Sartiv Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Προδοτες; Μα τι λες Εδω δε ανακατευω τους δεξιους, τους αναρχικους και ο,τι νομιζεις. Καμια σχεση με την πολιτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ρε, την παλεύετε μερικοί; Μαθήματα ανθρωπομορφίας με βάση την ταυτότητα των cheaters θα κάνουμε; Ο άλλος μιλάει μπουχτισμένος για ένα παιχνίδι και λέει ότι εφόσον μία εταιρεία δεν διασφαλίζει τους ίσους όρους του παιχνιδιού για όλους, σκέφτεται να πάει με το κύμα και εσείς του λέτε να υψώσει το λάβαρο της επανάστασης; Ούτε εγώ συμφωνώ να το κάνει, αλλά αν το κάνει θα είναι Νεοελληνάρας με καταςτροφική για τη χώρα νοοτροπία, ενώ ο Κινέζος που το κάνει δεν είναι Νεοκινέζος που έχει καταδικάσει το λαό του με τέτοιες συμπεριφορές να δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί; Αναφέρθηκε παραπάνω ότι εφόσον δεν του αρέσει το grinding, γιατί αγόρασε το παιχνίδι; Δεν είπε πουθενά ότι δέν του αρέσει το grinding, Αλλά άλλο είναι να φαρμάρω εγώ μισή ώρα στη DZ και μετά να με φαρμάρει ο hacker, ο οποίος είναι στη DZ03 και σε σκοτώνει στην DZ06 και άλλο να παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Από την άλλη είμαι φανατικά υπέρ του μόνιμου ban σε περιπτώσεις cheating & hacking όπως έκανε η Blizzard. Έχεις δώσει 60€ λέει, δεν μπορούν να σου κλειδώσουν το account? Ναι καλά, να τα σκεφτόσουν αυτά πριν καταφύγεις σε προγραμματάκια και πουστίτσες του κώλου loot whore Κοινώς, Ubisoft fix your shit που θα έλεγε και ο Angry Joe. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Προδοτες; Μα τι λες Εδω δε ανακατευω τους δεξιους, τους αναρχικους και ο,τι νομιζεις. Καμια σχεση με την πολιτικη. Πραγματικά λυπάμαι όταν διαβάζω τέτοια μηνύματα. Κρίμα που υπάρχουν τέτοιες σκέψεις, αρκετοί απο μας το έχουν μέσα τους τελικά το Ελληνικιλίκι...κρίμα. Κάτι τέτοιοι ήταν "φίλε" οι προδότες επί κατοχής...αίσχος και αηδία η λύση που θες να ακολουθήσεις, είσαι δεν είσαι "αυτής της λογικής" όπως λες "αναγκάζεσαι" να το κάνεις δηλαδή. Α ρε Ελλάδα με τα παιδιά σου. Πουθενά δεν είπα πως εσύ το ανέφερες .. αλλά ναι.. αναφέρθηκε και αυτό όπως βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παντως προσωπικα δε θα αγορασω κανενα αλλο dlc του παιχνιδιου ΟΥΤΕ κανενα αλλο παιχνιδι της Ubisoft. Αυτοι χανουν. Εκτος αν αλλαξουν δραματικα τα πραματα.. Που δε νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Η μόνη λύση είναι να κυκλοφορεί ένας game master σε πραγματικό χρόνο και μόνιμο ban του account. Δε θα εξαφανίσει , απλά θα περιορίσει το φαινόμενο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 το βρίσκω δύσκολο η ubi να κάνει μόνιμο ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μάγκες χαλαρώστε λίγο πολυ δραματικά τα περιγράφεται τα πραγματα. Έχει cheaters οκ αλλά δεν γινεται και πανικός. Κι εγω εχω ψοφήσει απο αυτούς ενώ πετουσαν αλλα δεν εφτασα και στο σημειό να σιχτιριζω και δεν περνς τπτ απο την εταιρεία και μπλα μπλα....Μια χαρα ειναι το παιχνίδι κανείς δεν περιμένει game 100% έτοιμο εντάξει....αλλιώς πίσω στο WoW που ειναι καλύτερα τα πραγματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν ειναι πολλοι?Μολις μπηκα λιγο μετα την δουλεια να χαλαρωσς και με την μια επεσα σε εναν..Εχω απελπιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σπάνια εχω προβλημα με rogues. Τωρα μην τρελενεστε δεν ειναι ολοι cheateria ενταξει εχει αρκετους αλλα μην παραλογιζομαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδια μια ερωτηση..Εχω αρχισει το pvp..Πολυ ενταση και μαρεσει..Αλλα παλευω μονος μου να κυνηγαω rogues.Βλεπω κατι βιντεο που σολαρουν και δεν πεφτει με τιποτα η ζωη τους σε pvp..Λενε παιζει ρολο το armor.Εγω εχω 50% armor 220K Dps 84K Stamina και με μισο γεμιστηρα πεφτω..Τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδια μια ερωτηση..Εχω αρχισει το pvp..Πολυ ενταση και μαρεσει..Αλλα παλευω μονος μου να κυνηγαω rogues.Βλεπω κατι βιντεο που σολαρουν και δεν πεφτει με τιποτα η ζωη τους σε pvp..Λενε παιζει ρολο το armor.Εγω εχω 50% armor 220K Dps 84K Stamina και με μισο γεμιστηρα πεφτω..Τι γινεται? Βασικα δεν ειναι μισο γεμιστηρα.. ειναι μια σφαιρα, και αυτο με cheat Συναντησα 2 φορες με περιεργα ονοματα, ξερετε τωρα του στυλ JJJJJJiii και τα λοιπα και με εφαγαν με τη μια. Μαλιστα ο 2ος εκανε απλως ... teleport!!! Ο αλλος νομιζει οτι δεν ειναι τραγικα... και ομως ειναι. Ισως απλα σταθηκε τυχερος ή δεν παιζει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 κινέζοι έχω παρατηρήσει τα κάνουν αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κινέζοι, ο καρκίνος του gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παιδια μια ερωτηση..Εχω αρχισει το pvp..Πολυ ενταση και μαρεσει..Αλλα παλευω μονος μου να κυνηγαω rogues.Βλεπω κατι βιντεο που σολαρουν και δεν πεφτει με τιποτα η ζωη τους σε pvp..Λενε παιζει ρολο το armor.Εγω εχω 50% armor 220K Dps 84K Stamina και με μισο γεμιστηρα πεφτω..Τι γινεται? το αρμορ σου ειναι πολυ χαμηλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Βασικα δεν ειναι μισο γεμιστηρα.. ειναι μια σφαιρα, και αυτο με cheat Συναντησα 2 φορες με περιεργα ονοματα, ξερετε τωρα του στυλ JJJJJJiii και τα λοιπα και με εφαγαν με τη μια. Μαλιστα ο 2ος εκανε απλως ... teleport!!! Ο αλλος νομιζει οτι δεν ειναι τραγικα... και ομως ειναι. Ισως απλα σταθηκε τυχερος ή δεν παιζει πολυ. Ναι εχω συναντισει πολλους τέτοιους..απλα σημερα ετυχα σε έναν σερβερ τιγκα στους rogue..Αλλα ολοι νομιμοι..Ενώ κανω καλο dmage η ζωη μου πεφτει ευκολα..Ενώ ειδα βιντεο με σολο manhunt που του την πεφτουν 20 ατομα και επιβιωνει..πολλα βιντεο δηλαδή..Τι παραπανω εχει?εχει βεβαια 60% αρμορ αλλα δεν ξερω..Και μαρεσει το pvp πλεον αλλα σολο δεν νομζω να το χω..Οποιος θελει μου λεει να κανουμε μαζι..Κυριως rogue hunting κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα