HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Χθες το βράδυ το έβγαλα και στο challenge. Όποιος θέλει βοήθεια και παίζει σε xbox one ας μου στείλει ένα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThelifeofPablo Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλησπερα και καλο ΣαββατοΚυριακο. Θα μπορουσε καποιος να μου αγορασει το παιχνιδι και να του στειλω τα χρηματα με paysafe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 για όποιον δυσκολεύετε στο falcon ή για όποιον δεν έχει χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 για όποιον δυσκολεύετε στο falcon ή για όποιον δεν έχει χρόνο η Ubisoft διορθωνει τα glitches και τιμωρει με perminant ban τους cheaters, ετσι διαβασα. http://www.idigitaltimes.com/division-incursion-glitch-fixed-future-cheaters-could-face-permanent-ban-527544 "In response to the cheating epidemic, Ubisoft will actively crack down on the players that are take advantage of glitches in the game." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 η Ubisoft διορθωνει τα glitches και τιμωρει με perminant ban τους cheaters, ετσι διαβασα. http://www.idigitaltimes.com/division-incursion-glitch-fixed-future-cheaters-could-face-permanent-ban-527544 "In response to the cheating epidemic, Ubisoft will actively crack down on the players that are take advantage of glitches in the game." Για τους cheaters με software μόνο η αναφορά απο αλλα μέλη παίζει. Για όσους εκμεταλλεύονται τα glitch και κυρίως αυτού του βίντεο δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να το καταλάβει η Ubisoft. Ούτως ή άλλως το 50% έχουν πέσει κάτω απο τον χάρτη της dz έστω και μια φορά. Ακόμα και στους cheaters με αναφορά πέρα απο τις 3 ημέρες δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Για τους rogue cheaters θα κάνει κάτι, που μας σκότωνε ο άλλος προχθές μέσα από τους τοίχους και μετά βλέπουμε και για τα glitches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μακαρι παντως να τιμωρησουν ολους που εκαναν cheat. Εντω μεταξυ εβγαλα 2 φορες το falcon hard, αλλα τα rewards σκατα. Ενταξει καλα ηταν, μεσα στο pit την βγαζαμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μακαρι παντως να τιμωρησουν ολους που εκαναν cheat. Μην ελπίζεις: The Division' Incursion Glitch Fixed: Future Cheaters Could Face Permanent Ban Μιλάει για μελλοντικούς παραβάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μιλάει για μελλοντικούς παραβάτες. Σωστος τωρα που το ξαναδιαβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα κατάφερα επιτέλους στο Falcon Lost. Μόνο που χρειάστηκε group με δύο τύπους που είχαν gear score 202 για να το βγάλουμε. Δυστυχώς έριξε αρμορ για Sentry. Κρίμα και έχω 3 από τα 6 items του σετ και θα έκλεινα τετράδα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2016 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τα κατάφερα επιτέλους στο Falcon Lost. Μόνο που χρειάστηκε group με δύο τύπους που είχαν gear score 202 για να το βγάλουμε. Δυστυχώς έριξε αρμορ για Sentry. Κρίμα και έχω 3 από τα 6 items του σετ και θα έκλεινα τετράδα. Hard ή Challenge? το πρωι που εβγαλα 2 φορες το hard, ημασταν ολοι 170-179. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μολις το βγαλαμε με τον Sartiv.Πρωτη φορα για μενα..Και εφτιαξα 4αδα Striker!!!Απιστευτη τυχη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Α ναι, βασικα που βρηκες το τριτο κομματι εφοσον τα 2 πρωτα ηταν απο crafting; μη μου πεις απο DZ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Α ναι, βασικα που βρηκες το τριτο κομματι εφοσον τα 2 πρωτα ηταν απο crafting; μη μου πεις απο DZ;;; Να το αναφερω και εδώ ότι τα 2 τα πηρα από την βαση και τα κραφταρα και τα αλλα 2 από το Falcon!Ένα από το δωρο της αποστολης και το άλλο εγινε drop από το APC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Α ναι, βασικα που βρηκες το τριτο κομματι εφοσον τα 2 πρωτα ηταν απο crafting; μη μου πεις απο DZ;;; Σε εμένα έπεσε από Lexington πάντως. Kαι φυσικά μιλάω για Hard. Στο challenging δεν ξέρω αν θέλω να μπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα