vlasiospakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ωραιος DjVassel. Οι cheater γενικα ειναι λίγοι...Παιζω ποσες μερες και δεν εχω πετυχει τπτ... Γουσταρω το φαρμ στο DZ και αποφευγω rogues στον χαρτη.... Πιστευω θα τα φιξαρει η εταιρεια τα προβληματα..
Sartiv Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 @DjVasel οριστε ο δικος μου: Rank 66 στο DZ. Θα ημουν μεγαλυτερο lvl αλλα το οπλο 163lvl που εχω ειναι καλυτερο απο τα αλλα 183 που εχω (!!). Γενικα σιγα σιγα θα προσπαθησω να φτασω στο rank75 για να παρω το blueprint οπλου 204 lvl και βλεπουμε. 1
VagXal Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Παιδια μολις πηρα απο ενα daily mission ενα shade tech..Τι ειναι αυτο?δεν φαινεται πουθενα
virginkiller Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τίποτα. κάνοντας το loot ολοκληρώνετε η αποστολή. όταν την ξανακάνεις πρόσεχε τους διαλόγους και θα καταλάβεις τι είναι
VagXal Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τίποτα. κάνοντας το loot ολοκληρώνετε η αποστολή. όταν την ξανακάνεις πρόσεχε τους διαλόγους και θα καταλάβεις τι είναι Ναι κατι ακουσα..Οκ ευχαριστω!
DjVassel Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 O δικος μου full DPS το πας το πραγμα ε; Βλεπω στο skills δεν εχεις επενδυσει. Αυτο το 75 level DZ κυνηγαω κι εγω αλλα μου φαινεται ατελειωτο!
harisv Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Στο lvl 75 τι γινεται? Ξεκλειδωνει τιποτα καλο? Επισης αν το Falcon lost το κανουμε δευτερη φορα θα πεσει τιποτα καλο η πρεπει να περιμενουμε μια εβδομαδα για να βγουν τα νεα rewards?
DjVassel Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Στο 75 ανοιγουν καποια πιο αναβαθμισμενα οπλα, οπως ηταν μεχρι να πιασεις τα 60, τα 30 κ.ο.κ
sotirisxp Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εχω αλλο σετ για skill power Tactician,αλλα επειδη περισσοτερο τριγυρναω στο dz για pvp και farm θελω dps/helth/armor
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 @DjVasel οριστε ο δικος μου: Φέρνει σε Adam Jensen ή μόνο εγώ το βλέπω έτσι; 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Tom Clancy’s The Division Netcode Is a Mess & May Require a Complete Rewrite in Order to Combat Hackers
vlasiospakis Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Tom Clancy’s The Division Netcode Is a Mess & May Require a Complete Rewrite in Order to Combat Hackers Εχει γινει αναφορα σε πολλα site γι αυτο το θεμα. Αρκετοι λενε οτι το παιχνιδι δεν ειναι FPS οποτε δεν ισχυουν αυτα που λεει, αλλοι λενε οτι ενας τεχνικος της sony δεν μπορει να μιλαει οταν το psn ειναι τοσο χαλια.... Ελπιζω να μην ισχυει οτι λεει και να βγει ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα