Hapatingo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Kαι με τον υπονομο δεν βγαινει..τουλάχιστον δεν το εχω βγαλει ακομα σε πιο mode εννοείς?
Hapatingo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στο Hard Τι όνομα έχεις? Απορώ γιατί δεν μαζευόμαστε όλοι να κάνουμε μια έφοδο στο νέο θανατηφόρο όπλο από το τάγμα του τελευταίου άντρα.
VagXal Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Zus πρεπει να παμε με καποιν που να το εχει περασει...η αληθεια ειναι οτι περασαμε δυσκολες ωρες..και λεω οτι εχω και καλο health εγω.. Τι όνομα έχεις? Απορώ γιατί δεν μαζευόμαστε όλοι να κάνουμε μια έφοδο στο νέο θανατηφόρο όπλο από το τάγμα του τελευταίου άντρα. vagxal13..Κανε με add
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Zus πρεπει να παμε με καποιν που να το εχει περασει...η αληθεια ειναι οτι περασαμε δυσκολες ωρες..και λεω οτι εχω και καλο health εγω.. Είπε ότι είναι εύκολο με το τρικ του υπονόμου και υπέθεσα ότι το έχει βγάλει. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Με άλλα γκρουπ που πήγα μετά, δεν χρειάστηκε καν να απενεργοποιήσουμε και τα δύο turrets. Οι δύο έμεναν στο Pit και απασχολούσαν τα όσα mobs ειχαν μείνει και οι άλλοι δύο τοποθετούσαν την βόμβα στο APC με το ένα turret μόνο ανενεργό. Επιπλέον το dps μας ήταν αρκετά χαμηλό. Βλέπω τώρα κάποια βίντεο και παρατηρώ πόσο γρήγορα κατεβάζουν άλλοι τους shotguners, όταν εμείς ψοφάμε από τον δεύτερο-τρίτο shotguner και μετά τρελαινόμαστε στα revives. Κάτι έχουμε κάνει λάθος στο gear. Δεν γίνεται εγώ πλέον να έχω 181 gear score και να βγάζω με το primary weapon 100k dps μετά βίας. Επιπλέον δεν είμαστε και capαρισμένοι από armor. Εγώ είμαι στο 55% και δεν ξέρω πώς να ανέβω παραπάνω, μιας και τα items που μου δίνουν περισσότερο armor, μου στερούν σημαντικά dps και stamina.
Hapatingo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είπε ότι είναι εύκολο με το τρικ του υπονόμου και υπέθεσα ότι το έχει βγάλει. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Με άλλα γκρουπ που πήγα μετά, δεν χρειάστηκε καν να απενεργοποιήσουμε και τα δύο turrets. Οι δύο έμεναν στο Pit και απασχολούσαν τα όσα mobs ειχαν μείνει και οι άλλοι δύο τοποθετούσαν την βόμβα στο APC με το ένα turret μόνο ανενεργό. Επιπλέον το dps μας ήταν αρκετά χαμηλό. Βλέπω τώρα κάποια βίντεο και παρατηρώ πόσο γρήγορα κατεβάζουν άλλοι τους shotguners, όταν εμείς ψοφάμε από τον δεύτερο-τρίτο shotguner και μετά τρελαινόμαστε στα revives. Κάτι έχουμε κάνει λάθος στο gear. Δεν γίνεται εγώ πλέον να έχω 181 gear score και να βγάζω με το primary weapon 100k dps μετά βίας. Επιπλέον δεν είμαστε και capαρισμένοι από armor. Εγώ είμαι στο 55% και δεν ξέρω πώς να ανέβω παραπάνω, μιας και τα items που μου δίνουν περισσότερο armor, μου στερούν σημαντικά dps και stamina. Το armor δεν το δίνω καν σημασία. Όσο για τα όπλα χρησιμοποιούσα ένα μοφ που μου κατέβαζε το σκορ έβγαζε όμως 140dps το αποτέλεσμα ήταν να με διώχνουν από τα group γιατί νόμιζαν ότι δεν θα τα κάφερνα. Δεν ξέρω εάν το λες για πλάκα ότι έχεις 100dps ή το εννοείς. Θα σου πω τι έκανα και το συνιστώ και σε εσένα. Αφιέρωσα μια ημέρα μόνο στην dz με αποτέλεσμα να ανέβω +20 σκορ. Κατά την άποψη μου καλό είναι να υπάρχει ισομετρία όσο γίνετε στα dps health skills. Το τι πήρα από την dz δεν λέγετε, όπλα κίτρινα, γεμιστήρες και gears. Ούτος ή άλλως πλέον όλα κίτρινα είναι στην dz και από τύχη ένα boss άφησε και gear set, αξίζει να την βγάζεις εκεί με παρέα.
VagXal Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είπε ότι είναι εύκολο με το τρικ του υπονόμου και υπέθεσα ότι το έχει βγάλει. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Με άλλα γκρουπ που πήγα μετά, δεν χρειάστηκε καν να απενεργοποιήσουμε και τα δύο turrets. Οι δύο έμεναν στο Pit και απασχολούσαν τα όσα mobs ειχαν μείνει και οι άλλοι δύο τοποθετούσαν την βόμβα στο APC με το ένα turret μόνο ανενεργό. Επιπλέον το dps μας ήταν αρκετά χαμηλό. Βλέπω τώρα κάποια βίντεο και παρατηρώ πόσο γρήγορα κατεβάζουν άλλοι τους shotguners, όταν εμείς ψοφάμε από τον δεύτερο-τρίτο shotguner και μετά τρελαινόμαστε στα revives. Κάτι έχουμε κάνει λάθος στο gear. Δεν γίνεται εγώ πλέον να έχω 181 gear score και να βγάζω με το primary weapon 100k dps μετά βίας. Επιπλέον δεν είμαστε και capαρισμένοι από armor. Εγώ είμαι στο 55% και δεν ξέρω πώς να ανέβω παραπάνω, μιας και τα items που μου δίνουν περισσότερο armor, μου στερούν σημαντικά dps και stamina. Εγω όταν παιξαμε ειχα και εχω δηλαδή 160κ dps και 85k health..Αλλα οντως κατι εχουμε κανει λαθος στο gear..αυτό προσπαθω και εγω να βρω...βλεπω αλους με το ιδιο dps και το ιδιο οπλο και απλα σπερνουν..εγω δεν ξερω γιατι όχι..
Hapatingo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Λοιπόν να μαζευτούμε αύριο να την τερματίσουμε καμία 5-6 φορές. Επίσης καλό είναι να έχουν όλοι το signature skill health στη συγκεκριμένη πίστα, ώστε να κάνουν revive από απόσταση.
Aristides63 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημέρα , οσοι εχουν fb καλο ειναι να μπούν στην Tom Clancy's The Division -Greek Community ,οπου υπάρχει και TeamSpeak και κάθε απόγευμα πηγαίνουν groups για farm το νέο Incursion ,οπως και DZ και γενικά υπάρχει αρκετό καλό κλίμα συνεργασίας
jim777 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Στο Lost Falcon ειδικά πιστεύω ότι είναι θέμα σχεδόν καθαρά dps. Όσο hp και armor να έχεις οι βόμβες σχεδόν θα σε μονοhitιάζουν μαζί με το bleed και οι shotgunners/snipers θα σ'έχουν 2hitο. Οπότε θεωρώ ότι αν έχεις καλό dps σκοτώνεις πιο γρήγορα και θα χρειαστεί να αποφύγεις λιγότερες βόμβες. Από κει και πέρα έκανα μία ακόμη δοκιμή χθες που σπάσαμε και πήγε αρκετά καλά και πάλι campερώνοντας τη πάνω δεξιά γωνία. Με καλό dps γρήγορα βγάζαμε το wave αλλά σε κάποια στιγμή 1 έφαγε βόμβα, πέθανε και ο άλλος που πήγε να τον κάνει revive και μετά 2 άτομα παλεύαμε με τις βόμβες, τα waves και προσπαθούσαμε να τους κάνουμε revive για 5' αλλά δε βγήκε. Ένας να ψοφήσει τελείωσε το mission σε μεγάλο βαθμό οπότε θέλει πολύ υπομονή και κατανόηση από όλους. Μια ερώτηση. Βγάζω ΠΟΛΥ dps με το sniper μου αλλά στο Lost Falcon όταν μπαίνω σε zoom mode δε μπορώ να δω τις βόμβες. Υπάρχει κάποιο trick? Οι εχθροί συχνά είναι πολύ μακρυά για SMG και αναγκάζομαι να ρίχνω ένα γεμιστήρα για να τους πετύχουν 2 σφαίρες όταν είναι σε cover, ενώ με το sniper τους έχω 3hitους. Κανά tip για το πως να το χρησιμοποιήσω στο Incursion χωρίς να μου κατεβάσει το group παναγίες επειδή δε βλέπω τις βόμβες και ψοφάω σαν το σκυλί?
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το armor δεν το δίνω καν σημασία. Όσο για τα όπλα χρησιμοποιούσα ένα μοφ που μου κατέβαζε το σκορ έβγαζε όμως 140dps το αποτέλεσμα ήταν να με διώχνουν από τα group γιατί νόμιζαν ότι δεν θα τα κάφερνα. Δεν ξέρω εάν το λες για πλάκα ότι έχεις 100dps ή το εννοείς. Θα σου πω τι έκανα και το συνιστώ και σε εσένα. Αφιέρωσα μια ημέρα μόνο στην dz με αποτέλεσμα να ανέβω +20 σκορ. Κατά την άποψη μου καλό είναι να υπάρχει ισομετρία όσο γίνετε στα dps health skills. Το τι πήρα από την dz δεν λέγετε, όπλα κίτρινα, γεμιστήρες και gears. Ούτος ή άλλως πλέον όλα κίτρινα είναι στην dz και από τύχη ένα boss άφησε και gear set, αξίζει να την βγάζεις εκεί με παρέα. Από όπλο έχω το HE Black Market AK 74 (182 gear score) και σχεδόν όλο μου το gear είναι 182. Χθες κράφταρα και τα hands του Striker. Κοινώς δεν θεωρώ ότι έχω πρόβλημα στο gear, έχω φαρμάρει αρκετά και σε DZ και σε challenging. Μάλλον πρέπει να πάω asap για calibration του gear, εκεί πρέπει να έχει γίνει η μλκια.
jim777 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για εύκολο ανέβασμα στο dps πάς για crit chance και crit damage όπου μπορεί να μπεί. Άπαξ και τα βγάλεις αυτά ούτως ή άλλως θα ανέβει το dps σου χωρίς να χάσεις σε life και αν το συνδιάσεις και με οποιοδήποτε SMG (για παράδειγμα το Vector 45 που έχει βγάλει η μισή υφήλιος) που έχει από τη φύση του 20-25% crit chance πάνω του και το dps εκτοξεύεται. Νομίζω ότι όσοι πάνε για dps μέσω weapon βγάζουν smg και ότι μόνο αυτοί που είναι είτε tanks ή πιο utility χρησιμοποιούν άλλο weapon για cooldown reduction κτλ.
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν ψήνομαι να κραφτάρω Vector, εκεί που έχουν φτάσει τα mats όμως. Θεωρώ ότι το AK την κάνει προσωρινά τη δουλειά του.
VagXal Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Βασικα προτιμω το mp5 πλεον..Πιο σταθερο και με 60αρι γεμιστηρα..Και side εχω το Black Market ak-47 η το HE custom M44 αναλογως την αποστολη..Βασικα ψαχνω απεγνωσμενα να μου πεσει drop το ΗΕ ΜΑ1 αλλα τιποτα ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα