Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δηλαδή να περιμένουμε οι 760,770 να χουν μειωμένη ζωή. Εσυ αυτό κατάλαβες;
Prospector8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τετοια μανια Ξαφνικα οτι αμα κανουμε oc ακομα και το πολυ safe και το απλο,προκειται να μας μεινει η καρτα στο χερι.. Movie μπορεις να μου τεκμηριωσεις την αποψη σου πανω σε αυτο?? Δλδ ενα λινκ με μια καρτα απο την σειρα 7 της Amd,οπου ο χρηστης να εκανε οc χωρις να δωσει ρευμα και μετα απο καποιο καιρο του εμφανησε προβληματα αν οχι καψιμο της καρτας..
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τετοια μανια Ξαφνικα οτι αμα κανουμε oc ακομα και το πολυ safe και το απλο,προκειται να μας μεινει η καρτα στο χερι.. Movie μπορεις να μου τεκμηριωσεις την αποψη σου πανω σε αυτο?? Δλδ ενα λινκ με μια καρτα απο την σειρα 7 της Amd,οπου ο χρηστης να εκανε οc χωρις να δωσει ρευμα και μετα απο καποιο καιρο του εμφανησε προβληματα αν οχι καψιμο της καρτας.. Εντάξει στο χέρι μπορεί να μην την πάρεις αλλά οποιοδήποτε ζόρισμα μειώνει την ζωή της,αυτό το ξέρουμε και είναι λογικό..τώρα αν την ανεβάσεις και είσαι στις ίδιες θερμοκρασίες και χωρίς επιπλέον ρεύμα ε εκεί δεν νομίζω να έχει θέμα! Και επειδή υπάρχουν και καμμένοι,ένας στο overclock.net έχει κάψει 2 770 μέχρι τώρα και αυτή που πήρε τώρα φοβάται να την ανεβάσει έστω και 10Mhz 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Και επειδή υπάρχουν και καμμένοι,ένας στο overclock.net έχει κάψει 2 770 μέχρι τώρα και αυτή που πήρε τώρα φοβάται να την ανεβάσει έστω και 10Mhz Αφού ήταν ήδη τέζα πόσο πιο πάνω να πάει? Έτσι τις πήρε στο χέρι Αυτό είναι το ρεζουμέ του αντίλογου και αυτό έχω καταλάβει από δική μου δοκιμή. 1
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αφού ήταν ήδη τέζα πόσο πιο πάνω να πάει? Έτσι τις πήρε στο χέρι Αυτό είναι το ρεζουμέ του αντίλογου και αυτό έχω καταλάβει από δική μου δοκιμή. Μωρέ μια χαρά πάνε 1300+ το θέμα είναι να μην κάνεις ανωμαλίες...
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το βίτσιο είναι το αλάτι της ζωής ( Μαρκήσιος Ντε Σάντ) :p 1
Prospector8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εντάξει στο χέρι μπορεί να μην την πάρεις αλλά οποιοδήποτε ζόρισμα μειώνει την ζωή της,αυτό το ξέρουμε και είναι λογικό..τώρα αν την ανεβάσεις και είσαι στις ίδιες θερμοκρασίες και χωρίς επιπλέον ρεύμα ε εκεί δεν νομίζω να έχει θέμα Μα ακριβως γιαυτο το oc αναφερομαστε εγω και ο qsis πχ,οχι για το hardcore πηγαινε στον θεο την καρτα.. Αυτο εννοω οτι ανεβαζουμε λιγο την καρτα απλα κερδιζουμε free perfomance και δεν εχουμε ανεβασει και αποτομα μεγαλες θερμομρασιες.. Πχ στην δικια μου για 1140/1575 ειχαν αυξηθει η θερμοκρασιες κατα 3 το πολλυυ να ακουμπαγε τους +4,το οποιο εγω το βλεπω να εχει απειροελαχιστη αποκριση στην καρτα μου.. Βεβαια μιλαμε για καλη υλοποιηση που μεχρι πριν πιασουν οι καλες ζεστες στοκ επιανε max61-62°C και με το απλο oc πηγαινε 66-67°C max,οχι να κανεις oc σε reference καρτες ή καρτες που πιανουν στοκ 73°C και πανω..Εννοειται πως θα ηταν λαθος αυτο..
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το βίτσιο είναι το αλάτι της ζωής ( Μαρκήσιος Ντε Σάντ) :P χαχαχα σωστός! BTW δες στο Benchmarking thread,σου ανέβασα κλοκαρισμένο score από Valley!
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Θα το μελετήσω το απόγευμα από το σπίτι ,αραχτός να το ευχαριστηθώ!
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Θα το μελετήσω το απόγευμα από το σπίτι ,αραχτός να το ευχαριστηθώ! Ευελπιστώ να έχω ανεβάσει περισσότερα μέχρι το απόγευμα Οχι τίποτα άλλο αλλά έχω λιώσει με το Grid 2 και την τιμονιέρα
The__Blade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Βλέπω ότι ξαφνικά σε ένα τεχνολογικό forum είμαστε εναντίων τοy O/C Και υπέρ του στόκ;;; Εγώ προσωπικά αγοράζω hardware με βάση την τελική απόδοση σε max O/C 24/7. Δεν έχω δει 7950 που να μην πιάνει τα 1100/1450, οι δικές μου πιάνουν 1200/1575 και 1150/1575 με στοκ volt αντίστοιχα. Μιλάμε για απίστευτα o/c headroom. Επιπλέον μόνο από το power limit οι κάρτες AMD κερδίζουν σημαντικότατα ποσοστά στην απόδοση. Αν φοβάστε το O/C, δεν έχετε το σωστό Hobby. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαστε σε forum του κωτσόβολου! o 2600k είναι @ 4.6 24/7 και η 7950 1200/1575 με στοκ ρεύμα 24/7 ενώ για βαριά games στα 1235/1625 με +0,5 volt, τα αποτελέσματα; Ενδεικτικά από την κάβα μου με benches, Πολύ περισσότερα στο mini-review που ξεκινάει το επόμενο Σ/Κ : Single Crossfire 1
qsis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 πάντως και αυτή η "μειωμένη" ζωή πόσο μειωμένη να είναι; τα χρόνια που έχει νόημα να αντέξει θα τα αντέξει
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 <p> Βλέπω ότι ξαφνικά σε ένα τεχνολογικό forum είμαστε εναντίων τοy O/C Και υπέρ του στόκ;;; Εγώ προσωπικά αγοράζω hardware με βάση την τελική απόδοση σε max O/C 24/7. Δεν έχω δει 7950 που να μην πιάνει τα 1100/1450, οι δικές μου πιάνουν 1200/1575 και 1150/1575 με στοκ volt αντίστοιχα. Μιλάμε για απίστευτα o/c headroom. Επιπλέον μόνο από το power limit οι κάρτες AMD κερδίζουν σημαντικότατα ποσοστά στην απόδοση. Αν φοβάστε το O/C, δεν έχετε το σωστό Hobby. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαστε σε forum του κωτσόβολου! o 2600k είναι @ 4.6 24/7 και η 7950 1200/1575 με στοκ ρεύμα 24/7 ενώ για βαριά games στα 1235/1625 με +0,5 volt, τα αποτελέσματα; Ενδεικτικά από την κάβα μου με benches, Πολύ περισσότερα στο mini-review που ξεκινάει το επόμενο Σ/Κ Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πιανουμε τα ακρα...δηλαδη ή καθολου ή στον θεο 24/7; Το να εχεις την καρτα σου 1230 πυρηνα σου χρειαζεται πραγματικα; Μην πιανετε τα ακρα ρε παιδες,εγω προσωπικα δεν ειπα να μην κλοκαρουμε ισα ισα που το κανω και εγω,αλλα εκει που πρεπει..οταν τα παιζεις ολα στο full ποιος ο λογος να "ζορισεις" παραπανω την καρτα σου; @qsis σε αυτο συμφωνω απολυτα! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1
Prospector8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Iσως να μην το διευκρινίζουμε αλλα νομιζω αυτος που θα ασχοληθει με το Oc θα γνωριζει οτι πανω απο 60fps δεν προκειται να δει καμια διαφορα με το ματι του και οτι δεν θα εκανε oc σε παιχνιδι οπου θα ειχε πανω 60fps διοτι δεν υπαρχει λογος. Αντιθετα ενδείκνυται κατα την αποψη μου στα βαρια games ωστε να εχει οσο πιο smooth εμπειρια γινεται,δλδ εγω ειχα 42fps στο Metro LL με ολα max εκτος απο ΑΑ,ημουν πολυ ικανοποιημενος απο τα image settings και ομως δεν ηταν τοσο smooth οσο ειχα συνηθισει σε αλλα games,αρα το oc με βοηθησε να φτασω τα 55fps που αυτο σημαινει απο 18fps που απειχα απο το απολυτο smooth,πλεων ημουν 5fps μακρια.. Και οχι μονο αυτο αλλα κυριως στα fps σε νοιαζει και το minimum οπου και αυτο αυξανεται αντιστοιχα και ειναι πολυ μεγαλο + .. Το ιδιο ισχυει και για το bF3 στο multi,οπου τα min fps ειναι πολυ σημαντικα και την μεγαλη πτωση των καρε την καταλαβαινεις νε με την μια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα