα..Μου την επεσαν αρκετοι βεβαια αλλα ολοι νομιμοι!Πλεον το ευχαριστιεμαι και το σκεφτομαι για το season pass

• Like 1

Για το season pass πολυ δυσκολα θα αγορασω τωρα αν δε θα αλλαξουν πολλα πραματα...

Δε γινεται πχ μετα απο extraction 100 items να εχω βρει μονο ενα upgrade και αυτο 163 (!!) αντι 181 για 5000 παραπανω dps.

• Like 1

Για το season pass πολυ δυσκολα θα αγορασω τωρα αν δε θα αλλαξουν πολλα πραματα...

Δε γινεται πχ μετα απο extraction 100 items να εχω βρει μονο ενα upgrade και αυτο 163 (!!) αντι 181 για 5000 παραπανω dps.

Νομίζω πλέον κανένας δεν βασίζετε στα της dz. Τα καλύτερα θα τα βρεις σε vendors. Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το 204 smg που είχαν βάλει πριν καιρό στον vendor base και περιμένω να φτάσω lvl 90 για να πάρω από έναν στην dz. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα supply drops που υποτίθεται ότι θα είχε σπάνια αντικείμενα και συνέχεια βγάζουν μοβ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...