Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνιδι μου αρεσε βεβαια αν δεν υπαρχει πληρες οnline αγορα δεν προκειτε να κανω

Οσο αφορα τα γραφικα,πιστευω οτι καποιοι δεν το εχουν ultra.Yπαρχουν 2,3 μπαρες που αν δεν πανε μεχρι το 100% ultra δεν βλεπεις

Στην αρχη ξενερωσα κι εγω(με την θολουρα της κονσολας) αλλα οταν το πηρα χαμπαρι ηταν ΟΚ πλεον 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ότι δεν υπάρχει interaction γενικά στον κόσμο του The Division, είναι μεγάλο λάθος ανεξάρτητα από τα visuals. Δεν χρειάζεται top visuals για να μην είναι ένα game βαρετό/ρηχο. Κακώς λοιπόν επιλέχτηκε από τους devs αυτη η κίνηση.

Σωστή παρατήρηση αυτό με τα 15fps, να προσθέσω ότι και με ti τρως κάτι φάπες της τάξης των 5-6 fps που γίνεται αμέσως αντιληπτό στα μάτια μου. Εκεί που είσαι στα 60 τσουπ για ένα κλάσμα του δευτερόλεπτου είσαι στα 54 και φαίνεται πολύ άσχημο.Στα 1080p υπόψιν.. Δεν σου χαλάει το experience αλλά είναι κάπως και δεν δικαιολογεί αυτά που βλέπω. Πέρα του φωτισμού το GTA V (no mods)δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Division.

Έχω ξαναπεί πολλάκις ότι παρόλο που δεν είναι όπως είχαν δείξει στην e3, το game έχει πολλές λεπτομερειες, δεν βρίσκεις εύκολα low res textures, και ο τρόπος που απεικονίζει μια περιοχή της New York είναι πολύ ωραίος.

Θα προτιμούσα χειρότερα γραφικά αλλά περισσότερο content γιατί την βλέπω από τώρα την δουλειά.

Επίσης όσοι λένε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διάφορα από την έκδοση πχ του ps4, μπορώ να τους προτείνω έναν καλό οφθαλμίατρο, πέρα του γεγονότος ότι δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα 30fps.. Δεν είναι και η μέρα με την νύχτα(οπως θα μπορούσε να είναι) αλλά διαφορες υπάρχουν και ένα έμπειρο μάτι της πιάνει.

• Like 1

Ηταν ευκαιρία, δεν έσκασα όσο φαντάζεσαι ότι έσκασα. Μου ήρθε πολύ καλά, θα ήμουν χαζός αν δεν την χτύπαγα στην τιμή που την βρήκα.

Έχω πει την γνώμη μου για τις ti πολλές φορές, δεν τις προτιμώ τις περισσότερες φορές λόγω τιμής, αλλά για πρώτη φορά το πήρα το θεριό.

Δεν μπορώ να τα πω εδώ για μην εκθέσω κανέναν γιατί τυχαίνει να είναι μέλη τα παιδιά που έγινε η συναλλαγή.

ΟΤ, είναι overkill μια ti για το Division και πόσο μάλλον για 1080p..

ΥΓ. Πολύ εύκολα μπορείς να δεις από που,ποτε την πήρα, δες στο profile μου.

Μπορεί και όχι, αλλά δεν το topic εδώ για να το συζητήσουμε παραπάνω. Anw, δεν βλέπω να λες πολλά για το game, δεν το έβαλες να παίξεις; Για πες πως τα παει στα 1440p και με G-Sync. Εσένα σε βλέπω για Πασχάλη psycho χιχιχι

Alex εγω ενα πραγμα θελω μονο να ρωτησω για να μην βγουμε εκτως θεματος.Τουλαχιστον σου εδωσε το mousepad ή το κρατησε? :P Γιατι απο οτι βλεπω στο Πλαισιο πλεον φερνουν και στην Ελλαδα οι Msi καρτες δωρο το Mousepad :D

Το 'χω κατεβάσει αλλά βαριέμαι να παίξω, διάβασα ότι είναι μία από τα ίδια γενικά σε σχέση με την closed beta οπότε..

Μπορεί και όχι, αλλά δεν το topic εδώ για να το συζητήσουμε παραπάνω. Anw, δεν βλέπω να λες πολλά για το game, δεν το έβαλες να παίξεις; Για πες πως τα παει στα 1440p και με G-Sync. Εσένα σε βλέπω για Πασχάλη psycho χιχιχι

Βασικα το παιχνιδι ειναι το ''Destiny''που θελαμε και δεν πηραμε,τιποτα παραπανω απο οσα βλεπω να σου πω την αληθεια αρα περι ορεξεως.

• Like 1

Alex εγω ενα πραγμα θελω μονο να ρωτησω για να μην βγουμε εκτως θεματος.Τουλαχιστον σου εδωσε το mousepad ή το κρατησε? :P Γιατι απο οτι βλεπω στο Πλαισιο πλεον φερνουν και στην Ελλαδα οι Msi καρτες δωρο το Mousepad :D

Στο Πλαίσιο έχει και άλλη τιμή,(*αμα τα) παίρνεις και κουπόνι οπότε είναι άλλη τελείως φάση. Όχι το κατάστημα αυτό δεν έδινε mouse pad ούτε είχε κάτι το κουτί. Σφραγισμένη την πήρα.

• Like 1

Εγώ πάντως κοιτώντας τα βίντεο του digital foundry ανάμεσα στην έκδοση ps4 και pc ultra, διακρίνω διαφορές ουσιαστικές μόνο στις σκιές και στα υπόλοιπα ασήμαντες που πρέπει να τα έχεις δίπλα δίπλα για να τις διαπιστώσεις.Αυτά από yt videos πάντα.Εάν δει κάποιος και τις δύο εκδόσεις από κοντά ίσως οι διαφορές όντως να είναι αισθητές.Στα 1440 πάντως η ti αγκομαχά για να βγάλει μ.ο 30fps στα ultra, κάτι που κατά τη γνώμη μου δε δικαιολογείται από το επίπεδο των γραφικών σε καμία περίπτωση.Εκείνα τα τελευταία ac τότε τι έπρεπε να κάνουν;Να μην ξεκινούν καν;

Όσοι ζορίζονται σε επιδόσεις πάντως ας δοκιμάσουν να κλειδώσουν στα 30 από το παιχνίδι ή έστω και λίγο παραπάνω με τρίτο πρόγραμμα.Περιέργως που το δοκίμασα μου φάνηκε μια χαρά στα 30-35 σταθερά.Γενικά έχει πολύ περίεργη απόδοση σ' εμένα.Εκεί που έχεις 55-60, γυρνάς 90 μοίρες και πέφτεις στα 40 ξέρω γω.  :shock:

Είχα πάαααρα πολλά χρόνια να δω τέτοιο πράγμα.Από εποχές μονοπύρηνων επεξεργαστών.

Μεγειές Alex.Μακάρι να βρισκα καμιά μεταχείρω κι εγώ στα 5-5,5 κατοστάρικα.Υπομονή μέχρι τις επόμενες τώρα.

Με την 970 έπαιζα ultra στα 1080p αλλά το είχα lock στα 40. Δεν μπορώ να πω πως δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ, δεν είχα κανενα θέμα ακόμα και σε competitive φάση με controller. Έχω συνηθίσει και από το mp στο last of us και Gears of War οπότε καταλαβαίνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...