Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 8 ευρω, μια χαρα μου φανηκαν! Παρελαβα χθες.

Ωραίος, απλά κράταγα επιφυλάξεις αρκετές :unsure: ( από το video δείχνει ότι είναι σκέτα σε μια πλαστική συσκευασία βλακεία τις sony ούτε καν κάποιο συνοδευτικό να τα βάλεις μέσα να προφυλάσσονται δεν έχει ( και μετά θέλουν να μας πουν ότι αυτά κάνουν αρχική 25€ :shock: ),το καλώδιο φαίνεται ψηλό και σε γενικές γραμμές από σχόλια ότι να ναι άλλοι λένε καλά άλλοι άσχημα )...όντος για το μπάσο τι παίζει?  

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος, απλά κράταγα επιφυλάξεις αρκετές :unsure: ( από το video δείχνει ότι είναι σκέτα σε μια πλαστική συσκευασία βλακεία τις sony ούτε καν κάποιο συνοδευτικό να τα βάλεις μέσα να προφυλάσσονται δεν έχει ( και μετά θέλουν να μας πουν ότι αυτά κάνουν αρχική 25€ :shock: ),το καλώδιο φαίνεται ψηλό και σε γενικές γραμμές από σχόλια ότι να ναι άλλοι λένε καλά άλλοι άσχημα )...όντος για το μπάσο τι παίζει?  

Να σε διορθωσω, αρχικη ειχαν 30 ευρω. :P

κοιτα φιλε, ολα αυτα ειναι αρκετα υποκειμενικα, γι αυτο δε θελω να σε παρω εγω στο λαιμο μου, και εσυ μετα να περιμενεις κατι διαφορετικο και να απογοητευτεις. Το μπασο ειναι καλο, τουλαχιστον ετσι φανηκε στα δικα μου αυτια. :P πηγα με εναν φιλο μου που τα ηθελε περισσοτερο εκεινος,

θα τα κραταγα αν ειχαν μικροφωνο, αλλα αφου δεν ειχαν δε θα με βολευαν στη δουλεια μου

να του τα δωσω μετα την αγορα. Τα δοκιμασα, θετικη εντυπωση, και του τα δωσα.

Μετα απο λιγες ωρες τον ξανα ρωτησα πως του φαινονται, μου ειπε κ αυτος θετικη γνωμη. Γενικα απο τη στιγμη που με τοσα λεφτα, μαλλον κανενα noname ή μουφα μπορουμε να παρουμε, απο αυτην την αποψη δε πιστευω οτι θα τα παρεις και μετα θα κλαις τα χρηματα σου. :)

Δημοσ.

Αν ψάχνεστε για ακουστικά κοιτάξτε μήπως υπάρχουν σε κανά Carrefour ακόμα τα CX-300 II στα 15 ευρώ (μαζί με το κουπόνι από το Θέμα έρχονται φθηνότερα).

• Like 1
Δημοσ.

Kι όμως, στο site της Sony Αγγλίας 30 λίρες τα πουλάνε!  https://shop.sony.co.uk/shop/Headphones/In-ear-performance/MDREX37BY.AE

Δημοσ.

Αν ψάχνεστε για ακουστικά κοιτάξτε μήπως υπάρχουν σε κανά Carrefour ακόμα τα CX-300 II στα 15 ευρώ (μαζί με το κουπόνι από το Θέμα έρχονται φθηνότερα).

Στον Ρέντη δεν έχει εδώ και κάνα χρόνο αλλιώς θα τα είχα πάρει . Για το άλλο το κατάστημα που είναι επί της Λ. Καβάλας προς κέντρο πλευρά  δεν ξέρω άλλωστε δεν θέλω να πάω μέχρι εκεί και να φύγω με άδεια χέρια.

Να σε διορθωσω, αρχικη ειχαν 30 ευρω. :P

κοιτα φιλε, ολα αυτα ειναι αρκετα υποκειμενικα, γι αυτο δε θελω να σε παρω εγω στο λαιμο μου, και εσυ μετα να περιμενεις κατι διαφορετικο και να απογοητευτεις. Το μπασο ειναι καλο, τουλαχιστον ετσι φανηκε στα δικα μου αυτια. :P πηγα με εναν φιλο μου που τα ηθελε περισσοτερο εκεινος, 

Γιαυτό η sony πάει στον πάτο σιγά σιγά 30€   :mad:  πάντως οκ θα είναι αν έρθουν ποτέ και τα δικά μου (2) θα πάρω να τα πάρω.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι όταν πόσταρε είχαν 8€ !  τώρα τι κάνουν εκεί στα public ο θεός και η ψυχή τους ( εμένα πάλι ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα  )

Δημοσ.

εμενα η παραγγελια μου εχει ηδη σταλει απο αυτος και την περιμενω αυριο για 3 τεμαχια τελικο ποσο αντικαταβολης 23,99

Δημοσ.

Πριν λίγο τα παρέλαβα. Αν είχα δώσει 25-30 ευρώ που υποτίθεται ότι έκαναν αρχικά θα τράβαγα τα μαλλιά μου. Για 8 ευρώ βέβαια πολύ τίμια επιλογή αλλά για 8 άντε 10-15 όχι 30 μην τρελαθούμε κιόλας... Όποιος ψάχνει κάτι με μπάσο νομίζω πρέπει να κοιτάξει αλλού. Έχουν καθαρό ήχο άλλα χωρίς ιδιαίτερα μπάσα. Αλλά δεν μετάνιωσα καθόλου (το αντίθετο μάλιστα) που τα πήρα για τα λεφτά τους όπως είπα μου φαίνονται τίμια λύση. Αλλά αυτά βέβαια είναι προσωπική άποψη.

Δημοσ.

<p>Πριν λίγο τα παρέλαβα. Αν είχα δώσει 25-30 ευρώ που υποτίθεται ότι έκαναν αρχικά θα τράβαγα τα μαλλιά μου. Για 8 ευρώ βέβαια πολύ τίμια επιλογή αλλά για 8 άντε 10-15 όχι 30 μην τρελαθούμε κιόλας... Όποιος ψάχνει κάτι με μπάσο νομίζω πρέπει να κοιτάξει αλλού. Έχουν καθαρό ήχο άλλα χωρίς ιδιαίτερα μπάσα. Αλλά δεν μετάνιωσα καθόλου (το αντίθετο μάλιστα) που τα πήρα για τα λεφτά τους όπως είπα μου φαίνονται τίμια λύση. Αλλά αυτά βέβαια είναι προσωπική άποψη.</p>

Όντως 30 ευρώ αρχική τιμή ειναι υπερβολή και για το γεγονός ότι έχουν 1 μόνο χρόνο εγγύηση.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και δοκιμάζω τα κόκκινα... Εμφανισιακά είναι πολύ μικρά (τα πιο μικρά από όσα έχω) αλλά όμορφα. Δεν έχουν κάποια ιδιαιτερότητα πέρα από βύσμα που είναι σε γωνία και το προτιμώ. Το καλώδιο είναι εντελώς απλό και η όλη κατασκευή απελπιστικά φτηνή (για την αρχική τους τιμή). Στον ήχο από την άλλη είναι ιδιαίτερα καλά, αλλά παίζουν χαμηλά. Το μπασάκι είναι πολύ καλό για την κατηγορία τιμής τους και στα μεσαία και υψηλά τα καταφέρνουν πολύ καλά. Σε σύγκριση με τα ογκώδη και άσχημα Link.png Site: http://www.head-fi.org/products/monoprice-109927-enhanced-bass-hi-fi-noise-isolating-earphones-black">monoprice που πήρα από το Amazon στα €5 αυτά είναι πολύ καλύτερα σε μπάσο και εξίσου καλά σε μεσαία και πρίμα, αλλά έχουν σημαντικά χαμηλότερη ένταση στον ήχο (στο laptop με το volume στο τέρμα).

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές... καλό για δεύτερο ζευγάρι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...