Nihilist Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα με τον Chrome: Όταν παίζω ένα οποιοδήποτε game και μετά πατάω alt tab να τσεκάρω λίγο τι παίζει κάνει πάρα πολλή ώρα να με μεταφέρει στην επιφάνεια εργασίας-chrome και άλλη τόσο μέχρι να με ξαναβάλει στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν φταίει ο chrome,αν είναι βαρύς δηλαδή, ή οι επεκτάσεις ad-block, ad-block plus, do-not-track-me. Ο firefox είναι ελαφρύτερος; Ο Opera;
flik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε και τον ff και τον opera. Ούτως ή άλλως δεν πιάνουν χώρο στον δίσκο, ούτε φορτώνουν με την εκκίνηση του συστήματος. 1
Windows8 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 IE10 φιλε, υπερβολικα ελαφρυς και με ad-block + do-not-track.
micos000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 O chrome μου φαίνεται ότι έχει βαρύνει αρκετά τελευταία ενώ ο ie έχει ελαφρύνει. Εγώ προτιμώ τον ff για την πληθώρα των addons του, ενώ στο netbook έχω opera. 1
Beerloah Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Προτείνω Firefox, έχω Firefox 21 και τον θεωρώ πιο σταθερό από τον Chrome.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ημουν τοσα χρονια με chrome και κοροιδευα τον firefox. Αυτην την στιγμη ειμαι με internet explorer 10 και firefox. Καμια σχεση με τον chrome. Πολυ πιο ελαφριοι και οι δυο
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Oτι και να διαλέξετε πάντως μακριά από Explorer μια χαρα ειναι ο explorer 10 1
tsifotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ο πιο ελαφρυς για μενα ειναι ο slim browser (οχι βεβαι σαν τον παλιο καλο k-meleon που δυστυχως πια ειναι πολυ παρωχημενος) Αλλα ποτε ποτε πρεπει να στρεφεσαι για μερικα δυστροπα site σε πιο παραδοσιακους browsers. Νομιζω ναι πια ο internet explorer δεν ειναι κακη λυση (καμια σχεση με τους παλιους ie) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα