KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια,θελω να κανω εκπομπη ραδιοφωνου μεσω ιντερνετ και ψαχνω ενα προγραμμα που θα μου επιτρεπει να βαζω τραγουδια απ το Youtube κατευθειαν στο stream και να μπορω να μιλαω καπως με τους φιλους μου μεσω Skype και να ακουγετε στην εκπομπη!Γινετε αυτο?Κατεβασα το Sam broadcaster αλλα δεν βρηκα λυση και με τα δυο προβληματα!Αν μπορει καποιος που ξερει,ας με βοηθησει!Ευχαριστω!!!
KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν παιζει απ το Youtube παλι! Και δεν ειναι και free
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Aμα κανεις ηχογράφηση το stereo out παιζει. αλλα υποτίθεται ένας ραδιοφωνικός σταθμός έχει έτοιμα τα τραγούδια του δεν τα βρίσκει από το youtube .Τρως bandwidth για να παίξεις τα τραγούδια από το youtube + το bandwidth του streaming. αδικά resources.Τα τραγούδια σου πρέπει να είναι mp3, Aλλιώς γιατί να ακούσουν εσένα ? τα ακούν απευθείας από το youtube αναμετάδοση το youtube θα κανεις ?
KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Θελω μεσω Youtube για να μην χρειαζεται να τα αποθηκευω!Και εχω ελαχιστο αποθηκευτικο χωρο!Επισης με το Skype υπαρχει λυση?
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Aμα κανεις broadcast το stereo mix του pc όλοι οι ήχοι του pc γίνονται stream Aλλα άμα είναι να κανεις broadcast το youtube και το skype τι να το κανεις ????? μιλήστε στο skype και δείτε μαζί βιντεάκιαΡαδιοφωνικός σταθμός είναι κάτι άλλο από αναμετάδοση του youtube. Kανε ένα κανάλι στο youtube και κανε playlist με βιντεάκια
KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Θελω να κανω ραδιοφωνικη εκπομπη με 2 φιλους μου!!!Πως θα γινει αυτο?
biomecanοiԁ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 όπως τα είπαμε δοκίμασε Shoutcast - Icecast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα