z4rx07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τωρα το καλοκαιρι θα παω πολλές ημερες στο χωριό οπου δεν εχω internet. Αντιθετως εχω Vodafone University οντας φοιτητης στο κινητο μου με πολλά GB internet. Περιπου 4GB το μηνα μαζι με 300 λεπτα ομιλιας προς ολους 16.80 το μηνα. Θέλω να τα χρησιμοποιήσω και στο tablet μου για να μην μείνω πολλές μέρες χωρίς insomnia. Μπορείτε να προτείνετε ένα tablet φθηνό ωστε να μπορω να κανω ατελειωτες ωρες browsing, χωρις προβλημα; Επιπλεον θα ηθελα να μην χρειαζεται τη μπαταρια του για να λειτουργησει, να συνδεεται απευθειας στη πριζα ωστε να σερφαρω χωρις διακοπές. Θέλω να είναι φθηνό αλλά ταυτοχρονα και αξιοπιστο. Να μην το παρω σημερα και σε κανα μηνα να μην υπάρχει. Ποσό που μπροώ να δώσω είναι max 150 ευρω. ευχαριστω Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2013 από z4rx07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 πιστεύω το samsung είναι πολύ καλή επένδυση σε 7" σε επώνυμο Site: http://www.insomnia.gr/topic/489517-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-tablet-%CF%83%CF%84%CE%B1-150%E2%82%AC/">αγορά tablet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα