Hapatingo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Τελικά τα gear set αξίζουν? Όσα έχω είναι χειρότερα από τα υπάρχων high end και δεν τα χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Τελικά τα gear set αξίζουν? Όσα έχω είναι χειρότερα από τα υπάρχων high end και δεν τα χρησιμοποιώ. Κοιταξε αυτή την τετραδα που εχω εγω την Striker μου ανεβαζει το dps με κάθε σφαιρα που θα χτυπησει στοχο..Δηλαδη με δυο γεμιστήρες εφτασα 400 dps...Και μετα αν σκοτωσεις εχει cooldown και κατεβαινει μεχρι να χτυπήσεις το επομενο..Νομιζω 1% το δευτερολεπτο..Πιστεψε με αυτό το πραγμα σπερνει τρομο πραγματικα...μιλαμε για πολύ damage..Αλλα αν καποια σφαιρα δεν πετυχει στοχο στοχοτοτε αντι να παρεισ dps το χανεις..Δηλαδη παει χαμενο αυτό που πηρες από την προηγουμενη σφαιρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Παιδια εχει παρει κανεις απο τον Vendor DZ05 το Quick Release Magazine; (142K) αξιζει να το παρω ή να φυλαξω τα λεφτα για ενα weapon 204 lvl (250K-280K) απο τον vendor DZ03; Υ.Γ.: ειμαι rank 61 και εχω 180.000 DZ credits. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Παιδια εχει παρει κανεις απο τον Vendor DZ05 το Quick Release Magazine; (142K) αξιζει να το παρω ή να φυλαξω τα λεφτα για ενα weapon 204 lvl (250K-280K) απο τον vendor DZ03; Υ.Γ.: ειμαι rank 61 και εχω 180.000 DZ credits. Δεν το έχω δει για να σου πω, αλλά εγώ προσωπικά δεν πολύ αγοράζω εξαρτήματα από vendors. Τώρα εάν το magazine είναι εξαιρετικής χωρητικότητας πάρε το. Όσον αφορά το 204 score όπλο, έχω αγοράσει ένα από την base, αλλά επειδή δεν είναι submachine, εμένα δεν με βολεύει καθόλου μιας και δεν έχει σταθερό στόχο. Έχοντας δοκιμάσει τα gear set, striker και sentry, κατέληξα στο sentry που σε εμένα φαίνεται πιο δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Sentry δεν είναι περισσότερο Sniper φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά στην πράξη είναι πιο δυνατό και μιλάω για submachine που δεν είναι για πολλά πολλά σε μακρινές απόστασης. Το μόνο θέμα είναι ότι εφόσον έχεις sentry συνηθίζεις στα headshot και εάν πρόκειται για submachine πρέπει να βρίσκεσαι σε κοντινή απόσταση. Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι 4 sentry και 2 strike. Αλλά τα υπάρχον που έχω δεν με εξυπηρετούν. Και όλα αυτά με 205k dps που πλέων θεωρείτε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Τι να πούμε κι εμείς οι κακομοίρηδες με τα 150k dps. Η πλάκα είναι ότι έχω τετράδα από Sentry και κυνηγάω απεγνωσμένα το τέταρτο από Striker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Τι να πούμε κι εμείς οι κακομοίρηδες με τα 150k dps. Η πλάκα είναι ότι έχω τετράδα από Sentry και κυνηγάω απεγνωσμένα το τέταρτο από Striker Εγώ να δεις, μπήκα σε ομάδα που ήταν 280k ένας. Τον ρωτάω κυνηγάς τα gear set ή καλύτερα high end, μου λέει μόνο πράσινα έχω τα άλλα για crafting και ήταν γύρο στο 226 score. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, εάν ανεβάσω και άλλο τα dps θα ξαναδοκιμάσω το strike, μήπως και δω διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγώ όμως βλέπω πως τα πράσινα ειδικά σε Stamina με έχουν ρίξει στα 46k. Ήμαρτον δηλαδή. Έφτασα το dps στα 196k, αλλά το STA 46k είναι αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εγώ όμως βλέπω πως τα πράσινα ειδικά σε Stamina με έχουν ρίξει στα 46k. Ήμαρτον δηλαδή. Έφτασα το dps στα 196k, αλλά το STA 46k είναι αστείο. Δεν ειναι καλος συνδυασμος πρασινων τοτε.. Πρεπει να βρεις με stamina.. Ποσο skill εχεις; τα Stats μου (193 gear) ειναι 237Κ dps, 72Κ hps, 13500 skill. 4 striker (με αυτα φτανω στα 435Κ dps μετα απο τεστ που εκανα) και 2 sentry (+30% headshot) , 21% heal per kill. Επισης οσοι εχουν Νomad να ξερουν πως το scavening πιανει ΜΟΝΟ σε NON-NAMED Elites. Δηλαδη εκει που θα πετουσε ενα μπλε item, θα πεταξει ενα μωβ item αν εισαι τυχερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το nomad είναι το πιο αδικημένο πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν ειναι καλος συνδυασμος πρασινων τοτε.. Πρεπει να βρεις με stamina.. Ποσο skill εχεις; 7k... Δράμα Με 3 items από Strikers battlegear και τα υπόλοιπα κίτρινα, είχα 55k Stamina, 15k skill αλλά δυστυχώς μόλις 150k dps. Με την προσθήκη των δύο τεμαχίων από Sentry πήγα στα 196k και ρίχνω τα mobs σαν κουφετάκια, αλλά φεύγω και μονόχυτος αν φάω καμία από sniper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το AUG που μπήκε χθες το βράδυ στον BoO vendor είναι πολύ δυνατό. Αρκετά καλό upgrade για όσους έχουν κολλήσει με 182GS Vector/Navy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλα εχει παραγινει το κακο με τους hackers...Οσο πανε και πλυθαινουν..Δεν μπορεισ να ευχαριστηθεις τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλα εχει παραγινει το κακο με τους hackers...Οσο πανε και πλυθαινουν..Δεν μπορεισ να ευχαριστηθεις τιποτα Η απάντηση μετά από αναφορά, την επόμενη φορά που συνδέθηκα μου είχαν κάνει δώρο 10 phoenix, αλλά η απάντηση δεν με κάλυψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα