Sartiv Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ενταξει ρε παιδια, τωρα με upgrades, σιγα σιγα θα βελτιωσουμε το gear, και θα μαθουμε και σιγα σιγα το lost falcon, και σε 2-3 εβδομαδες θα κανουμε farming εκει Θελει λιγη υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πόσο μαλάκες είναι εκεί στη Massive? Γιατί νερφάρουν μέσα σε μια μέρα τις challenging αποστολές? Ποιο ήταν το πρόβλημα δηλαδή να ρίχνει το boss μετά από 20-30' 3-4HE? Πολλά περισσότερα πέφτουν στον ίδιο χρόνο στο DZ από named bosses. Πάνω που χάρηκα με τις challenging mission πάλι τις κάναν να είναι χρήσιμες μόνο για τη daily challenging mission. Δε θα καταλάβω ποτέ τους developers στα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θέλουν να υποχρεώσουν τους παίχτες να φαρμάρουν DZ, εγώ έτσι το βλέπω προσωπικά. Όπου στην DZ είναι κλασικά 3-4 μλκισμένα τουμπανιασμένα, κρυμμένα κοντά στα named bosses και μόλις εμπλακείς στην πέφτουν ή περιμένουν να κατεβάσεις αρκετά το boss και στην πέφτουν μετά για να σου κλέψουν τα items. Χθες βράδυ συνεχώς αυτή η δουλειά γινόταν... Εκεί πρέπει να μαζευτεί μισός server όμως και να τους αλλάξει τον αδόξαστο, αλλά που τέτοια τύχη. Να μην μπορούν ούτε πόδι να πατήσουν στην DZ. Και συνεχίζονται τα προβλήματα από το patch: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μ'αρέσει το concept με το DZ και μ'αρέσει που πλέον δίνει αξιοπρεπές loot έστω και αν πρέπει να πας με φίλους για να αποφύγεις αυτά που λες. Δε μ'αρέσει που με ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να κάνω ΜΟΝΟ αυτό όπως ανέφερες. Καντε add Mitroglou777 να τα τσακίσουμε τα μαλακισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν παίζει να τα τσακίσουμε τα μλκισμένα (αν και πολύ θα το ήθελα ) Τέσσερις ήμασταν χθες και μας πετσόκοβαν. Θα πρέπει να παρατήσεις το farming και να επιδοθείς σε ανταρτοπόλεμο. Προσωπικά αν θέλω να παίξω PvP θα παίξω κανένα Battlefront, δεν παίζω division για το PvP του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Όταν βλέπω rogues που πλέον οι περισσότεροι είναι cheaters, βγαίνω και μπαίνω ξανά ώστε να αλλάξει ο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Όταν βλέπω rogues που πλέον οι περισσότεροι είναι cheaters, βγαίνω και μπαίνω ξανά ώστε να αλλάξει ο server. Κι εγώ το ίδιο κάνω. Αν δεν πέφτουν είναι cheaters 100 τοις εκατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Όταν βλέπω rogues που πλέον οι περισσότεροι είναι cheaters, βγαίνω και μπαίνω ξανά ώστε να αλλάξει ο server. Καλή ιδέα, θα την εφαρμόσω. Χθες έπεφτα μονόχυτος. Εντάξει είπαμε, κάποιοι είναι τούμπανα, αλλά μονόχυτος από έναν, παραπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Βάλτε ρε κανένα όνομα να κάνουμε λίγο χαβαλέ ingame. Χάνουμε το μισό παιχνίδι παίζοντας με randomers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εμένα με έχεις και σε έχω πάντως. Erw2s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 θα κάνω και εγώ κάποιους από εσάς add.Στο μεταξύ το ingame talk δε παιζεται. Ξέρετε τι είναι εμπειρία είναι να προχωράς solo dark zone,να συναντάς squad από 4 άτομα,να τους ακους να μιλάνε Ελληνικά και και να συζητάνε αν θα σε φάνε ή όχι?Τλκα λόγω χαμηλού level όταν έγινε το σκηνικό με αφήσαν..Και τότε να μιλάς εσύ και να τους λες μη με φάτε ρε παιδιά,Έλληνας είμαι!!!χαχαχαχα. Πολύ γέλιο η φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το παιχνίδι με καλή παρέα πρέπει να είναι απόλαυση. Άντε μη μαλακίζεστε με τα farm τα grind και τις παπαριές και μπείτε να γελάσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι κάνει ο Τζαβέλας μπροστά από το τανκ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στο μεταξύ το ingame talk δε παιζεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούγομαι μόνο όταν το θέλω εγώ? Με push to talk κουμπί hotkey που θα ορίσω εγώ δηλαδή. Έχω συνεχώς κλειστό το μικρόφωνο, καθώς στην αρχή που έπαιζα, μου έτυχε να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ακούγομαι και στο μικρόφωνο και γελούσε όλο το party με την πάρτη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα