Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Γειά σας.Το πρόβλημα όπως βλέπετε και στον τίτλο είναι ότι το youtube για να τρέξει ένα βίντεο πρέπει να κάνω refresh τη σελίδα.Όποιο βίντεο και να επιλέξω να δω πχ μετά από κάποιο δεν το φορτώνει. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καθάρισε τον browser απο cookies γενικα καθαρισέ το ιστορικο απο τον browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω αν σου άρχισε το πρόβλημα απο χτες γιατι το έκανε και σε εμενα και ορισμένες φορές μου πέταγε error και δεν έπαιζε κανενα video , σήμερα ειναι κομπλέ ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.Browser δε νομίζω να φταίει γιατί τα έσβησα τα cookies στο μοτζίλα αλλά πάλι έχει πρόβλημα.Τις τελευταίες μέρες κάνει το πρόβλημα αλλά μου το κάνει και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.Browser δε νομίζω να φταίει γιατί τα έσβησα τα cookies στο μοτζίλα αλλά πάλι έχει πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες κάνει το πρόβλημα αλλά μου το κάνει και σήμερα. Ειναι γενικο το προβλημα φιλε μου!!δεν φταιει καπιος browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .Ας ελπίσουμε να φτιάξει λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα