calico Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το έχεις εσύ και είναι καλό; Το site είναι έμπιστο; Δεν το εχω αλλα θα ηθελα να το επαιρνα. Καποια στιγμη αν βρεθουν λεφτα. Αλλη επιλογη ειναι το pipo m9. http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-M9-WIFI-1_8GHz-10_1-Inch-IPS-Android-4_1-16GB-Tablet-p-64785.html Εξισου καλο, ισως και καλυτερο. Τα τελωνεια χεστα. Απλα αν τυχει και εκτελωνιστει(πιθανοτητα 0.01% για μενα) την π0υτσισες. Τo site ειναι εμπιστο. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2013 από calico Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγω λεβεντη λεω οτι δεν ειναι εντιμο οσοι ξερουν δυο πραγματα παραπανω για αγορες απο κινα να αποθαρρυνουν τους αλλους να κανουν αγορες μονοι τους ,οταν δημιουργεις ενα κλιμα καταστροφης (οπως εκανες στο πρωτο σου ποστ που σχολιασα) για το τι μπορει να παθεις αν παραγγειλεις απο κινα και ταυτοχρονα τους λες για "ειδικους" που κανουν αυτη την δουλεια ,τοτε τι θελεις να σκεφτω? Απο οτι καταλαβαινω σε στραβωσε λιγο το οτι ειπα οτι θεωρω καλυτερο να απευθυνθεις σε καποιον που ξερει καλυτερα την Κινα Ισως να ηταν λαθος ο τροπος που το διατυπωσα και να επανορθωσω Αυτο που εννοουσα (και ειναι οντως πιο σωστο) ειναι "....Η γνωμη μου ειναι Πριν μπλεξεις εσυ προσωπικα με εισαγωγη μονος σου συμβουλεψου καποιον που ξερει καλα την αγορά της κινας για να σε βοηθησει...." Τωρα για τα υπολοιπα σαφως και δεν ηταν καταστροφολογια Απλα καποιες συμβουλες ηταν σαν ενας μικρος προχειρος οδηγος Γιατι δες απο το 1 μεχρι το 4 που εχω γραψει Ειναι κατι λαθος? Ξερω οτι ισως εχεις ενδοιασμο για το 3 αλλα η δικη μου εμπειρια αυτο λεει Τι να πω Μακαρι να μην ειναι ετσι "..........ΥΓ κανεις δεν μπορει να εγγυηθει απολυτα οτι δεν θα σταματησει ενα δεμα στο τελωνειο ................" Ακριβως Απλα το να ενημερωσεις τον αλλο οτι υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα δεν ειναι κακο Πιστευω οτι ειναι Καλυτερα να το ξερει και ας αποφασισει μονος του . Για το φιλο που ρωτησε για το Ρικαρντο θα τους εντοπισει ευκολα Δινουν συνηθως πολυ καλες τιμες και εχουν πολλα προιοντα για πωληση Απλα προσεξτε οτι στο Ρικαρντο κανουν το εξης Βαζουν πολυ χαμηλη τιμη στο προιον και βαζουν κανενα 20-25 ευρω μεταφορικα Αυτα και σορυ εαν εδωσα λαθος εντυπωση για καταστροφολογια Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου Απλα οπως ελεγα και στο κυριο αρθρο ηταν η γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ναι. Απλά στείλε μου τα usernames αυτωνων που έχεις εντοπίσει ως έμπιστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τελικά ποιά μαγαζιά θεωρούνται έμπιστα για αγορά απο το εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια καλη μεθοδο ειναι να κοιτας τις αξιολογησεις και τις θετικες ΑΛΛΑ κυριως τις Αρνητικες όπως ελεγε και καποιος αλλος φιλος σε καποιο αλλο τοπικ και θα σχηματισεις ετσι μια ιδεα για τον εμπορα και τη γενικη φιλοσοφια που εχει σε τετοια θεματα Παντως εχω δει να βαζουν και αρνητικο feedback για χαζους λογους που δεν εφταιγε αντικειμενικα ο πωλητης Ειναι στη κριση σου να αποφασισεις. Εγω εκτος απο αυτο για να δω (βαθμολογησω) και την επικοινωνια του πωλητη του στελνω συνηθως πρωτα ενα μηνυμα, ζητωντας του κατι, και βλεπω χρονο αποκρισης στο μηνυμα, και υφος απαντησης Γενικα με εχει βοηθησει Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από mpampis2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis0013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Φιλε μου,εχω αγορασει 16 φορες μεχρι τωρα απο Κινα(κινητα και tablet δικα μου και φιλων,ΔΕΝ το κανω επαγγελματικα),αγορασα ομως παντα απο επωνυμα και εμπιστα μαγαζια εκει,και παντα επωνυμα προιοντα για εκει,αγνωστα στην Ελλαδα πολλεσ φορες μιας και δεν εισαγωνται. Λοιπον μονο μια φορα ειχα προβλημα σε ενα,μιλησα με των πωλητη,το εστειλα το εφτιαξαν,και ξαναηρθε πισω αριστο.Και το κυριοτερο δεν πληρωσα ουτε ενα ευρω.Το μειον ειναι οτι εκανε 22 μερες το ολο σεναριο....πηγαινε-ελα δλδ.(Αλλη μια φορα που εστειλαν λαθος προιον μου ηιθελα μαυρο χρωμα εστειλαν ασπρο,εκαναν επιστροφη μεσω paypal ολο το χρηματικο ποσο.) Επειδη οντως ειχε θεμα το κινητο μεχρι και τα μεταφορικα πληρωσαν.Και μια αλλη φορα καναμε στην δουλεια μου μαζικη παραγγελια 10ρια tablet(22 κομματια)οπου και εκει δεν ειχαμε κανενα παρατραγουδο.Βεβαια καναμε το λαθος και τα βαλαμε ολα μαζι οποτε την φαγαμε στο τελωνειο ελαφρως....... Επαναλαμβανω ομως επωνυμο καταστημα-επωνυμο προιον. Και φυσκα εννοειται οτι θα ξαναπαρω.........μιας και οι διαφορες στην τιμη,σε σχεδον παρομοια προιοντα ειναι τουλαχιστον τραγικη....Τωρα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει καθε αποψη σεβαστη,αρκει να μην ειναι πλασματικη...... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από nikolakis0013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλή φάση. Για στείλε μου τα μαγαζια και τους πωλητές στα οποία αναφέρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giasemis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ψαχνω ένα φθηνο (κινέζικο) tablet -εως 150 ευρώ Μπορείτε να προτείνεται κάποια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Πιο πανω δε βλεπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Πέραν όσων γράφουν τα παιδιά παραπάνω για τελωνείο και αξιοπιστία, επειδή έχω δουλέψει κινέζικα, θα πρέπει να γνωρίζεις πως το σημείο που πονάνε συνήθως είναι η οθόνη. Δεν είναι τόσο φωτεινές και ποιοτικές όσο των επώνυμων tablets. Καλό θα είναι να το έχεις υπόψιν σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ακόμα και οι ips ή και αυτές με αναλυση retinas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ακόμα και οι ips ή και αυτές με αναλυση retinas? Κινέζικα τάμπλετ με ανάλυση retina; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κινέζικα τάμπλετ με ανάλυση retina; Ooohhh yeah : http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-android-tablet-pc-16gb.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ooohhh yeah : http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-android-tablet-pc-16gb.html Α, και μπαταρία 10000mAh. seems legit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακόμα και οι ips ή και αυτές με αναλυση retinas? Δεν έχω πιάσει ποτέ κινέζικο με τόσο μεγάλη ανάλυση. Προσωπικά πιστεύω πως τα κινέζικα πλην κάποιων γνωστών εταιριών που έχουν έρθει Ευρώπη (Huawei, ZTE και πρόσφατα η Oppo) είναι ρίσκο. Μπορεί το μηχανάκι να σου βγει αστέρι με ελάχιστα χρήματα αλλά μπορεί να καταλήξεις και με ένα μηχάνημα που υποτίθεται πως κάνει τα πάντα και τελικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα πολλά κολλήματα. Έχει να κάνει με την αγορά στην οποία απευθύνονται, μια αγορά χωρίς κανένα έλεγχο ποιότητας και προστασίας του καταναλωτή. Η πιστοποίηση ποιότητος κοστίζει. Τα κινέζικα είναι ποιο φτηνά γιατί δεν έχουν κανενός είδους πιστοποίηση. Ότι βγάλει η γραμμή παραγωγής βγαίνει στην αγορά. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω και όποιον πάρει ο χάρος. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2013 από anax111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα