Κραστι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εχω Cosmote Internet on the go, και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το βαλω σε PS3...Μην το παρω και τσαμπα.
Ledis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Άμεση σύνδεση του USB Modem στις θύρες του PS3 δεν είναι εφικτή. Μόνο αν προμηθευτείς το COSMOTE Pocket Wi-Fi και συνδεθείς μέσο WiFi, ή να προμηθευτείς κάποιο 3G Router και να συνδέσεις το PS3 μέσο Ethernet.
Ledis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Το 3G Router είναι μια συσκευή που είτε διαθέτει θύρα USB για να συνδέσεις το USB Modem που σου δίνει η ΧΨ εταιρία, είτε διαθέτει ενσωματωμένο 3G modem και απλά τοποθετείς την κάρτα SIM σου. Παράλληλα διαθέτει θύρες Εthernet για διασύνδεση συσκευών (όπως ένα aDSL Router). Για να πάρεις μία εικόνα ρίξε μια ματιά Site: http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=3g+router&order_dir=asc&page=1">Skroutz - 3G Router εδώ
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Aμα περιμένεις να παίξεις online με 3g απατάσαι
qsis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 μια πιο αβολη λυση , αλλα ειναι τσαμπα ειναι αν εχεις κανα smartphone, το οποιο θα κανεις hotspot φυσικα δεν ειναι μονιμη λυση, καθως θα θες να το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο με τη κανονικη σου σιμ αυτο που πιθανως εχεις, αλλα ειναι εφικτο αν δηλαδη η sim ταιριαζει σε μεγεθος στο κινητο σου , δουλευει μια χαρα τα στικακια που συνηθως δινουν οι εταιρειες εχουν κανονικου μεγεθους sim , τη βγαζεις απο το στικακι και τη βαζεις διαφορετικα ζητα συσκευη που θα εχει απο την αρχη wifi Aμα περιμένεις να παίξεις online με 3g απατάσαι θα εχει ping στο θεο, οντως μπορει να μην ειναι τοσο καλο
Κραστι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Aμα περιμένεις να παίξεις online με 3g απατάσαι Με το 3G εχω 100ping και ταχυτητα ως 600kb/s μια πιο αβολη λυση , αλλα ειναι τσαμπα ειναι αν εχεις κανα smartphone, το οποιο θα κανεις hotspot φυσικα δεν ειναι μονιμη λυση, καθως θα θες να το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο με τη κανονικη σου σιμ αυτο που πιθανως εχεις, αλλα ειναι εφικτο αν δηλαδη η sim ταιριαζει σε μεγεθος στο κινητο σου , δουλευει μια χαρα τα στικακια που συνηθως δινουν οι εταιρειες εχουν κανονικου μεγεθους sim , τη βγαζεις απο το στικακι και τη βαζεις διαφορετικα ζητα συσκευη που θα εχει απο την αρχη wifi θα εχει ping στο θεο, οντως μπορει να μην ειναι τοσο καλο δεν εχω smartphone
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Με το 3G εχω 100ping και ταχυτητα ως 600kb/s δεν εχω smartphone και αυτό είναι καλο τώρα ?
menios97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 εψαξα σε φορουμ της sony και δεν γινεται να συνδεσεις πανω στο ps3 3g montem μονο με hotspot αλλα και παλι μην περιμενεις να παιξεις κανονικο παιχνδι
bele Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 και αυτό είναι καλο τώρα ? Kαλο ειναι..ιδια ταχυτητα και 80 ping εχω εγω με hol
Κραστι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 εψαξα σε φορουμ της sony και δεν γινεται να συνδεσεις πανω στο ps3 3g montem μονο με hotspot αλλα και παλι μην περιμενεις να παιξεις κανονικο παιχνδι το ειχα ψαξει και ειδα πως αν μοιρασεις το internet και μετα βαλεις ethernet καλωδιο στο laptop και στο ps3 θα το μοιρασει.αυτο το χω ξανακανει με 2 λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα