apostolisR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Έχει καταφέρει να περάσει κανείς σας την συγκεκριμένη έκδοση στα 7άρια? Κατεβάζω κανονικά το directx 9.0c, κάνω extract, ξεκινάει την εγκατάσταση, τελειώνει κανονικά βγάζοντας "Installation Complete - The components installed are now ready for use" αλλά παρόλα αυτά δεν περνάει. Τι πρέπει να κάνω για να το περάσω?
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Αφου τα 7 εχουν DX11 τι να το κανεις το DX9 1
apostolisR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Βασικά όλα ξείνησαν απο χθες. Θέλαμε με έναν φίλο μου να εγκαταστήσουμε το san andreas να περάσει λίγο η ώρα, και ζητούσε το 9.0c. Φάγαμε τόση ώρα μπας και το εγκαταστήσουμε αλλά τελικά τίποτα. Ε λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να περαστεί..
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 για δοκιμασε να αλλαξεις τη συμβατοτητα του παιχνιδιου σε windows XP μηπως και... 1
apostolisR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ξέχασα να το διευκρινίσω. Το παιχνίδι δεν περνιέται καν, κολλάει σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης! Και συγκεκριμένα εκεί που περνιούνται τα audio files. Μέχρι και το aero έκλεισα σε κάποια φάση μήπως έφταιγε αυτό αλλά τελικά μάλλον θέλει το συγκεκριμένο directx.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 επειδη εχω περασει το San andreas σε pc με win7 ολοφρεσκα χωρις να πειραξω το οτιδηποτε μαλλον κατι δεν παει καλα με το παιχνιδι που εχεις. Ξανακατεβασε το η βρες το με καποιον αλλο τροπο. Εφοσον σου λεει οτι σου περασε το DX9.0C κατι αλλο παιζει.
apostolisR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το παιχνίδι δεν είναι κατεβασμένο, ούτε καν αντιγραμμένο. Είναι το αυθεντικό, το έχω 3 χρόνια περίπου και έτυχε να το βρούμε χθες. Δεν νομίζω να φταίει το παιχνίδι γιατί πιο παλιά το είχα ξανα περάσει στο ίδιο laptop, αλλά με vista και σε άλλα pc και έπαιζε κανονικά. Τέλος πάντων επειδή εγώ θέλω να επιμείνω με το 9.0c, υπάρχει κανένας τρόπος να περαστεί?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 μεσα στο δισκακι του παιχνιδιου λογικα θα υπαρχει ενα αρχειο DXsetup η καπως ετσι,τρεξε αυτο να δεις μηπως και εισαι τυχερος.
apostolisR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το δοκίμασα και απο εκεί και κάνει το ίδιο πράγμα επίσης ξεκινάει την εγκατάσταση, τελειώνει κανονικά βγάζοντας "Installation Complete - The components installed are now ready for use" αλλά παρόλα αυτά δεν περνάει.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ξέχασα να το διευκρινίσω. Το παιχνίδι δεν περνιέται καν, κολλάει σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης! Και συγκεκριμένα εκεί που περνιούνται τα audio files. Μέχρι και το aero έκλεισα σε κάποια φάση μήπως έφταιγε αυτό αλλά τελικά μάλλον θέλει το συγκεκριμένο directx. επιμενω οτι απο αυτο και μονο εχει προβλημα το δισκακι σου. ο Ηχος δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το directX!
apostolisR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 έγινε θα ψάξω να βρω κανένα άλλο άμα είναι να το δοκιμάσω.
Acepower Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αυτή την έκδοση χρειάζεσαι για τα 7άρια. Περιέχει το DirectX 9 και κάποια updates του 11.Έχε υπόψη σου, ότι αν η έρευνά σου για το DirectX σε οδήγησε σε κάποιον άλλο online installer των 600kB, δεν είναι το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα