Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία παλιά (7 χρόνων) τηλεόραση Samsung 32'' και θέλω να την κάνω "smart tv" ώστε να μπαίνω στο ιντερνετ (με wifi), να παίζω κανένα παιχνίδι, να βλέπω ταινίες/φωτογραφίες και να ακούω μουσική απο σκληρό δίσκο.

Ξέρει κανείς κανένα καλό μηχανηματάκι με android και να συνδέετε με εξωτερικό σκληρό δίσκο? Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα μία Samsung Smart TV 46'' αλλά δεν... cry.gif

Δημοσ.

Android mk808 εκδοση 2 ή 3.Αν δεν εχεις κοντα το ρουτερ ομως εχουν προλημα με το wifi τους,οποτε πας σε usb lan adapter των 5-10 ευρω.επισης αν σε ενδιαφερουν βιντεοκλησεις μεσω skype πρεπει να βρεις συμβατη καμερουλα με ενσωματωμενο mic.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

επισης αν σε ενδιαφερουν βιντεοκλησεις μεσω skype πρεπει να βρεις συμβατη καμερουλα με ενσωματωμενο mic.

αυτό το θέμα το έχω εγω δυστυχώς... εχω δοκιμάσει ηδη μία logitech χωρις θετικό αποτέλεσμα... εχω άλλη μία αλλα δεν εχει ενσωματωμένο μικρόφωνο.

ξερουμε καμία που να παίζει με αυτα τα μαραφέτια for sure?

Δημοσ.

Android mk808 εκδοση 2 ή 3.Αν δεν εχεις κοντα το ρουτερ ομως εχουν προλημα με το wifi τους,οποτε πας σε usb lan adapter των 5-10 ευρω.επισης αν σε ενδιαφερουν βιντεοκλησεις μεσω skype πρεπει να βρεις συμβατη καμερουλα με ενσωματωμενο mic.

Sent from my iPhone using Insomnia

είδα ότι το έχει το http://www.geekbuying.com/ αλλά δεν ξέρω αν όταν μου έρθει κρατηθεί στο τελωνείο και το πληρώσω χρυσό, βρήκα αυτά που θέλω να πάρω:

Δημοσ.

Το ebay είναι γεμάτο με Android sticks και πολλά από αυτό είναι τετραπυρηνα 1.6ghz, just pick one. Άμα δεν πιάνει το WiFi τους μπορείς να τους παρεις ένα Homeplug.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...