Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος DjVassel. Οι cheater γενικα ειναι λίγοι...Παιζω ποσες μερες και δεν εχω πετυχει τπτ... Γουσταρω το φαρμ στο DZ και αποφευγω rogues στον χαρτη.... Πιστευω θα τα φιξαρει η εταιρεια τα προβληματα..

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@DjVasel οριστε ο δικος μου:

rank_66.jpg

Rank 66 στο DZ.

Θα ημουν μεγαλυτερο lvl αλλα το οπλο 163lvl που εχω ειναι καλυτερο απο τα αλλα 183 που εχω (!!).

Γενικα σιγα σιγα θα προσπαθησω να φτασω στο rank75 για να παρω το blueprint οπλου 204 lvl και βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

τίποτα. κάνοντας το loot ολοκληρώνετε η αποστολή. όταν την ξανακάνεις πρόσεχε τους διαλόγους και θα καταλάβεις τι είναι 

Ναι κατι ακουσα..Οκ ευχαριστω!

Δημοσ.

O δικος μου

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi_10.pn

full DPS το πας το πραγμα ε; Βλεπω στο skills δεν εχεις επενδυσει. Αυτο το 75 level DZ κυνηγαω κι εγω αλλα μου φαινεται ατελειωτο!

Δημοσ.

Στο lvl 75 τι γινεται? Ξεκλειδωνει τιποτα καλο? Επισης αν το Falcon lost το κανουμε  δευτερη φορα θα πεσει τιποτα καλο η πρεπει να περιμενουμε μια εβδομαδα για να βγουν τα νεα rewards?

Δημοσ.

Στο 75 ανοιγουν καποια πιο αναβαθμισμενα οπλα, οπως ηταν μεχρι να πιασεις τα 60, τα 30 κ.ο.κ

Δημοσ.

Εχει γινει αναφορα σε πολλα site γι αυτο το θεμα. Αρκετοι λενε οτι το παιχνιδι δεν ειναι FPS οποτε δεν ισχυουν αυτα που λεει, αλλοι λενε οτι ενας τεχνικος της sony δεν μπορει να μιλαει οταν το psn ειναι τοσο χαλια.... Ελπιζω να μην ισχυει οτι λεει και να βγει ακρη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...