giorginho Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 πολυ Amazon δεν ηταν η συσκευασια? :-P Δεν πηρα τα ακουστικα, αλλά πραγματι τα τελευταια μικροαντικειμενα που πηρα απο αυτους ηρθαν σε χαρτοκουτακι τυλιγμενο με τη μεθοδο 'αμαζον'! Χαχα! Εκεινο το philips fidelio as111 ηχειο παντως που ειχε ενα κουτακι φανταστειτε σαν μικρου επιγειου ψηφιακου δεκτη ειχε ερθει σε σκληροχαρτοσακουλα 20κιλης σκυλοτροφης (!). 1
papeipa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ωραιος ήχος , πολυ καθαρος , σκοπος ειναι να το απολαμβανεις και με αυτα το καταφερνεις . Το μπασο τους ειναι μέτριας έντασης (με την καλη εννοια) και σε πολλους θα αρεσει περισσοτερο απο καποιο πιο δυνατο . Εγω το διορθωνω και απο το equalizer του κινητου και γινεται τελειο. Σιγουρα πάντως με τα λαζανια μου http://www.amazon.co.uk/Jays-Jays-Heavy-bass-Earphones/dp/B003EV68SK δε συγκρινονται στο μπασο αλλα δεν υστερουν πουθενα αλλου ακουστικα... Απο ποιοτητα παντως ειναι να τα φοβασαι μη σου κοπούν . Χρειαστηκε να ξεκολλήσω 7 αυτοκόλλητα με τιμες ( 30 , 27.99 , 29.00 , 26.90 , κ.ο.κ )Θα συμφωνήσω παντως : Τίμια , μεχρι 12 ευρο , δεν θα τα εκλαιγα . 1
zizu10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 παρελαβε κανεις στο σπιτι του και οχι απτο καταστημα? αν ναι...πολυ Amazon δεν ηταν η συσκευασια? :-P Ναι κι εγώ είχα παραγγείλει ένα βιβλίο και σε αντίθεση με πιο παλιά που τα έστελναν σε έναν φάκελο με εσωτερική επένδυση, τώρα μου ήρθε σε χαρτόκουτο τύπου amazon!! (Βέβαια ήταν λίγο τεράστιο το κουτί σε σχέση με το βιβλίο σε αντίθεση με το amazon που πολλές φορές το κουτί ήταν λες και είχε φτιαχτεί για το βιβλίο που είχα παραγγείλει...) 1
aristos98 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Να ευχαριστησω τον Phoenix 7,παρελαβα και εγω .
Passionate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ και εγώ τον ts παρέλαβα σήμερα. Και θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες. Φθηνή ποιότητα κατασκευής αλλά ο ήχος έιναι καλός. Για μπάσο καλύτερα να αγοράσετε άλλα ακουστικά. Για τα 8€ που τα πήρα είμαι υπερευχαριστημένος μιας και τα χρειαζόμουνα.
Questioner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον TS. Παρέλαβα κι εγώ. Όντως δεν έχει άσχημο ήχο και το χρωματάκι (κίτρινο) πολύ trendy. Για τα λεφτά που ζητάνε μετά την έκπτωση είναι μια χαρά. Για 30€ με τίποτα!!
vrwmiaris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παιδιά για όσους δεν τα πρόλαβαν, ψάξτε για τα Sony hpm 70 είναι πολύ καλά και φτηνά
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλά είναι μέχρι 10-15 € μια χαρά 30 € όμως όπως είπα για κανένα λόγο. τα πήρα και εγώ Σήμερα.
CorpseGrinder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Παιδιά για όσους δεν τα πρόλαβαν, ψάξτε για τα Sony hpm 70 είναι πολύ καλά και φτηνά τα googlαρα αυτα που λες και νομιζω τα ειχα σε προπολεμικο sony ericsson Wκατι... χαχα..
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 τα googlαρα αυτα που λες και νομιζω τα ειχα σε προπολεμικο sony ericsson Wκατι... χαχα.. Για τα ακουστικά σε λέω ρε συ, ξέρω ότι π.χ απλά βγάζουν καλό ήχο για την τιμή τους, τα πήρα 6$ από e bay
maxdore217 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 είχα κάνει παραγγελία 2 ακουστικά ένα δικό μου και 1 για ένα φίλο μου τελικά δεν τα θέλει έχει αρκετά άλλα ακριβότερα , εγώ βολεύομαι με 1 οπότε pm αν θέλει κάποιος. Aν θέλει κάποιος 1 τεμ. κίτρινο pm ( περιοχή κορυδαλλός ) τιμή κόστος .
sintalkas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 να σε ρωτήσω φίλε μου έχουν τελικά μικρόφωνο?
CorpseGrinder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 να σε ρωτήσω φίλε μου έχουν τελικά μικρόφωνο? Όχι δεν εχουν.
skoulas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Επαναφερω το θεμα γιατι ΧΤΕΣ μου εστειλαν μηνυμα να παω να παραλαβω!!!!!!!! Η παραγγελια περιλαμβανει: 1) http://www.public.gr/product/sound-and-vision/summer-sales-eikona-and-ihos/akoystika/sony-inear-mdrex37byae-kitrino/prod2670110pp/ και 2)http://www.public.gr/product/aksesoyar/ihos/headphones/akoystika-pseires/scosche-hp200bk-noise-isolation-earbuds-akoystika-mayro/prod3040792pp/ στα 17euro συνολο και βρισκεται στην Πατρα... Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει εναι pm ωστε να του στειλω τον αριθμο παραγγελιας... Αν δεν κανω λαθος θα ειναι για 5ημερες στο καταστημα... (Δεν ξερω αν "σπαει" η παραγγελια ωστε να παρει καποιος μονο τα Sony...) EDIT: Ο αριθμος παραγγελιας δωθηκε σε μελος του forum (mctheos7)...Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2013 από skoulas
maxdore217 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αν θέλει κάποιος 1 ΤΕΜ. κίτρινο καινούργιο ,από Αθήνα ( Κορυδαλλό ) ας μου στείλει τιμή 8€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα