Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι εχω συναντισει πολλους τέτοιους..απλα σημερα ετυχα σε έναν σερβερ τιγκα στους rogue..Αλλα ολοι νομιμοι..Ενώ κανω καλο dmage η ζωη μου πεφτει ευκολα..Ενώ ειδα βιντεο με σολο manhunt που του την πεφτουν 20 ατομα και επιβιωνει..πολλα βιντεο δηλαδή..Τι παραπανω εχει?εχει βεβαια 60% αρμορ αλλα δεν ξερω..Και μαρεσει το pvp πλεον αλλα σολο δεν νομζω να το χω..Οποιος θελει μου λεει να κανουμε μαζι..Κυριως rogue hunting κανω

Συνήθως οι rogues, μιλάμε τώρα να normal, είναι σε ομάδες ανα τέσσερα άτομα, βασικά και οι hunters το ίδιο. Έχουν και οι 4 το signature skill που μειώνει κατα 80% τις ζημιές και το ενα απο τα skills είναι η υγεία όπου σε συνδυασμό με το ταλέντο "θεράπευσε έναν σύμμαχο για να έχεις 20% cool down" ουσιαστικά γίνονται άτρωτοι. Ένα πραγματικό pvp άμιλλας θα ήταν απόλαυση, αλλά ούτε αυτό δεν μπορεί να εξασφαλιστεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Sartiv δικε μου τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα ενταξει χαλαρωσε...Οταν συναντω καποιον cheater συνηθως ειναι 1-2 φευγεις μακρια και τελος. Εσυ το παρουσιαζεις λες και γινεται πανικος στο παιχνιδι και δεν παιζεται....Ενταξει σου εχουν αφησει μερικα ψυχολογικα αλλα πρεπει να χαλαρωσεις λιγο  :-D

Sartiv δικε μου τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα ενταξει χαλαρωσε...Οταν συναντω καποιον cheater συνηθως ειναι 1-2 φευγεις μακρια και τελος. Εσυ το παρουσιαζεις λες και γινεται πανικος στο παιχνιδι και δεν παιζεται....Ενταξει σου εχουν αφησει μερικα ψυχολογικα αλλα πρεπει να χαλαρωσεις λιγο  :-D

Εσενα μαλλον σε εχουν αφησει ψυχολογικα οσοι ποσταρουν περι αυτων :D

Ειμαι πολυ κουλ, believe me, δε τους βριζω καν, ισα ισα γελαω και κλεινω το παιχνιδι.. :) 

Και οντως φιλε μου δεν παιζεται το παιχνιδι οπως ειναι, μεσα στις 24 τελευταιες ωρες σε 2 ωρες παιχνδιου συνολικα εφαγα 3 φορες απο cheaters με instant kill. και εχω χασει (τα υπολογισα) 13000 DZ funds μονο απο αυτους.

Εσενα μαλλον σε εχουν αφησει ψυχολογικα οσοι ποσταρουν περι αυτων :D

Ειμαι πολυ κουλ, believe me, δε τους βριζω καν, ισα ισα γελαω και κλεινω το παιχνιδι.. :)

Και οντως φιλε μου δεν παιζεται το παιχνιδι οπως ειναι, μεσα στις 24 τελευταιες ωρες σε 2 ωρες παιχνδιου συνολικα εφαγα 3 φορες απο cheaters με instant kill. και εχω χασει (τα υπολογισα) 13000 DZ funds μονο απο αυτους.

Μπα φιλος εγω το παιχνιδι το απολαμβανω απειρα. Δεν ξερω ισως σε εχουν σε blacklist να ουμε και μολις σε εντοπιζουν γινεται χαμος.

Τεσπα και cheater να βρω ανεβαινω σε αλλη περιοχη και τελος  :-D

Παντως κουλ δεν εισαι αφου κανεις ragequit  B)

Μπα φιλος εγω το παιχνιδι το απολαμβανω απειρα. Δεν ξερω ισως σε εχουν σε blacklist να ουμε και μολις σε εντοπιζουν γινεται χαμος.

Τεσπα και cheater να βρω ανεβαινω σε αλλη περιοχη και τελος  :-D

Παντως κουλ δεν εισαι αφου κανεις ragequit  B)

ΜΜΜ... πρεπει να εισαι ενδιαφερουσα περιπτωση για ψυχολογους, σου αρεσει να προκαλεις το κοσμο ε; :D

Δε συνεχιζω γιατι δε θελω να δημιουργησω κοντρα , ουτε υπαρχει λογος αλλωστε, και κυριως, ουτε ΣΕ ΑΦΟΡΑ τι κανω εγω με το παιχνιδι. ;) 

Ενημερωτικα παντως υπαρχουν καλυτερα παιχνιδια που απολαμβαινω περισσοτερο αυτη τη στιγμη και συνεπως καλα κανω που το κλεινω και ασχολουμαι με τα αλλα.

ΧΑΧΑΧΑΑΧ μπορει να ειμαι παντως το να βγαζεις ενα παιχνιδι σκαρτο γιατι δεν αντεχεις την πιεση επειδη εχει 5-10 cheater δεν εχει λογικη  :-D  Τι παιχνιδια παιζεις αν επιτρεπεαι φυσικα?

Hearhstone και Diablo3. Αυριο βγαινει το νεο expansion στο Hearhstone και νεα season την Μ. Παρασκευη στο D3.

αυτα περι πιεσης, εισαι πολυ μεγαλο λαθος.. ειμαι rank 66 στο DZ, αν δεν αντεχα θα τα ειχα παρατησει προ καιρου. Και προσεχε τη συμπεριφορα σου γιατι αρχιζεις και με προσβαλεις

Το falcon lost με τι gear score βγαινει περιπου? Προσπαθω σημερα και μεχρι το 5 wave τα καταφερνουμε.

Kαι με 170 βγαινει. Θελει τακτικη κυριως. Απλα να οχυρωθειτε μεσα στο pit, και ενας αρπαζει τα εκρηκτικα (οι υπολοιποι μενουν μεσα στο pit) και τρεχει να τα βαλει, και ας ψοφησει. 

Μετα απο την εκρηξη θα γινει respawn..

http://gafferongames.com/2016/04/25/never-trust-the-client/

Το αρθρο με λιγα λογια αναλυει οτι πρακτικα δε διορθωνεται το προβλημα των cheaters. Για να διορθωθει, πρεπει να γραφτει απο την αρχη εξ ολοκληρου ο κωδικος.

Επισης νωριτερα εχουν παραδεχτει (δε βρισκω το αρθρο) οτι το protaction from elites ΑΥΞΑΝΕΙ το damage που δεχεσαι!!! Και προτεινουν να το βγαλουμε εντελως !!!

Επίσης έχουμε κανει ενα Facebook Page για έλληνες παίκτες, αν θέλετε κάντε Like να συγκεντρωθουμε κι  εκει

https://www.facebook.com/thedivisiongreece/?fref=ts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...