Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Να σου φαίνεται χειρότερη για αυτό μου φαίνεται πολύ δύσκολο.Δοκίμασες με άλλο καλώδιο;
kostas7837aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Η αλήθεια είναι πως αλλού προτιμώ την παλιά, αλλού την καινούργια...Έχω δοκιμάσει με VGA, DVI to HDMI (αντάπτορας) και με Mini HDMI to HDMI.
TEOKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ανέφερα πιο πάνω ότι καλό θα ήταν πριν αγοράσεις να δεις με τα μάτια σου ένα φθηνό IPS. Η έλλειψη μαύρου και η χαμηλή αντίθεση σε μερικούς ( και σε μένα) δίνει την αίσθηση ότι τα δείχνει όλα ξεπλυμένα.
kostas7837aek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούσα να δω κάπου IPS monitor...
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν είναι ίδια όλα τα ips monitor βέβαια,αν και ο teokos μίλησε για τα φτηνά.
dmamais7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα και απο εμενα εγω εχω παρει την asus αλλα την 23 ισως το λαθος που εκανα ειναι οτι επρεπε να την παρω σε 27 τωρα ειναι αργα,εμενα μου αρεσει παρα πολυ ,αν εξερεσεις αυτο που λες με την κιτρινιλα το ειδα και εδω και εψαχνα ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα λογικα ετσι ειναι οι ips δεν εχουν πολυ εντονο ασπρο δεν το μετανιώνω παντωε γιατι ειναι μια πολυ καλη οθονη βεβαια δεν εχω δει και καμια αλλη ουτε ειχα ποτε μου ιps για να κανω τις συγκρισεις.
kostas7837aek Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγώ τώρα δεν μπορώ να γυρίσω σε TN Panel... Μάλλον ήταν θέμα συνήθειας.
tekdim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 και εγώ την dell ultra sharp ΗΜ θα σου πρότεινα από αυτές που δείχνεις αν και κάθε οθόνη έχει τα δικά της προτερήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα