kep Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 έχω κάποιες (μάλλον είχα) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 9V. κι έναν κινέζικο φορτιστή. φοβερός συνδυασμός ξέρω. δεν έβαλα φωτιά το σπίτι ακόμα. το μόνο που έγινε είναι οι 3 μπαταρίες καθώς τις φόρτιζα (όχι όλες μαζί) να σκάσουν και να ανοίξουνε, στην πρώτη λέω οκ τυχαίο είναι. αλλά 3; δεν έγινε κανένα μπαμ. τουλάχιστον δεν άκουσα εγώ τίποτα. και ερωτώ. τι μπορεί να φταίει, οι μπαταρίες ή ο φορτιστής. ρωτάω καθαρά από περιέργεια καθώς δε πρόκειται να τα ξαναχρησιμοποιήσω οι μπαταρίες είναι αυτές και ο φορτιστής αυτός θα ανεβάσω φωτό αύριο να δείτε. μου έμεινε μια μπαταρία ακόμα που δε την έχω χρησιμοποιήσει. θα τη δώσω μαζί με το φορτιστή σε έναν "φίλο" μου
idomeneas26 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Το πιθανότερο ο φορτιστής χάλασε και δεν περιορίζεται το ρέυμα φόρτισης με αποτέλεσμα να σου υπερφορτίζει τις μπαταρίες
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 όπως επίσης μπορεί να φταίνε και τα 2. και ο φορτιστής και η μπαταρίες. όλα είναι πιθανά. αυτές που τις λειτουργούσες;;
kep Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 μερικές εικόνες να δείτε το αποτέλεσμα. έχω φορτίσει και τις κλασσικές ΑΑ/ΑΑΑ σε αυτόν τον φορτιστή και δεν είχα πρόβλημα μόνο τις 9V μου κατέστρεψε (3). σε ένα τηλέφωνο τις χρησιμοποιούσα. (λίγο χάλια οι φωτογραφίες αλλά φαίνονται.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα