καλιακμαν Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παίδες.. Σκοπεύω να αγοράσω το Xperia Z αλλά επειδή έχω δωρεάν Internet από την εταιρία πρέπει να πάρω την έκδοση με το 4G η οποία κοστίζει 100 έουρος παραπάνω από την WiFi.. Τέλος πάντων.. Όπως έψαχνα στο Internet έπεσε το μάτι μου σε ένα άρθρο για 3G dongles σε tablets..και έτσι μου γεννήθηκε το ερώτημα..: Άμα πάρω την έκδοση μόνο WiFi και συνδέσω την κάρτα σε dongle και από εκεί με usb to microUSB μετατροπέα,θα λειτουργήσει? Είδα ένα άρθρο με το N10 που το κάνανε άλλα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει! Ευχαριστώ, Βαγγέλης
SearchEngine Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν νομιζω να λειτουργησει το ειχα δοκιμασει με μια vodafone.Λοιπον αν ειναι να αγορασεις κινητο θα σου προτεινα να αγορασεις το Samsung Galaxy S III το LTE που εχει 2 GB RAM και ειναι αρκετα πιο φτηνο απο το xperia z.Εχει και αρκετα καλυτερη οθονη. http://www.skroutz.gr/s/2588321/Samsung-Galaxy-S-III-I9305-16GB-LTE-Non-Regional.html
καλιακμαν Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Λάθος δικό μου..Νόμισα ότι επειδή γράφω στο συγκεκριμένο section θα εννοούνταν..Eννοούσα το tablet z...
OingoBoingo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αν δεν εχεις κανει την αγορα, παρε ενα mifi. Μεχρι 5 συσκευες βαζεις με wifi. Ενα συν, δεν τρωει την μπαταρια του tablet.
Demon13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Κανα λινκ για κανα φτηνό mifi; Έστω και απο ebay. Να έχει μόνο adaptor για ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα