Sartiv Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλα εχει παραγινει το κακο με τους hackers...Οσο πανε και πλυθαινουν..Δεν μπορεισ να ευχαριστηθεις τιποτα Οντως. Και παρατηρω να σταματησαν αρκετοι, απο κει που ειχα 6-7 online φιλους σχεδον καθε βραδυ, τωρα με χιλια ζορια 1. Και γενικα απο ενα σημειο κ μετα κατανταει οπως να το κανουμε μονοτονο να φαρμαρεις το DZ για ενα loot που δε θα κανει διαφορα.. Υ.Γ.: πηρα τελικα το quick magazine lvl32, μου εδωσε...1000 dps μονο παραπανω μετα απο 7 crafts. Τελοσπαντων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μα ποιός περιμένατε να το έπαιζε αυτό το παιχνίδι μετά από 1 μήνα κυκλοφορίας; Υπάρχουν πιο ενδιαφέρον παιχνίδια hype train μόνο για την αρχή,τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μα ποιός περιμένατε να το έπαιζε αυτό το παιχνίδι μετά από 1 μήνα κυκλοφορίας; Υπάρχουν πιο ενδιαφέρον παιχνίδια hype train μόνο για την αρχή,τίποτα άλλο. Και όμως για μενα είναι το μοναδικο παιχνιδι εδώ και πολύ καιρο που με κολλησε ετσι..γουστα είναι αυτά..παντως ακομη και τωρα δεν ξεκολλαω..Τελοσπαντων..Πηραν και αλλοι εχθες μετα από το hotfix 150 phoenix δωρο από την ubi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι, από ένα σημείο και μετά μπαίνεις, κάνεις 2-3 πράγματα και την κοπανάς με ελαφρά. Δεν είναι για πολλά το παιχνίδι σε αυτό το σημείο του, δυστυχώς. Εγώ μπαίνω, κάνω daily challenging, μετά ένα μισάωρο run DZ για το daily και μετά αν έχω χρόνο και ένα Incursion Hard για το loot. Δεν ασχολούμαι παραπάνω από μιάμιση ώρα με το παιχνίδι, αλλά είναι αρχή ακόμα, πιστεύω θα στρώσει. Και όντως έχει πέσει από κόσμο, φαίνεται κι από εδώ μέσα που γράφουμε τώρα τελευταία οι ίδιοι 3-4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εμενα γιατι μου φαινεται περισσοτερος κοσμος στους server.Τελευταια πεφτω σε σερβερ δεν προλαβαινουμε τα loot απο τον κοσμο Η βαλανε λιγοτερους σερβερ η μπαινουν πιο πολλοι players η απλως τυχαινει,δεν εχω δει στατιστικα στοιχεια απλα οτι βλεπω Το μονο που μου την σπαει μεχρι στιγμης στο παιχνιδι ειναι οι hackers,κατα τα αλλα γουσταρω τρελα ακομα +450 ωρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπορεί να φανεί ειρωνικό, αλλά εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα καταλήξω να γίνω cheater. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί έχει γεμίση το παιχνίδι, ο δεύτερος δεν υπάρχει περίπτωση με score 180 να περάσεις το falcon lost σε challenge. Πιο πολύ μας τράλλαρει η ubisoft και ο τρίτος μετά από ένα σημείο και μετά ουσιαστικά δεν έχει νόημα το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπορεί να φανεί ειρωνικό, αλλά εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα καταλήξω να γίνω cheater. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί έχει γεμίση το παιχνίδι, ο δεύτερος δεν υπάρχει περίπτωση με score 180 να περάσεις το falcon lost σε challenge. Πιο πολύ μας τράλλαρει η ubisoft και ο τρίτος μετά από ένα σημείο και μετά ουσιαστικά δεν έχει νόημα το παιχνίδι. report Σε βρισκω εντελως λαθος, οι cheaters ηταν αυτοι που διαλυουν το παιχνιδι και εσυ βαζεις ενα λιθαρακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπορεί να φανεί ειρωνικό, αλλά εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα καταλήξω να γίνω cheater. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί έχει γεμίση το παιχνίδι, ο δεύτερος δεν υπάρχει περίπτωση με score 180 να περάσεις το falcon lost σε challenge. Πιο πολύ μας τράλλαρει η ubisoft και ο τρίτος μετά από ένα σημείο και μετά ουσιαστικά δεν έχει νόημα το παιχνίδι. Ωραιο σκεπτικο...Μην κουραστητε λιγο να φτιαξετε κατι..Πρεπει να γινεται cheaters..Τι να πω..Απο ότι φαινεται πολύ είναι αυτοι τις τελευταίες μερες με το ιδιο σκεπτικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 report Σε βρισκω εντελως λαθος, οι cheaters ηταν αυτοι που διαλυουν το παιχνιδι και εσυ βαζεις ενα λιθαρακι Ωραιο σκεπτικο...Μην κουραστητε λιγο να φτιαξετε κατι..Πρεπει να γινεται cheaters..Τι να πω..Απο ότι φαινεται πολύ είναι αυτοι τις τελευταίες μερες με το ιδιο σκεπτικο.. Εάν έχεις κάνει όλες τις αποστολές και έχεις φτάσει dz 99, ουσιαστικά δεν έχει κάτι παραπάνω να σου προσφέρει το παιχνίδι, έχοντας δοκιμάσει και τα gear set. Από την άλλη μιας και οι cheaters είναι τόσοι πολλοί και η ubisoft δεν κάνει τίποτα γι αυτό, θέλω να δοκιμάσω μια μάχη μεταξύ cheater, και ίσως για εκδίκηση. Αν γίνω θα σας πω, για να περνάμε για πλάκα το falcon lost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έκανα το Falcon lost χθες στις 7 το απόγευμα και τώρα μου λέει ότι τα next rewards θα είναι διαθέσιμα σε 14 ώρες. Σε κάποιο από τα group που μπήκα σήμερα δεν μπορούσαμε να κατέβουμε κάτω. Παίζει κάποιος να το είχε κάνει και να γίναμε όλοι saved? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το επαναλάβεις όσες φορές θες. οπότε δεν έχει saved. αν έκανες με random ίσως το είχε ξεκινήσει ο group leader φύγανε άτομα και μπήκατε εσείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπορεί να φανεί ειρωνικό, αλλά εγώ όπως το βλέπω μάλλον θα καταλήξω να γίνω cheater. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί έχει γεμίση το παιχνίδι, ο δεύτερος δεν υπάρχει περίπτωση με score 180 να περάσεις το falcon lost σε challenge. Πιο πολύ μας τράλλαρει η ubisoft και ο τρίτος μετά από ένα σημείο και μετά ουσιαστικά δεν έχει νόημα το παιχνίδι. μα πολύ ωραίο σκεπτικό! Γιατί δε το είχα σκεφτεί και γω τόσο καιρό; Αυτός επειδή βιάζει,θα βιάσω και γω! Αυτός που σκοτώνει..θα σκοτώσω και γω! Αυτός που κλέβει,θα κλέψω και γω!! clap clap! Εάν έχεις κάνει όλες τις αποστολές και έχεις φτάσει dz 99, ουσιαστικά δεν έχει κάτι παραπάνω να σου προσφέρει το παιχνίδι, έχοντας δοκιμάσει και τα gear set. Από την άλλη μιας και οι cheaters είναι τόσοι πολλοί και η ubisoft δεν κάνει τίποτα γι αυτό, θέλω να δοκιμάσω μια μάχη μεταξύ cheater, και ίσως για εκδίκηση. Αν γίνω θα σας πω, για να περνάμε για πλάκα το falcon lost συγνώμη με noobαδες και cheaters/hackers δε παίξω.. Παίξε μόνο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θελω να μαζεψω λεφτα στην dz για να αγορασω επιτελους το Μ1Α ΗΕ και ο μονοσ και γρυγορος τροπος να το κανεις απο οτι καταλαβα ειναι η να γινεις rogue η να σκοτωνεις rogue..Το πρωτο θελει group που να δεχτει να παιξει pvp και να γινει rogue οποτε δυσκολο και το δευτερο ειδικα τις τελευταιες μερες οποτε παμε να φαμε rogue ειναι ολοι cheaters..Καμια ελπιδα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 που το πουλάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 που το πουλάνε; To ειχα βρει σε έναν vendor στην dz..ποτε το βρισκω και ποτε όχι..random..υπαρχει καποιος που το εχει παρει απο drop?Εγω εχω παρει μονο από boss ειτε το socom ειτε το classic.Το first wave που θελω ουτε λογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα