PavelX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα.Έστω πως έχουμε ένα element που με την χρήση addEventListener έχει συναρτήσεις που θα εκτελεστούν στο onkeydown. Δεν μπορώ να πειράξω τον υπάρχοντα κώδικα (πχ να βάλω το δικό μου addEventListener πριν τα άλλα).Θέλω να προσθέσω και ένα δικό μου αλλά να το ορίσω να εκτελείται πριν από τα υπάρχοντα.Έχω φάει τον τόπο αλλά δεν βρίσκω τρόπο να το κάνω.Έχει κανείς καμία ιδέα;
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Για javascript λες; Δεν ξέρω αν το event.preventDefault(); θα μπορούσε να σε βοηθήσει αλλά δοκίμασε το.
PavelX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Την έχω δοκιμάσει, όπως έχω δοκιμάσει να βάλω και inline την συνάρτησή μου (onkeypress, onkeydown κτλ) αλλά τίποτα. Το συγκεκριμένο element είναι ένα textarea το οποίο όταν ο χρήστης πατήσει ENTER στέλνει το κείμενο. Εγώ θέλω ΠΡΙΝ στείλει το κείμενο να προσθέσω κάτι σε αυτό. Αλλά ακόμη και την πιο απλή συνάρτηση να κάνω hook, να εμφανίζει ένα alert, μέχρι να το εμφανίσει το κείμενο έχει ήδη σταλεί. Έχω ψάξει και το bubbling, preventPropagation αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα