takis_koll Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Οπως πολυ απο εμας,ετσι και εγω αναγκαστικά εγινα νομιμος οικονομικος μεταναστης!!! Κατοικο σε βορια χωρα της Ευρωπης και μου εχει ληψει η ελληνικη τηλεοραση(ναι!Κ ομως μου ελειψε) Λοιπον εχω στο σπιτι που μενω 2 δορυφορικες κεραιες κομπλε και 2 τηλεορασεις με 3 ντεκοντερ! Πιανω ομως κατι ακυρα καναλια(Ρωσικα,Ουκρανικα,Νορβηγικα)!!! Βασικα ξερω πως πρεπει καποιος να μου συντονισει να πιανω hotbird(3)? Και πες πως οκ επιασα τον δορυφορο,τωρα?Εχει εκει δωρεαν καναλια?Πρεπει να κανω συνδρομη καπου για να βλεπω τα ''καλα''? Με το νοβα τι παιζει?Μπορω να το πιανω?(Νομιμα) Ποια ειναι η καλυτερη προταση? Ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα,οποτε εαν αρχισετε τα γυρνα το lnb,συντονισε το grb,κανε μια στροφη 28μοιρες δεξια το trsdt....Μαλλον δεν θα καταλαβω!! (Συγνωμη εκ το προτερων σε οσους παρεξηγηθουν απο την ανορθογραφια μου και τους τονους)
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 αρχικά πρέπει να πιάσεις με το πιάτο τον Hotbird 13, πράγμα που δε ξέρω αν ειναι εφικτό απο τόσο βόρεια αλλα δεν ειμαι και ειδικός για να το κρίνω... τώρα για δωρεάν κανάλια μην περιμένεις σχεδόν τιποτα, ειδικα μετα το κλείσιμο της ερτ... Δε ξέρω αν γίνεται να παρει κάποιος συγγενής σου το νοβα εδω στην ελλάδα και να σου στείλει το δέκτη με την κάρτα να βλέπεις απο εκει...
takis_koll Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Βασικα υπαρχουν διαφοροι hotbird? Δεν παιζει καμια ιντερνετικη τηλεοραση?Αμα παρω τον δεκτη της Νοβα απο Ελλαδα και κανω κ συμβολαιο,πρεπει κ παλι να πιασω δορυφορο?Δεν γινεται μεσω ιντερνετ?
TheELF Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 nova πιάνεις μόνο μέσου hotbird στης 13° ,δεν έχει κανένα ελεύθερο εκτός από την ert world (όσο αντέξει) και την βουλή, όσο ποιο βόρια είσαι τόσο ποιο μεγάλο πιάτο χρειάζεται για να πιάσεις τον hotbird,την δέσμη τουλάχιστον όπου παίζει η nova. Υπάρχουν αρκετές σελίδες που έχουν μαζεμένα τα λινκ για όλα τα κανάλια μέσου νετ,θα πρέπει όμως να παίζεις με proxy έτσι ώστε να νομίζει ότι είσαι στην ελλάδα αλλιώς δεν παίζει.
takis_koll Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Βασικα εχω 2 πιατα νομιζω απο 60εκατοστα το καθενα!Ενα δεξια και ενα αριστερα στο μπαλκονι! Αυτα με τα live μεσω ιντερνετ δεν δουλευουν παντα!Ωποτε ειναι σπασιμο νευρων!(ακομα και μεσω προξυ σερβερ). Εαν πχ υπηρχε νοβα ή οτε τιβι μεσω ιντερνετ θα ηταν δωρο θεου!!!!!! Αμα πιασω καναν αλλο δορυφορο?Υποτιτλοι παιζουν σε εργα?
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δε νομίζω οτι γίνεται με άλλο τρόπο ή απο άλλο δορυφόρο... ίσως με ενα πιάτο κανα 1.5-2 μέτρα, καλη εγκατάσταση και ένα πακέτο νόβα που θα κάνεις στην ελλάδα και θα πληρώνεται με πάγια εντολή να εισαι εντάξει... Πρώτα ομως προτείνω να τεστάρεις τη δυνατότητα να πιάσεις το δορυφόρο και με τα 60αρια πιάτα αυτό ειναι σχεδόν αδύνατο οποτε θα πρέπει να μπεις σε ένα εξοδο... OTE tv δε γίνεται γιατι προυποθέτει να εχεις conn-x απο οσο γνωρίζω... οποτε σου μένει η νοβα και δεδομένου οτι δεν θες πληρες πακέτο μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποια προσφορά όπως αυτή: http://www.insomnia.gr/topic/487924-services-forthnet-24%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1basic-nova-30%E2%82%AC%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1/ να δώσεις σταθερό σε κάποιον φιλο/συγγενη και να κρατησεις εσυ το νοβα και πειτε μισα μισα... ειδάλλως kanalia.eu
takis_koll Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω πολυ....Θα το ψαξω λιγο μπας και μπορεσω να το πιασω αυτο το ζεστο πουλι......Ισως βαλω κ μεγαλυτερο πιατο.....
takis_koll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Η Digea παiζει στον Εurobird 33Ε Tο οποιο σημαινει?Επιγεια ψηφιακα καναλια της Ελλαδος? Αυτος ο δορυφορος πιανετε ευκολα απο βορια χωρα?
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 οποτε του καπνίσει παίζει και γενικά ειναι κρυπτογραφημενο απο οτι διαβάζω αλλα σπαει... μπελας...
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Mια χαρά γίνετε στην Ελλάδα τον δορυφόρο τον χρησιμοποιούν για να τροφοδοτούνται οι αναμεταδότες σε όλη την χωρα, οποτε πρέπει να δουλεύει 24/7. Aμα δεν θες να ασχοληθείς απλά πληρώνεις
takis_koll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν εχω θεμα να πληρωσω,αρκει να κανω την δουλεια μου!Δεν ειμαι υπερ του ''σπασιματος'' αλλα αμα δεν γινετε κατι αλλο....Αναγκαστικα!!! Τελικα υπαρχει κατι ποθ μπορω να υπολογισω τι πιατο χρειαζομαι?Ψαχνοντας βρηκα μονο αυτο : Site: http://www.dishpointer.com/">http://www.dishpointer.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα