Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα το γραφει μόνο στο public . το  googlara και δεν το γραφει πουθενα αλλού

καλα λες, ψιλο φαινεται εδω οτι δεν εχει

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δημοσ.

Δεν τα λες και προσφορά ( τόσο έχουν πάνω κάτω ) αφού ο Κώτσος τα έχει 12€.... το θέμα είναι αν και τα προηγούμενα ήταν προσφορά η όχι :mellow: ( μιας και από το βίντεο πάνω δεν βλέπω να είναι και κάτι φανταστικό ούτε συνοδεύεται με διάφορα άλλα πράγματα ) μάλλον ξεχασμένη τιμή φαίνεται να ήταν τελικά.

Δημοσ.

Σαν ακουστικά έχουν καλές κριτικές, δεν πρόλαβα να τα πάρω εάν τα ξαναβάλουν ειδοποιήστε να προλάβουμε

Δημοσ.

Δεν τα λες και προσφορά ( τόσο έχουν πάνω κάτω ) αφού ο Κώτσος τα έχει 12€.... το θέμα είναι αν και τα προηγούμενα ήταν προσφορά η όχι :mellow: ( μιας και από το βίντεο πάνω δεν βλέπω να είναι και κάτι φανταστικό ούτε συνοδεύεται με διάφορα άλλα πράγματα ) μάλλον ξεχασμένη τιμή φαίνεται να ήταν τελικά.

Αυτά Scosche HP200BK Noise Isolation Earbuds, λες πως τα έχει ο Κωτσος 12 ευρώ;

Εγώ δεν τα είδα πουθενά στην τιμή που αναφέρεσαι, ούτε καν στο site. Εχεις link?

Δημοσ.

<p>Από όσους παρήγγειλαν τα ακουστικά, του έχει έρθει κανενός mail για παραλαβή?</p>

Έλαβα το πρωί email για παραλαβή από Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή, για τα κίτρινα.

Δημοσ.

εμενα η παραγγελια μου για 3 τεμαχια (συνολο 23,99 μαζι με τα μεταφορικα) εσταλη σημερα συμφωνα με την παρακολουθηση παραγγελιας. 

Δημοσ.

Οποιος παραλαβη ας κανει ενα τσεκ να μας πει τι λενε μην πετάμε χρημα τσαμπα αν δεν λενε

Για 8 ευρω, μια χαρα μου φανηκαν! Παρελαβα χθες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...