ShevaGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ε οχι κ μια χαρα. Ακομα παλευουνε πολλοι με το SOD Ξέρεις πολλά service που θα τους πήγενες το κινητό και θα το έπερνες την ίδια μέρα πίσω φτιαγμένο;;;;.... (maximum την επόμενη)....
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πολύ καλή κίνηση που θα φέρει και καλύτερο σέρβις εκ των πραγμάτων!
Arisyo13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ώπα; τι έχασα; έχει πατεντάρει η apple και το "έχω μαγαζιά για να πουλάω τα προϊόντα μου" ; damn... ώπα; τι έχασα; έχει πατεντάρει η apple και το "έχω μαγαζιά για να πουλάω τα προϊόντα μου" ; damn... Όχι εννοώ ότι στο WWDC παρουσίασε πως σε συνεργασία με άλλες εταιρίες θα βγάλει game controlers για iPhone και μετα είδα αυτήν την είδηση και λέω μην κάνει κάτι αυτή η Apple αμμέσως να το κάνει και η Samy. Αυτό βέβαια πάντα είναι προς όφελος του καταναλωτη γι αυτό και η φατσούλα στο αρχικό μου post. Βέβαια το πρώτο ποστ είναι περιπου λάθος γιατί οπως λες έχει να κάνει πιο πολύ με την διαθεσιμότητα των διαδικτυακών καταστημάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα