Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για όποιον δυσκολεύετε στο falcon ή για όποιον δεν έχει χρόνο

η Ubisoft διορθωνει τα glitches και τιμωρει με perminant ban τους cheaters, ετσι διαβασα.

http://www.idigitaltimes.com/division-incursion-glitch-fixed-future-cheaters-could-face-permanent-ban-527544

"In response to the cheating epidemic, Ubisoft will actively crack down on the players that are take advantage of glitches in the game."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η Ubisoft διορθωνει τα glitches και τιμωρει με perminant ban τους cheaters, ετσι διαβασα.

http://www.idigitaltimes.com/division-incursion-glitch-fixed-future-cheaters-could-face-permanent-ban-527544

"In response to the cheating epidemic, Ubisoft will actively crack down on the players that are take advantage of glitches in the game."

Για τους cheaters με software μόνο η αναφορά απο αλλα μέλη παίζει. Για όσους εκμεταλλεύονται τα glitch και κυρίως αυτού του βίντεο δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να το καταλάβει η Ubisoft. Ούτως ή άλλως το 50% έχουν πέσει κάτω απο τον χάρτη της dz έστω και μια φορά. Ακόμα και στους cheaters με αναφορά πέρα απο τις 3 ημέρες δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο.

Μακαρι παντως να τιμωρησουν ολους που εκαναν cheat.

Εντω μεταξυ εβγαλα 2 φορες το falcon hard, αλλα τα rewards σκατα. :(

Ενταξει καλα ηταν, μεσα στο pit την βγαζαμε .

Μακαρι παντως να τιμωρησουν ολους που εκαναν cheat.

Μην ελπίζεις:

The Division' Incursion Glitch Fixed: Future Cheaters Could Face Permanent Ban

Μιλάει για μελλοντικούς παραβάτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κατάφερα επιτέλους στο Falcon Lost. Μόνο που χρειάστηκε group με δύο τύπους που είχαν gear score 202 για να το βγάλουμε.

Δυστυχώς έριξε αρμορ για Sentry. Κρίμα και έχω 3 από τα 6 items του σετ και θα έκλεινα τετράδα. 

Επεξ/σία από Zus

Τα κατάφερα επιτέλους στο Falcon Lost. Μόνο που χρειάστηκε group με δύο τύπους που είχαν gear score 202 για να το βγάλουμε.

Δυστυχώς έριξε αρμορ για Sentry. Κρίμα και έχω 3 από τα 6 items του σετ και θα έκλεινα τετράδα. 

Hard ή Challenge?

το πρωι που εβγαλα 2 φορες το hard, ημασταν ολοι 170-179.

Α ναι, βασικα που βρηκες το τριτο κομματι εφοσον τα 2 πρωτα ηταν απο crafting; μη μου πεις απο DZ;;;

Να το αναφερω και εδώ ότι τα 2 τα πηρα από την βαση και τα κραφταρα και τα αλλα 2 από το Falcon!Ένα από το δωρο της αποστολης και το άλλο εγινε drop από το APC..

Α ναι, βασικα που βρηκες το τριτο κομματι εφοσον τα 2 πρωτα ηταν απο crafting; μη μου πεις απο DZ;;;

Σε εμένα έπεσε από Lexington πάντως.

Kαι φυσικά μιλάω για Hard. Στο challenging δεν ξέρω αν θέλω να μπω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...