bonepeeler Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Crystal Acoustics MediaMatchbox 69 euro Φθηνό και τα παίζει όλα χωρίς πρόβλημα. Για υπότιτλους δε γνωρίζω μιάς και δεν τους χρησιμοποιώ ποτέ.
Kostas75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Εντυπωσιάστηκα από το Himedia HD900B που αναφέρθηκε στο thread, αλλά προσανατολίζομαι εδώ και κάποιο καιρό να φτιάξω ένα μικρό PC-άκι για να το βάλω δίπλα στην τηλεόραση και να παίζει τα πάντα, συνδεδεμένο με HDMI. Έχω ένα παλιό mobo με socket 775 και Intel Core 2 Duo στα 2.4GHz με 4GB DDR2 RAM, καθώς και τροφοδοτικό Zalman 850W, στο οποίο θα προσαρτίσω και έναν μάλλον καινούριο Seagate SSD 120GB για το λειτουργικό (μάλλον Windows 7 Ultimate x64) και μια κάρτα γραφικών, πιθανότατα την Sapphire 7770, σε ένα mini tower, μαζί με μια οθονίτσα 20-22" LG ή Samsung για να ελέγχω το PC-άκι χωρίς να είναι ανάγκη να είναι πάντα ανοιχτή η TV. Σε αυτό θα κοτσάρω κάθε φορά έναν από τους εξωτερικούς μου δίσκους (5 x 1ΤΒ) με MKV ταινίες, 720p και 1080p, με ήχο DTS ή μη-DTS, και έτσι πιστεύω θα είμαι μια χαρά. Το κόστος μου θα ανέλθει σε περίπου 350 ευρώ για το επιπλέον hardware + το mini tower που χρειάζομαι και θα είμαι μια χαρά πιστεύω. Πως σας φαίνεται;;; Είναι μήπως υπερβολική η 7770, ή θα προτείνατε κάποια άλλη;
Kostas75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί κάποιος ειδικός στο θέμα να μου απαντήσει στο τελευταίο μου post γιατί θέλω να προχωρήσω με την αγορά; Το θέμα μου είναι κυρίως η κάρτα γραφικών, δεν ξέρω ποια να επιλέξω. Αλλά θα ήθελα μια γνώμη και για το υπόλοιπο hardware, όπως αν είναι αρκετό το CPU που έχω, ή θα ήταν καλύτερο να πάρω κάποια στιγμή καλύτερο (με νέο mobo και μνήμη). Ευχαριστώ πολύ.
flyer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Το hardware σου είναι υπεραρκετό. Και εγώ στο htpc έχω την 7770 και παίζει τα πάντα εύκολα. Δεν αφήνει τιποτα για τον επεξεργαστή (hardware accelaration) με αποτέλεσμα να παίζουν και οι πιο βαριές ματροσκες με 4-5% cpu usage. Εν κατακλείδι, πάντα χρησιμοποιούσα media players, αλλά από τότε που έφτιαξα το htpc κατάλαβα τι θα πει "τα παίζει νεράκι". Ειδικά εάν έχεις ευαίσθητο μάτι εκτιμάς πάρα πολύ την ρευστή αναπαραγωγή ενός htpc. 1
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Θα μπορούσε να μου προτέινει κανείς κάποιο media player που να παίζει όλα τα format (+υπότιτλους) απροβληματιστα; Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι και με bluray πάνω; Ευχαριστώ
jimmis1974 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 για να μην ανοιγουμε αλλο θεμα μιας και γω ψαχνω επειγων εναν media player ειδα αυτον στο ebay http://www.ebay.com/itm/MULTI-MEDIA-UPSCALING-FULL-HD-1080P-HDMI-PLAYER-USB-SDHC-MKV-AVI-RMVB-RM-TE-/121225675054?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c399d012e τον ξερει κανεις ?? απο ποιοτητα εικονας ?? υποτιτλους Ελληνικους παιζει ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα