Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα με τον Chrome: Όταν παίζω ένα οποιοδήποτε game και μετά πατάω alt tab να τσεκάρω λίγο τι παίζει κάνει πάρα πολλή ώρα να με μεταφέρει στην επιφάνεια εργασίας-chrome και άλλη τόσο μέχρι να με ξαναβάλει στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν φταίει ο chrome,αν είναι βαρύς δηλαδή, ή οι επεκτάσεις ad-block, ad-block plus, do-not-track-me. 

Ο firefox είναι ελαφρύτερος; Ο Opera;

Δημοσ.

Δοκίμασε και τον ff και τον opera. Ούτως ή άλλως δεν πιάνουν χώρο στον δίσκο, ούτε φορτώνουν με την εκκίνηση του συστήματος.

• Like 1
Δημοσ.

O chrome μου φαίνεται ότι έχει βαρύνει αρκετά τελευταία ενώ ο ie έχει ελαφρύνει.

Εγώ προτιμώ τον ff για την πληθώρα των addons του, ενώ στο netbook έχω opera.

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν τοσα χρονια με chrome και κοροιδευα τον firefox. Αυτην την στιγμη ειμαι με internet explorer 10 και firefox. Καμια σχεση με τον chrome. Πολυ πιο ελαφριοι και οι δυο :)

Δημοσ.

Ο πιο ελαφρυς για μενα ειναι ο slim browser (οχι βεβαι σαν τον παλιο καλο k-meleon που δυστυχως πια ειναι πολυ παρωχημενος)

Αλλα ποτε ποτε πρεπει να στρεφεσαι για μερικα δυστροπα site σε πιο παραδοσιακους browsers.

Νομιζω ναι πια ο internet explorer δεν ειναι κακη λυση (καμια σχεση με τους παλιους ie)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...