georginos1989 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Είμαι σε έρευνα για αγορά tablet. Είχα καταλήξει στο samsung galaxy nexus nexus 10.1 αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι μήπως να πάρω κάποιο καλό επώνυμο και αξιόπιστο κινέζικο tablet. Για πείτε αξίζει να πάρω κινέζικο tablet; Και αν ναι ποια μοντέλα έχετε να προτείνετε ώς τα πιο αξιόπιστα κινέζικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καμιά γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν αρκετα αξιόλογα κινεζικα ΑΛΛΑ υπάρχουν και παρα πολλά ετσι κι ετσι Το ιδιο συμβαινει και με τους κινεζους εμπορους Καποιοι ειναι αξιοπιστοι καποιοι αλλοι οχι Ειναι περιεργη η κινεζικη αγορά και πρεπει να παρεις απο ανθρωπο που να τη γνωριζει Εγω θα σου επισημανω καποια συν και καποια πλην και αποφασισε Θεικα 1) Εχει αρκετες μαρκες που εδω ειναι σχεδον αγνωστες άλλα εξω ειναι επωνυμες PIPO, AiNOL, LENOVO, CUBE, RAMOS, ONDA κλπ ειναι μερικες απο τις επωνυμες κινεζικες. 2) Παιρνεις με αρκετα λιγοτερα χρηματα ενα αξιοπρεπεστατο μηχανημα άλλα χωρις τις πολυτελειες των επωνυμων (Ακριβα manual, εξεζητημενο desighn κλπ) και με τεχνολογιες που στα επωνυμα κοστίζουν αρκετα (IPS Retina Quad Core κλπ) 3) Εαν επιλεξεις σωστα και εισαι και λίγο τυχερος τοτε ΔΕΝ θα το μετανιωσεις ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1) Υπαρχουν πολλοι πωλητες fake οπου κινδυνευεις τα χρηματα σου 2) Σε οτι εχει να κανει με υποστηριξη απλα ξεχασε το Οι υπευθυνοι πωλητες κινεζικων το μονο που μπορουν να σε καλυψουν ειναι να το στειλεις πισω και να σου στειλουν αντικατασταση ενα αλλο Αυτο όμως προυποθετει οτι (α) θα σου παρει περιπου 2-3 μηνες πηγαινε ελα και (β) κοστος περιπου με τα ΕΛΤΑ 25 Ευρω Για courier απλα ξεχνα το Το κοστος ειναι δραματικα ψηλό (Ενδεικτικα DHL 280 ευρω) Εαν ο πωλητης οπου αγορασες το μηχανημα δεν ειναι καλος τοτε δεν θα εχεις ουτε και αυτη την επιλογη 3) Ολοι οι πωλητες κινεζικων λενε οτι ελενχουν τα προιοντα πριν φυγουν Αυτο ειναι ενα μεγαλο ψεμα Πιθανον να τα βαζουν στο ρευμα να δουν εαν ξεκινανε άλλα εκει σταματαει καθε ελενχος Το τι κανει μετα το tablet εγκειτε στη καλη θεληση της τυχης Ενδεικτικα απο περιπου 8 tablet που εχω φερει τα 7 ηρθαν με ψιλοπροβλήματα οπως δεν ηταν καλό το καλωδιο ή ηθελε αναβαθμιση το firmware ή το κορυφαιο μου εστειλαν επωνυμο κινεζικο tablet οπου ειχαν βαλει το προστατευτικο της οθονης απο τη πισω μερια (στο πλαστικό) και στην οθονη ειχαν κολλησει sticker διαφημιστικο της εταιρειας που μου εφυγε η ψυχη για να το βγάλω 4) Εαν στο σταματησουν στο τελωνειο την εκατσες Εχεις 100% ενα 23% φπα που μεχρι εκει συμφερει σου βγαινει φθηνοτερο απο Ελλαδα άλλα θα χρεωθεις και εξοδα αποθηκευσης ταξινομησης κλπ οπου θα σε πηδηξουν με το συμπαθειο Ενδεικτικα για tablet πραγματικης αξιας 130€ (δηλωμενο σαν δειγμα 25 ευρω απο το κινεζο) δηλωθηκε κατοπιν σαν 60€ και πληρωσε 17 ευρω φορο και 47 ευρω εξοδα απο τη μεταφορικη συνολο 64 ευρω συν την βενζινη και διοδια για αεροδρομιο περιπου 75 ευρω επιπλεον Τιμη παρομοιου στην Ελλαδα (οχι μαρκας) 290 Ευρω και φιρματο περιπου 380-400 ευρω Η γνωμη μου ειναι Μην μπλεξεις εσυ προσωπικα με εισαγωγη Υπαρχουν πολλοι ιδιωτες που φερνουν απο κινα Βρες ενα αξιοπιστο και παρε απο αυτον 1) Θα παρεις σιγουρα μηχανημα που δουλευει και εχει ελενχθει από τον Ελληνα Καποιοι απο αυτους προσφερουν και τεχνικη υποστηριξη τοπικα 2) Η τιμη και παλι (παρόλο το κερδος του μεταπωλητη) θα ειναι πολυ καλυτερη απο ελλαδα 3) Θα γλυτωσεις τις κακοτοπιες Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Επειδή και ενας φίλος πρόσφατα που ήθελε να παρει tablet και με ρώταγε ακριβώς το ίδιο πράγμα θα σου πω οτι του ειπα : Κατα την γνώμη μου αν ειναι πχ να δώσεις 250 euro για να αγοράσεις ενα tablet δηλαδή οχι πολλά χρήματα γνώμη μου ειναι να μαζέψεις μερικά ακομα και μετα απο ενα μήνα να πάρεις καποιο επώνημο. Προσωπικά με την κινεζιά ουτε θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν καποια στιγμή παθει κατι το tablet βγάζωντας οποιοδήποτε πρόβλημα και τι γίνεται με την εγγύηση που το πήρες απο το μαγαζί, αν θα στο αλλάξουν ποτε θα στο αλλάξουν αν καλύπτεσαι απο την εγγύηση κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 @mpampis2013 από ελλάδα όταν λες εχεις να προτείνεις κανέναν; Στο skroutz που είδα μονο ainol φερνουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 @mpampis2013 από ελλάδα όταν λες εχεις να προτείνεις κανέναν; Στο skroutz που είδα μονο ainol φερνουνε Eαν εννοεις πωλητες για κινεζικα δεν εχω καποιον συγκεκριμενο Αλλα απο οτι εχω δει βγαζουν οι συγκεκριμενοι αγγελιες στο Ricardo Και εαν κρινω απο τις αξιολογησεις τα πανε πολυ καλα Το κακο με το Ricardo ειναι οτι δεν σου επιτρεπει ανταλλαγη στοιχειων παρα μονο εαν αγορασεις κατι απο το συγκεκριμενο πωλητη. Εγω εχω εντοπισει 1 απο θεσσαλονικη και ενα απο περιστερι ο οποιος κανει και τεχνικη υποστηριξη άλλα δυστυχως δεν εχω τροπο να βρω τα στοιχεια τους Δινουν ομως πολυ καλες προσφορες γενικα και δεν εχεις και το αγχος θα το σταματησουν στο τελωνειο δεν θα το σταματησουν ή θα ερθει ενταξει το μηχανημα ή οχι και θα τρεχω και ολα αυτα Την εκανα και εγω αυτη τη δουλεια μεχρι προτινος άλλα την εχω ψιλοκοψει στα tablet τωρα γιατι ετσι και το σταματησουν για δασμολογηση ερχεται μια η αλλη δεν με συμφερει Μου μενει μονο το τρεξιμο και το αγχος Τωρα κτυπαω μονο πραγματικα ευκαιριες οταν βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvts13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 manta mid13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Για δώσε λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Χωρις δευτερη σκεψη , Εφυγες γι αυτο : http://www.banggood.com/PIPO-M8Pro-RK3188-Quad-Core-1_8GHz-9_4-Inch-IPS-Android-4_116GB-Tablet-p-70862.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το έχεις εσύ και είναι καλό; Το site είναι έμπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τα "σοβαρα" μαγαζια ελεγχουν τα μηχανηματα που στελνουν και δεν εννοω οτι τα βαζουν στο ρευμα αλλα κανουν πληρη ελεγχο στις λειτουργιες και στις θυρες. Δεν υπαρχει αντικατασταση σε ταμπλετ που παραλαμβανεις και δεν δουλευει σωστα ,το στελνεις πισω και παιρνεις τα λεφτα σου στο ακεραιο αλλα πληρωνεις εσυ τα εξοδα αποστολης για αυτο υπαρχει το paypal αλλωστε. Η πιθανοτητα να σταματησει στο τελωνειο ενα δεμα με ταμπλετ ειναι πολυ μικρη αν διαλεξεις απλο ταχυδρομειο. Δεν εχει νοημα να τρομαζουμαι τον κοσμο εδω μεσα ,εχει αρχισει και γινεται "μοδα" τον τελευταιο καιρο διαφοροι να μπαινουν σαν καμικαζι και ειτε να προτεινουν συγκεκριμενα μαγαζια ειτε να κλεινουν το ματι για "ειδικους" που θα σου κανουν την δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δηλαδη εσυ προσωπικα ΕΓΓΥΑΣΑΙ οτι δεν θα το σταματησουν στο τελωνειο? Συγνωμη φιλε αλλα η εισαι ασχετος η κατι εχεις δει στραβα μαζι μου (γιατι ειναι σαφες οτι σε εμενα αναφερεσαι) Για να αποκαταστησουμε λιγο την αληθεια το τελωνειο οταν ερχεται κατι απο τριτη χωρα ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σταματησει οποιο δεμα θεωρει οτι πρεπει να ελενχθει ανεξαρτητα απο το εαν η τιμη του ειναι μικρη η εαν λεει δωρο δειγμα κλπ κατι που τωρα πια το ξερουν το παραμυθι απο εξω στα τελωνεια. Σωστο μεχρι εδω? Η μεταφορικη απο την αλλη (οποια και αν ειναι) εχει υποχρεωση εαν θεωρει ενα δεμα οτι εχει παραπανω αξια απο αυτη που δηλωθηκε να το προοθησει στο τελωνειο για να το ελενξουν Αυτο πιθανον να μην το ξερεις αλλα το ξερω εγω και αρκει Γι αυτο το λογο προτεινα ΟΧΙ DHL γιατι παιζουν παιχνιδια απο τα οποια εχουν οικονομικο οφελος αυτοι εις βαρος του πελατη τους Κι αυτο σιγουρα δεν το ξερεις άλλα επετρεψε μου να το ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εγω Το "προτεινεις διαφορα μαγαζια" δεν βλεπω που κολλαει, αλλα και τι σε πειραζει εσενα? Το να εχει καποιος εναν αξιοπιστο συνεργατη στη κινα και να τον προτεινει δεν βλεπω που ειναι το κακο Οπως και για το αντιθετο φυσικα Γι αυτο ειναι τα φορουμ Για αλληλοενημερωση Για τον ελενχο που ειπα ισχυει ακριβως οπως το ειπα και ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις το αντιθετο Εαν εκανες το κοπο και διαβαζες τα αρνητικα feedback σε παρα πολλα μαγαζια σοβαρα, και με μεγαλο θετικο feedback θα το διαπιστωνες αυτο Και για να τελειωνουμε το οτι με απλο ταχυδρομειο οι πιθανοτητες να το σταματησουν ειναι λιγες ειναι αληθεια, άλλα οχι οτι δεν εχει γινει ή οτι αποκλειεται (Ρωτα και κανενα παλιο που τα ξερει καλυτερα) Εαν το εγγυασαι ομως εσυ να φερω τοτε κι εγω κατι και να αναλαβεις το ρισκο εσυ φιλε μου καλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 @mpampis2013 μπορείς να μου στείλεις τα ονόματα των μελών απο την ricardo που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rezoma Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ainol απο εμενα! Εχω το novo 7 και ειναι αψογο εδω και ενα χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω λεβεντη λεω οτι δεν ειναι εντιμο οσοι ξερουν δυο πραγματα παραπανω για αγορες απο κινα να αποθαρρυνουν τους αλλους να κανουν αγορες μονοι τους ,οταν δημιουργεις ενα κλιμα καταστροφης (οπως εκανες στο πρωτο σου ποστ που σχολιασα) για το τι μπορει να παθεις αν παραγγειλεις απο κινα και ταυτοχρονα τους λες για "ειδικους" που κανουν αυτη την δουλεια ,τοτε τι θελεις να σκεφτω? Καταλαβαινομαστε φανταζομαι. ΥΓ κανεις δεν μπορει να εγγυηθει απολυτα οτι δεν θα σταματησει ενα δεμα στο τελωνειο ,οπως κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει απολυτα οτι δεν θα σκασει ενας μετεωριτης μεσα στο ποτηρι με το φραπε που εχεις μπροστα σου ,αυτος δεν ειναι λογος για να μην ψωνιζεις απο κινα ουτε λογος για να μην πινεις φραπε. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από evmenis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα